- 9 Kasım 2013
- 4.368
- 4.371
- 198
hasta çocuğu varmışmış evine gidip baktınız mı ?% 90 yalan , bundan iyi yalan söyleyemezdi, dersini almıştır umarım bir daha yeltenmez ama hiç sanmam bunların içinde var sapıklık yine yapar.
Hasta çocukları adamın umurunda bile değil. Öyle olsaydı karısı evde kim bilir ne dertlerle cebelleşirken elalemin karısına kızına laubali laubali konuşmazdı. Bu adam tehlikeli bence gitmeli.
yalan tabi ki ya işten çıkmamak için söylenen yalanlardan biridir bu çocuğum hasta annem hasta eee hastaysa sapıklık yapma sen de !Çok fazla böyle yorum geldi acaba yalan olabilir mi ya bu kadar vicdansız olabilirler mi diye düşünmeye başladım ve eğer öyleysede saniye durmasın tabiki. Öğrenebilme imkanım olsa keşke.
Hasta cocuga falan inanmadim. Yönetici de az degilmis. Bekar olmanizin etkisi var ama evliyken de böyle yapan haysiyetsizler var. Pislikler...
yalan tabi ki ya işten çıkmamak için söylenen yalanlardan biridir bu çocuğum hasta annem hasta eee hastaysa sapıklık yapma sen de !
Siz cok haklisiniz ben de sikayet ederdim ancak hasta cocugu olma ihtimali %1 bile olsa isten cikaramazdim. Haa bu iyi bi huy mu bilmiyorum :/
Ne hikmetse kimin işinden kovulma ihtimali varsa hasta çocuğu oluyor. Kimse de demiyor ki göster bakalım hasta çocuğu getir raporlarını diye
milletin orasını burasını kesen bir adama acımam iyi niyetlede yaklasamam ustelik bana guzelim diye hitap edicek umarım uyarıdan sonra akıllanmıstır pek sanmamda
Bence buna 'eee' diyen biri adami kovmamak için böyle bir seyi kendi de uydurmus olabilir. 'Eee' dediğine göre ayni kafandanlar. Bu adam kovulsa da kovulmasa da sapıklık yapmaya devam edecek. Yazmadan duramaz bu pislikler.Evet yöneticide az salak değildi konuşurken şahit olsaydınız.. Sorsanız biz onlara emanetmişiz bacısıymışız yöneticinin. Haklısınız.
Ben acımazdım.. sikayet eder gereginin bir an once yapilmasini isterdim..
Size bir lafım yok zaten. O sinir anında aklınıza gelmemiş olması çok doğal.aynısını yaşasam sinirden karşı karşıya bile gelmek istemezdim belki ben. Böyle ne kadar it kopuk varsa sıkışınca çocuk hasta annem verem babam kanser diye vicdana oynuyor ve hep kazanıyor ya ona sinirleniyorum ben. Şimdi bu adam size bakmaya yılışık konuşmaya cesaret edemeyecek belki ama diğer bekâr kadınlara yılışmaya devam edecek.Bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım aklımın ucundan dahi geçmedi o yüzden rapor vs.. İster saf deyin ister tecrübesiz ama aklıma hiç gelmedi.
Bence buna 'eee' diyen biri adami kovmamak için böyle bir seyi kendi de uydurmus olabilir. 'Eee' dediğine göre ayni kafandanlar. Bu adam kovulsa da kovulmasa da sapıklık yapmaya devam edecek. Yazmadan duramaz bu pislikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?