- 19 Mayıs 2020
- 47.737
- 214.414
- 598
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
haydaaa her onune gelen konu acsa ohooo isimiz var valla forumda o zamanKonu aç o zaman konumu gasp etme.
Arkadaşım elbette güzel ve çok kıymetli biri. Ama sevgilim beni daha güzel bulurKız sizden daha mı güzel? Daha önce böyle düşündünüz de bu mu rahatsız etti sizi? Acaba sevgilim de x in benden daha güzel olduğunun mu farkında acaba diye
çok haklı ve yerinde bir isyanhaydaaa her onune gelen konu acsa ohooo isimiz var valla forumda o zaman
Çok talihsiz bir açıklama ama...tüm forumun tek derdi 'aynı yatakkk'
Ay bu benim olaydan daha kötüymüş. Gece yatmadan önce utanç verici anılarım vtrsinde geçerdi normalde benimkisi ama bunu okuduktan sonra kaldıracağımgecen gun babam ve ben ayni seyi savunuyorduk, sevgilim farkli bir seyi. hararetli bir sekilde konusurken sevgilim babama “askim o oyle degil...” dedi. sonra utandi kipkirmizi oldu tabi.
kizlar sizce sevgilimi uyarmali miyim bi daha babama askim deme diye? yani ayni yatakta yatsalar sorun etmem ama acaba kiskanmam lazim mi diye bi dusundum.
Bu konuyu açarken asla kötü bir yaklaşım olacağını ve yanlış anlaşılabileceğini düşünerek yazmadım.Çok talihsiz bir açıklama ama...
sevgilim bi de aciklama yaparken batirdi. “cok pardon ya oyle agzimdan kacti asla aklimin ucundan bile gecmez kusura bakmayin” falan dedi babama. babam da “yok bir de gecseydi” dedi daha cok utandiAy bu benim olaydan daha kötüymüş. Gece yatmadan önce utanç verici anılarım vtrsinde geçerdi normalde benimkisi ama bunu okuduktan sonra kaldıracağım
sevgilim bi de aciklama yaparken batirdi. “cok pardon ya oyle agzimdan kacti asla aklimin ucundan bile gecmez kusura bakmayin” falan dedi babama. babam da “yok bir de gecseydi” dedi daha cok utandieminim onun da bazen aklina gelip facepalm moduna geciyordur.
Lütfen konumu kapatabilir misinizBazı insanların ağız alışkanlıkları vardır, erkek arkadaşınızın güzelim, sizin canım benim, ben de anacım, hayatım, canımın içi gibi kelimeleri çok sık kullanıyorum, ağız alışkanlığı olan kelimelere takılmayın altında bir mana olmuyor, karşı taraf farklı yorumlar mı diye aklınıza takılıyorsa da belli bir geçmişiniz varmış, o sizleri siz onu tanıyormuşsunuz, bana güzelim dedi demek bana ilgisi varmış gibi bir şey düşünmez.
Gerçekten algıda seçicilik yapıyorsunuz. Bu hitap çok hoşuma gitmedi. Yoksa tabiki bu şekilde konuşulmasını istemem.Peki sizsiz buluşunca bak güzelim, konuya odaklan bir tanem dese... ama siz duymayacaksınız hiç. Ya da aynı yatakta yatsalar ama birbirlerine iyi geceler güzelim, sana da yakışıklım deseler, sizce en abes olan aynı yatakta olmaları mi bu ifadeleri mi bi düşünün. Ona göre örnek seçin artık.
Bu konuyu açarken asla kötü bir yaklaşım olacağını ve yanlış anlaşılabileceğini düşünerek yazmadım.
Ve yine diyorum. Olabilecek en kötü ihtimal bu. Ama ben bu durumu yaşamak zorunda kalsaydık dahi güvenirdim dedim.
Buradaki insanların çevreleri ile ilişkileri nasıldır bilemem. Ben çok güvenmedigim birini yanımda tutmam. O yüzden çevrem de sınırlıdır. Bu beni asla yaniltmayacaklari anlamına gelmez. Ama o güveni oluşturmak için de yeterli şeyler yaşandı.
Bu arada bu cümleyi o kız arkadaşım da benim için kurardı.
Bence kabullenin kiskanmissiniz :)Kıskanmadım. Ama çok hoş gelmedi.
Ya ben de sevgilim birilerine güzelim falan desin istemezdim. Kıskanırdım ve uyarırdım açıkçası. Tabii benim dediğim durum bunu alışkanlık haline getirmişse, bir anlık boş bulunma yerine bilinçli olarak söylemişse geçerli olurdu. Konu sahibi de kıskanmış ama sadece kabul edemiyor gibi durumu.Kıskanmış da olabilirsiniz
Sonsuz güvenmiyor da olabilirsiniz
Bence ikisi de gayet normal
Konu amacını ve niyetini fazlasıyla aştı. Lütfen daha fazla yorum yapmayınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?