"Güzelim " dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim için kıskanılması da kıskanılmaması da hiç fark etmez aslında
Kişiden kişiye değişir bu
Ama sonsuz güvenen insan bu konuda ağız alışkanlığı olduğunu görür zaten
Buralara konu açan da hiç takılmadım demesin
Müthil tezat görünüyor hem güvenip hem ağzından kaçana dertlenmek

E kıskanmış tabi. Başta takılmadım dedi şimdi hoşuma gitmedi diyor.
Açık açık kıskandım dese yazardık yani kıskanacak şeymi bulamadın diye.

Konu sahibinin neden bu kadar üstüne gidildi ki ? Bazen dalgayı çok abartabiliyorsunuz.

Kıskandığını kabul etmediyse etmedi 9 sayfa dalga geçmenin taşlamanın anlamı yok.

Bir de kız çok güzel herhalde diyen olmuş, hemcinsinize saldırmaya yer arıyorsunuz pes!

İnanamıyorum yassy, sorman bile hata, acilen boşanmalısın o çocuktan

Benim için üye ayiklamada çok iyi bir konu oldu.Kimleri gözardı etmem gerektiğini gördüm. :)
Bu arada maşallah arkadaşım güzel ve kaliteli bir kızdır.

Kocama güvenirim ama bu kadar da değil ya. Aynı yatakta yatmak zorunda olsalar benim için sorun olmaz nedir ya.Güvenmekle güvenmeyi tercih etmek ayrı şeyler. Güven ama önlemini de al diye bi tabir var hani. Madem bu kadar genişsiniz güzelim demesine neden taktınız orası muamma. Ben bu çelişkiyi çözebilirsem dönerim birazdan

Bana geniş demek sizin haddiniz değil. Çelişkiyi çözseniz de gelmeyin.

Benim için üye ayiklamada çok iyi bir konu oldu.Kimleri gözardı etmem gerektiğini gördüm. :)
Bu arada maşallah arkadaşım güzel ve kaliteli bir kızdır.

Siz once absurt ornekler vermeyi birakin da uyeleri sonra goz ardi edersiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlaniyorsunuz daha.

Ama geniş sizce de biraz nahoş olmamış mı?

Ama geniş sizce de biraz nahoş olmamış mı?
Yo olmadı kim kimle neden aynı yatakta yatmak zorunda kalsın ki? Çağ olarak bu durumun gerçekleşmemesi için imkan açısından çok ilerideyiz. Bu şartlarda böyle örneklendirmek hayal gücü açısından gayet geniş bence. Örnek Dar bi kalıp mı sizce ? Geniş bi kalıptan örneklendirmiş neresi nahoş olsun ki ?

Aynı yatakta yatmaları sorun olmazken güzelim lafına takılmanız çok ilginç:)

ayy ben yazacaktım bunu

Canım, tatlım, güzelim gibi kelimeler günlük hayatta sık kullananlarda bir süre sonra alışkanlık haline geliyor. Karşıdakinin kim olduğuna, cinsiyetine dikkat etmeksizin kullanıveriyoruz.

Sevgilinizle karar alıp "Bunları kullanmamaya dikkat edelim." deseniz de ağız alışkanlığı çabuk değişmez bu sefer "Hani karar vermiştik neden kullandin?" tantanasi ile uğraşırsinız sanki.

Bakın güven örneği yatak üzerinden verilmez , herkesin tepkisi bu yüzden , heleki böyle bir zamanda bu örnek biraz gülünç olmuş, bazen aynı evdeki insanlar bile öz ailesine güvenemezken siz böyle bir örnek veriyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…