• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Güzelim " dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorum beğenmeyen üyeler de yeni moda oldu bu ara.

Konuyu açarken be yazmamız gerektiğini söyleyin ona göre yazalım madem.
kesinlikle ya
bir not açılıp sadece şu şu şu özellikte üyeler ve sadece şu şu şu kelimeler kullanılarak yorum yapacak üyeler gelsin diye bir rövanş bekliyorum açıkçası. aksi söyleyenler beğenmedime yallah :kahve:

hoş değil tabiii ya lafın gelişi söyledi diye çok da kaptırmayın bence
alın karşınıza konuşun
bugün güzelim der
yarın balım der
gerçekten samimiyetle söylüyorum çok güvenmeyin öyle aynı yatak falan
Cımbızla bunun çekilip bunun üzerinden gidileceğini bilsem o örneği verir miydim sizce :)

kesinlikle ya
bir not açılıp sadece şu şu şu özellikte üyeler ve sadece şu şu şu kelimeler kullanılarak yorum yapacak üyeler gelsin diye bir rövanş bekliyorum açıkçası. aksi söyleyenler beğenmedime yallah :kahve:
Yanı mesela siz de benzer bir yorum yaparken sizinle seviyeli bir şekilde olan diyaloğum diğer insanlara karşı neden böyle? Bir de bunu düşünmek lazım

gecen gun babam ve ben ayni seyi savunuyorduk, sevgilim farkli bir seyi. hararetli bir sekilde konusurken sevgilim babama “askim o oyle degil...” dedi. sonra utandi kipkirmizi oldu tabi.

kizlar sizce sevgilimi uyarmali miyim bi daha babama askim deme diye? yani ayni yatakta yatsalar sorun etmem ama acaba kiskanmam lazim mi diye bi dusundum. :KK53:

Sizin yorumlarınızı genel olarak takip ederim ve beğenirim. Ama burada keşke herkes sizin gibi yorumlar yapabilse.
Yav he he diyen birinin yorumunu beğenmemem normal. Veya konumda olabilecek en kötü durumun birlikte aynı yatağa girmeleri olacağını ama güvenimin ne kadar sağlam olduğunu belirtmek için zorunlu kalsalar benim aklıma şüphe düşmez derken cımbızla bunun çekilip alay konusu edilmesini beğenmemem de normal.
Örneğin normal değil sorun orda. Öyle bir örnek verip sonra buna takılmayın diyemezsin.

Tüm yorumları okuyup geldim
Güveniyor olma ve kıskanmama işini kafanızda nereye koymuşsunuz bilmiyorum ama iki kalıba da aykırı davranmadığınıza ikna etmeye çalışıyorsunuz kendinizi bence

Kıskanmış da olabilirsiniz
Sonsuz güvenmiyor da olabilirsiniz
Bence ikisi de gayet normal
Siz niye ikisinde de sorun olmadığına kendinizi bu kadar zorluyorsunuz anlamadım
Konunun içindeyken pek durum anlaşılmıyor sanırım ama dışardan okuyanlar için gayet hitaba takılmış ve kıskanmışsınız (hadi az miktarda olsun)
Hem de çok net bi şekilde
Aksi halde kim kafasından anlık geçen bi düşünce için konu açar veya sevgilisiyle konuşmayı düşünür?
Bu kesinlikle güven meselesi değil çünkü. Kıskanmadım ama hoşuma da gitmedi. Bu durum kıskançlık sayılır mı bilemiyorum. X aynı zamanda en yakın arkadaşının eski sevgilisi. Yani hoş olmadı bu durumda.
Ha x e değil başkasına bunu dese büyük olay çıkarırdım. O zaman çok kıskanırdım.
Ama bu durumda büyük bir rahatsızlık duysam aynı gün ciddi bir konuşma ile uyarırdım.

Yanı mesela siz de benzer bir yorum yaparken sizinle seviyeli bir şekilde olan diyaloğum diğer insanlara karşı neden böyle? Bir de bunu düşünmek lazım
sizin konunuza ithafen yazmadım onu ya. üslup önemlidir elbette.
genel olarak bu ara forumda karşılaştığım bir durum bu 'beğenmeme'
üye de bahsedince durduramadım kendimi bende yazdım :)

gecen gun babam ve ben ayni seyi savunuyorduk, sevgilim farkli bir seyi. hararetli bir sekilde konusurken sevgilim babama “askim o oyle degil...” dedi. sonra utandi kipkirmizi oldu tabi.

kizlar sizce sevgilimi uyarmali miyim bi daha babama askim deme diye? yani ayni yatakta yatsalar sorun etmem ama acaba kiskanmam lazim mi diye bi dusundum. :KK53:
Baya komiksin.

Kızlar selam,
Benim için bir dert değil ama dert olmalı mı uyarmalı mıyım bilemedim.
Benim çok güvendiğim bir sevgilim var 6 yıldır da birlikteyiz. Ve sevgilimin en yakın arkadaşının kız arkadaşı ( x diyelim) ile de uzun süredir arkadaşım. Tabi onlar yollarını ayırdılar ama x ile biz görüşüyoruz.
Geçen gün buluşmamızda sevgilim konuşma esnasında bi olay anlatırken x çok anlayamadı. Ona xcim bak şöyle böyle diye anlattı. Ve sonra yine bi anlaşmazlık oldu ve x'e bak güzelim ile başlayan bir konuşma yaptı.
Şimdi ben bundan çok bi rahatsızlık duymadım. Acaba dili sürçtü de mi böyle ifade etti bilemedim. Şöyle bir durum var ben her ikisine de sonsuz güveniyorum. Aynı yatakta yatmak zorunda kalsalar dahi benim içim çok rahat olur. Asla bi sorgulama ya da güvensizlik yok yanlış anlaşılmasın.
Ama bu ifadeler de biraz fazla mı acaba dedim. Sevgilime ya bi daha böyle demesen demekte çok istemiyorum çünkü rahatsız edici bi durum değildi. Ben de geçen gün ortak bir erkek arkadaşımıza bi konu anlatırken canım benim dedim birden ağımdan öyle çıkıverdi ve sevgilim de aynı ortamdaydı. Sadece kafama takıldı. Bu ifadelerde bulunmasak mı diye belirtsem mi ?
Aynı yatakta kalsalar dahi 🤣🤣🤣🤣

ya sen sorunca suc degil ne var yani ayni olayi yasamisim ben de soruyorum yeri gelmisken. espri degil yasanmis bir olay cidden.

sen kiza ve sevgiline cok guveniyormussun, ben de babama ve sevgilime cok guveniyorum. ayni sey. :deli:

Bu durum kıskançlık sayılır mı bilemiyorum. X aynı zamanda en yakın arkadaşının eski sevgilisi. Yani hoş olmadı bu durumda.
Yani aralarında bi ilişki ihtimalinden mi rahatsız oldunuz?
Tek bu durumda arkadaşının eski sevgilisi olmasının bi anlamı var çünkü
Ha x e değil başkasına bunu dese büyük olay çıkarırdım. O zaman çok kıskanırdım.
ERROR 404 👀

Valla be şartta kıskanırdınız ne şartta sorun olurdu ben anlayamadım
ANlayan varsa beri gelsin
Benim anlamam çok da önemli değil ama sonuçta

Sadece insan bi şunu düşünür:
"Bu kadar insan kıskandığımı düşündüyse acaba haklı olabilirler mi?"
Tekrar ediyorum
Kıskanmış olmanız da gayet normal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X