"Güzelim " dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorum beğenmeyen üyeler de yeni moda oldu bu ara.

Konuyu açarken be yazmamız gerektiğini söyleyin ona göre yazalım madem.
kesinlikle ya
bir not açılıp sadece şu şu şu özellikte üyeler ve sadece şu şu şu kelimeler kullanılarak yorum yapacak üyeler gelsin diye bir rövanş bekliyorum açıkçası. aksi söyleyenler beğenmedime yallah

Cımbızla bunun çekilip bunun üzerinden gidileceğini bilsem o örneği verir miydim sizce :)

Yanı mesela siz de benzer bir yorum yaparken sizinle seviyeli bir şekilde olan diyaloğum diğer insanlara karşı neden böyle? Bir de bunu düşünmek lazım

gecen gun babam ve ben ayni seyi savunuyorduk, sevgilim farkli bir seyi. hararetli bir sekilde konusurken sevgilim babama “askim o oyle degil...” dedi. sonra utandi kipkirmizi oldu tabi.

kizlar sizce sevgilimi uyarmali miyim bi daha babama askim deme diye? yani ayni yatakta yatsalar sorun etmem ama acaba kiskanmam lazim mi diye bi dusundum.

Örneğin normal değil sorun orda. Öyle bir örnek verip sonra buna takılmayın diyemezsin.

Bu kesinlikle güven meselesi değil çünkü. Kıskanmadım ama hoşuma da gitmedi. Bu durum kıskançlık sayılır mı bilemiyorum. X aynı zamanda en yakın arkadaşının eski sevgilisi. Yani hoş olmadı bu durumda.
Ha x e değil başkasına bunu dese büyük olay çıkarırdım. O zaman çok kıskanırdım.
Ama bu durumda büyük bir rahatsızlık duysam aynı gün ciddi bir konuşma ile uyarırdım.

Yanı mesela siz de benzer bir yorum yaparken sizinle seviyeli bir şekilde olan diyaloğum diğer insanlara karşı neden böyle? Bir de bunu düşünmek lazım
sizin konunuza ithafen yazmadım onu ya. üslup önemlidir elbette.
genel olarak bu ara forumda karşılaştığım bir durum bu 'beğenmeme'
üye de bahsedince durduramadım kendimi bende yazdım :)

Baya komiksin.

Aynı yatakta kalsalar dahi

ya sen sorunca suc degil ne var yani ayni olayi yasamisim ben de soruyorum yeri gelmisken. espri degil yasanmis bir olay cidden.

sen kiza ve sevgiline cok guveniyormussun, ben de babama ve sevgilime cok guveniyorum. ayni sey.

Bu durum kıskançlık sayılır mı bilemiyorum. X aynı zamanda en yakın arkadaşının eski sevgilisi. Yani hoş olmadı bu durumda.
Yani aralarında bi ilişki ihtimalinden mi rahatsız oldunuz?
Tek bu durumda arkadaşının eski sevgilisi olmasının bi anlamı var çünkü
Ha x e değil başkasına bunu dese büyük olay çıkarırdım. O zaman çok kıskanırdım.
ERROR 404

Valla be şartta kıskanırdınız ne şartta sorun olurdu ben anlayamadım
ANlayan varsa beri gelsin
Benim anlamam çok da önemli değil ama sonuçta

Sadece insan bi şunu düşünür:
"Bu kadar insan kıskandığımı düşündüyse acaba haklı olabilirler mi?"
Tekrar ediyorum
Kıskanmış olmanız da gayet normal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…