guzelim ama esim bunu hic söylemiyor

Kızlar bu konuyu fazla takmayın kafanıza, erkekler böyle genelde. Bizi beğeniyorlar ama mazallah bunu dile getirirlerse hemen şımaracağımızı düşünüyorlar..Ben 9 yıllık evliyim, çevremden hep iltifat alırım 170 boyunda yeşil gözlüyüm falan.. ama gelgelelim eşimden hiiiiiç duymuyorum..beni kıskanmaz da fazla, ya da belli etmiyor bilmiyorum..Kendine ve bana güveninin çok fazla olduğunu düşünüyorum..
Siz de eşlerinize fazla iltifat edip de havaya sokmayın onları..ben öyle yapıyorum, o bana etmiyorsa ben de ona etmiyorum..

Benimki aşırı kıskanç ya çok bunaltıyo beni

Bizim bayramlarda ben onun elini öperim oda benim avucumun içini
Benden 1 yaş büyük ..
Bende derdimki erkeğin yaşı büyük olunca aslında daha değer verir eşe öyle değilmiş meger..

evet bende öyle düsünürdüm hep yanilmisim..deger vermek ok de daha fazla üstüme düsecek sanirdim
gencim ya hani..

Hay ağzına sağlık ne kadar dogru bir özet...
Ama ben küsünce asla barışmaz..
Bende küsüp mükafatlandırmam zati yaptıgını burnundan getiririm.Şunuda yazmadan edemiycem hiç evlenmeyi istemiyordum ikna edene kadar göbeği çatladı adamın 2 yıl uğraştı..Sonra ilk evlendiğimiz gece ben banyoya girdim bi baktım uyumuş bizi anlattınız
Amin inşallah canım Rabbim herkesin yuvasına huzur ve mutluluk nasip etsin..

selishcim ben kova burcuyum eşimde ikizler

abowww nasıl bir çiftsiniz siz yaaben kova ile ikizlere ikinciye denk geliyorum beni bu çiftler çok şaşırttı..D yenilik meraklısı entellektüel kova ile çift karakterli heyecanlı dengesiz tiplerden ikizler..sizin evlilik çok yorucu olmuyomu ikizler kadar hevesli zevkli mantıklı pratik zeka lafebesi hazırcevap erkeğe bir zeka küpü kova karşılık verebilir heraldeama uyumlusunuz bu konuda problem yok.. ikizlerde güzellik meraklısı oluyorlar..evlenipte çoluga çocuga karışıp eşinin bakımsızlığından yakınan çoook ikizler erkeği tanıyorum.. onun için bakımlı olmak çok önemlidir yenilik önemlidir..buda sizin yapamayacağınız zor gelen birşey değil..yanlız ona beğenisini beklediğinizi söylemeyin onu heyecanlandırın gizlenin sizi araştırsın sır küpü olun sizi çözmek için çaba harcasın..erkekler aslında çok konuşan muhabbbet eden kadınlardan çabuk sıkılıyolar..biraz gizemli olmak gerek.öyle değilse bile fazla açıklama yapmamak olaylar hakkında,insana sanki sır küpüymüş açılmayı bekliyen hazineymiş havası katıyor.bence erkeğini baştan çıkartmanın ve ilgili kılmanın tek yolu bu:) hep mutlu olun inş..

evet bende öyle düsünürdüm hep yanilmisim..deger vermek ok de daha fazla üstüme düsecek sanirdim
gencim ya hani..

Geçenlerdede bir konu açılmıştı eşi acayip düşkünmüş kıza kız çok bunaldım ayrılcam yazıyordu..
Bizde çokmu şey istiyoruz acaba yada maymun iştahlımıyız çok olur bunalır az olur kızarız..
Ahhh bu kadınlar bizler
Beim eşim hep der ki
"birine kötülük yapmak istiyorsan onu yüzüne karşı öv"
Belkide bi tarafamız kalmasın die yapmıyolardır övgü işini

Ağzına sağlık kuşumçok doğru tespitler yapmışsın, gerçekten çok zor bır insan eşım

yok onu hatirladim
onun kocasi biraz rahatsiuz bence o hastalik cünkü

siz uyumlusunuz canım <3 eskiden bir sevdiğim vardı ..balık burcu..evlenmek istemiyorum diye bir başkasıyla evlendi..benden sıkılmıştı belli..evlilik heyecanıda geçince baktım bu benim peşime takılmaya başladı tekrar..aradım hooop dedim noluyo ayanı denk al evli barklı adamsın..mutlu değilim eşimden ayrılsam seni alsam..ooooooooo yuh dedim yani ben dul adama varıcak insanmıyım hadi yoluna..bu balıklar için heyecan olsunn yeter..ben şimdi içimdeki heyecanı aslan kocama veriyorum ohh sefam olsun kadir kıymet biliyo kocacım:)

KOÇ

Canim benim. Ya ben yerim senin o duygusal , mutevazi,
ince, anlayis yumagi duygularini! Sen seçildinde mi
gönderildin bu dunyaya. Bir insan
Bu kadar mi duzgun, bu kadar mi programli, bu kadar mi
anlayisli olabilir.. Bu koçlar var ya, IQ seviyesi
yuksek insanlarin burcudur. Dost insan, guzel insan.
Insan gibi insan. ALLAH seni basimizdan, yanimizdan
eksik etmesin. Iyi ki varsin! ALLAH herkese koc gibi
dostlar nasip etsin insallah. Bitanem benim, canim
canim...

hanimlar konu disi ama birsey soracagim benim akilli esim kuru fasulye al demistim gitmis konserve almis iki kutu
mecbur pisirecegim yarin ama hic konserve pisirmedim Düdüklüde pisermi acaba , yumusar mi cok??

buda benim burcum

OGLAK

Sana inatçi diyorlar diye uzulme. Onlar senin
istikrarina giptayla bakip, senin yarin bile edemeyen
kisiler. Durustluk senin burc genlerinde
var. Butun alimler, bilginler genelde oglaktir. Oglak
burcu olmak bile, tek basina bir sereftir. Hatta oglak
burcu olarak dogamamis kadersizler için, oglak burcunu
birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir.
Sen kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin.

hanimlar konu disi ama birsey soracagim benim akilli esim kuru fasulye al demistim gitmis konserve almis iki kutu
mecbur pisirecegim yarin ama hic konserve pisirmedim Düdüklüde pisermi acaba , yumusar mi cok??

konservedekiler zaten pişmiş değilmi? :26:

Son düzenleme:
konserve,bizim geceden suya koyup bekletiğimiz işin görülmüş hali..sen onu ddüdüklüde bi 20 dk pişir bir bak olmuş olmamışş sonra kapağı açık bişekilde olmadıysa 5 10 dkdaha kaynatırsın..

evet, selişin dediği gibi yap

tamam tsk ederim ..yapacagim aynen :)
benim düdüklü biraz hizli normalde kuru fas. 15 dk da pisiriyor o zaman bunu 6-7 dk yapayim en fazla :)

bunlar bu burçların güzel tarafları birde çekilmez yanlarını koysana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…