Bizim bayramlarda ben onun elini öperim oda benim avucumun içini
Benden 1 yaş büyük ..
Bende derdimki erkeğin yaşı büyük olunca aslında daha değer verir eşe öyle değilmiş meger..
Benimki aşırı kıskanç ya çok bunaltıyo beniKızlar bu konuyu fazla takmayın kafanıza, erkekler böyle genelde. Bizi beğeniyorlar ama mazallah bunu dile getirirlerse hemen şımaracağımızı düşünüyorlar..Ben 9 yıllık evliyim, çevremden hep iltifat alırım 170 boyunda yeşil gözlüyüm falan.. ama gelgelelim eşimden hiiiiiç duymuyorum..beni kıskanmaz da fazla, ya da belli etmiyor bilmiyorum..Kendine ve bana güveninin çok fazla olduğunu düşünüyorum..
Siz de eşlerinize fazla iltifat edip de havaya sokmayın onları..ben öyle yapıyorum, o bana etmiyorsa ben de ona etmiyorum..
Bizim bayramlarda ben onun elini öperim oda benim avucumun içini
Benden 1 yaş büyük ..
Bende derdimki erkeğin yaşı büyük olunca aslında daha değer verir eşe öyle değilmiş meger..
boğa=güzellik.. güzel olan ne varsa düşkün olur ona boğa..över över överde bitiremez güzel buldugu şeyi bayılırım boğalara..ben kızımın burcunu boğaya bu yüzden denk getirdim..çekiciiiiama kendisinede övgüler yağdırılsın isterler güven isterler sevilsinki bağlanabilsin değilmi..ama balık burcuyla çok zıt olmuşsunuz bu konuda balık erkeği tipik güzellik meraklısı yenilik düşkünü kaçanı kovalama merakı.. çabuk sıkılma..boğa ise düzenli rutin aile yapısı zihniyeti(bence mükemmel olanı)balıktan övgü almak isersen ondan hem uzaklaşıcaksın hem ilgisini çekiceksin gamsız gibi görünüp içten içe baştan aşk yaşıcaksın.hayallerinde neler yaşar ah o balıklar..hep zor olucaksın sana bir dudak mesafesinde olsabile içini göstermiceksin ki seni çözme çabasında olsun seninle ugraşsın böylece sana ulaşabilmek için ne övgüler ne iltifatlar ne hediyeler..balıklar küsüp barışmayı severler aslında..heyecan meraklısıdırlarya :) sana zor değil aslında uyumlusunuz boğanın tutkusu yeter hep mutlu olun inş...
selishcim ben kova burcuyum eşimde ikizler
evet bende öyle düsünürdüm hep yanilmisim..deger vermek ok de daha fazla üstüme düsecek sanirdim
gencim ya hani..
abowww nasıl bir çiftsiniz siz yaaben kova ile ikizlere ikinciye denk geliyorum beni bu çiftler çok şaşırttı..D yenilik meraklısı entellektüel kova ile çift karakterli heyecanlı dengesiz tiplerden ikizler..sizin evlilik çok yorucu olmuyomu ikizler kadar hevesli zevkli mantıklı pratik zeka lafebesi hazırcevap erkeğe bir zeka küpü kova karşılık verebilir heralde ama uyumlusunuz bu konuda problem yok.. ikizlerde güzellik meraklısı oluyorlar..evlenipte çoluga çocuga karışıp eşinin bakımsızlığından yakınan çoook ikizler erkeği tanıyorum.. onun için bakımlı olmak çok önemlidir yenilik önemlidir..buda sizin yapamayacağınız zor gelen birşey değil..yanlız ona beğenisini beklediğinizi söylemeyin onu heyecanlandırın gizlenin sizi araştırsın sır küpü olun sizi çözmek için çaba harcasın..erkekler aslında çok konuşan muhabbbet eden kadınlardan çabuk sıkılıyolar..biraz gizemli olmak gerek.öyle değilse bile fazla açıklama yapmamak olaylar hakkında,insana sanki sır küpüymüş açılmayı bekliyen hazineymiş havası katıyor.bence erkeğini baştan çıkartmanın ve ilgili kılmanın tek yolu bu:) hep mutlu olun inş..
Geçenlerdede bir konu açılmıştı eşi acayip düşkünmüş kıza kız çok bunaldım ayrılcam yazıyordu..
Bizde çokmu şey istiyoruz acaba yada maymun iştahlımıyız çok olur bunalır az olur kızarız..
Ahhh bu kadınlar bizler
Beim eşim hep der ki
"birine kötülük yapmak istiyorsan onu yüzüne karşı öv"
Belkide bi tarafamız kalmasın die yapmıyolardır övgü işini
Hay ağzına sağlık ne kadar dogru bir özet...
Ama ben küsünce asla barışmaz..
Bende küsüp mükafatlandırmam zati yaptıgını burnundan getiririm.Şunuda yazmadan edemiycem hiç evlenmeyi istemiyordum ikna edene kadar göbeği çatladı adamın 2 yıl uğraştı..Sonra ilk evlendiğimiz gece ben banyoya girdim bi baktım uyumuş bizi anlattınız
Amin inşallah canım Rabbim herkesin yuvasına huzur ve mutluluk nasip etsin..
hanimlar konu disi ama birsey soracagim benim akilli esim kuru fasulye al demistim gitmis konserve almis iki kutu
mecbur pisirecegim yarin ama hic konserve pisirmedim Düdüklüde pisermi acaba , yumusar mi cok??
konservedekiler zaten pişmiş değilmi? :26:
konserve,bizim geceden suya koyup bekletiğimiz işin görülmüş hali..sen onu ddüdüklüde bi 20 dk pişir bir bak olmuş olmamışş sonra kapağı açık bişekilde olmadıysa 5 10 dkdaha kaynatırsın..
konserve,bizim geceden suya koyup bekletiğimiz işin görülmüş hali..sen onu ddüdüklüde bi 20 dk pişir bir bak olmuş olmamışş sonra kapağı açık bişekilde olmadıysa 5 10 dkdaha kaynatırsın..
buda benim burcum
OGLAK
Sana inatçi diyorlar diye uzulme. Onlar senin
istikrarina giptayla bakip, senin yarin bile edemeyen
kisiler. Durustluk senin burc genlerinde
var. Butun alimler, bilginler genelde oglaktir. Oglak
burcu olmak bile, tek basina bir sereftir. Hatta oglak
burcu olarak dogamamis kadersizler için, oglak burcunu
birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir.
Sen kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?