"Güzelim " dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ne geliyorsa başımıza, o en güvendiklerimiz getiriyor, o kadar da emin olma. Ki çok da emin değilsin sanki.

Bu gayet rahatsız edici bir şey bence. Biri bana güzelim dese erkek arkadaşım sorun eder ya da o birine dese ben de tepki veririm.

Ay bu benim olaydan daha kötüymüş. Gece yatmadan önce utanç verici anılarım vtrsinde geçerdi normalde benimkisi ama bunu okuduktan sonra kaldıracağım

Çok talihsiz bir açıklama ama...
Bu konuyu açarken asla kötü bir yaklaşım olacağını ve yanlış anlaşılabileceğini düşünerek yazmadım.
Ve yine diyorum. Olabilecek en kötü ihtimal bu. Ama ben bu durumu yaşamak zorunda kalsaydık dahi güvenirdim dedim.
Buradaki insanların çevreleri ile ilişkileri nasıldır bilemem. Ben çok güvenmedigim birini yanımda tutmam. O yüzden çevrem de sınırlıdır. Bu beni asla yaniltmayacaklari anlamına gelmez. Ama o güveni oluşturmak için de yeterli şeyler yaşandı.
Bu arada bu cümleyi o kız arkadaşım da benim için kurardı.

Ay bu benim olaydan daha kötüymüş. Gece yatmadan önce utanç verici anılarım vtrsinde geçerdi normalde benimkisi ama bunu okuduktan sonra kaldıracağım
sevgilim bi de aciklama yaparken batirdi. “cok pardon ya oyle agzimdan kacti asla aklimin ucundan bile gecmez kusura bakmayin” falan dedi babama. babam da “yok bir de gecseydi” dedi daha cok utandi eminim onun da bazen aklina gelip facepalm moduna geciyordur.

Lütfen konumu kapatabilir misiniz

Gerçekten algıda seçicilik yapıyorsunuz. Bu hitap çok hoşuma gitmedi. Yoksa tabiki bu şekilde konuşulmasını istemem.
Aynı yatakta neden yatsınlar ? Bu en uç örnek ve zorunlu bi durum olsa buna dair benim aklıma kötü birşey gelmez. Aynı arabada dağda mahsur kalsalar ile aynı örnek benim için. O durumda da aklıma şüphe düşmez.

Hayir şeyi merak ediyorum niye guven ölçme şeyimiz ayni yataga yatirmak? Birini biriyle ayni yataga sokabiliyorsak guvenmis oluyoruz, yatiramiyorsak sıkıntı yani.

Bir de nasil bir en kotu ihtimal gercekleşip ayni yataga yatmak zorunda kalabilirler? İnsan bunu dusunuyor. Ben hiç hayatimda biriyle yatmak zorunda kalmadim da.

Çelişkili cümleleriniz değerlendirme açısından konuyu başka yönlere çekti.
Yani herkes hoşlanmaz başkasına cici hitablardan ama siz sonsuz güvenle aynı yatak ve baş başa dolaşma örneği verdiniz burda hitaba takılmak yersiz. Çünkü yeterince samimiyet olmuş oluyor zaten.

Kıskanmış da olabilirsiniz
Sonsuz güvenmiyor da olabilirsiniz
Bence ikisi de gayet normal
Ya ben de sevgilim birilerine güzelim falan desin istemezdim. Kıskanırdım ve uyarırdım açıkçası. Tabii benim dediğim durum bunu alışkanlık haline getirmişse, bir anlık boş bulunma yerine bilinçli olarak söylemişse geçerli olurdu. Konu sahibi de kıskanmış ama sadece kabul edemiyor gibi durumu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…