Ortada çocuk hele de hasta bi cocuk olunca bende ipler kopuyor, attırin gitsin babası düşünmuyorsa sana ne diyemiyorum.insallah o öküz de dersini almistirSabahtan akşama kadar oturarak para kazanıyosun tek yapacağın efendi olmak ama işte dediğiniz gibi adamın hırtlığını çocuğa ödetmemek doğru olanı sanırım gelen yorumlardanda anlaşılan.
Böyle sapık bir adam kendi çocuğunu düşünmüyorsa ben de düşünmem açıkçası... Ama sizin bileceğiniz iş tabii ki.Yani gerçekten bir tarafımda bunu söylüyo Allahın hırtı naparsa yapsın diye ama işte çocuk mevzu işi karıştıran.
adam kendı çozuğnu düşünmüyorsa sizde düşüneyın herkes kendı çocuğunu düşünsün haddını bılecek daha fazlasına yeltenmesi benım korkumYani gerçekten bir tarafımda bunu söylüyo Allahın hırtı naparsa yapsın diye ama işte çocuk mevzu işi karıştıran.
Ortada çocuk hele de hasta bi cocuk olunca bende ipler kopuyor, attırin gitsin babası düşünmuyorsa sana ne diyemiyorum.insallah o öküz de dersini almistir
adam kendı çozuğnu düşünmüyorsa sizde düşüneyın herkes kendı çocuğunu düşünsün haddını bılecek daha fazlasına yeltenmesi benım korkum
kesinlikle en doğru şekilde davranmışsınız.
bence bir daha yaparsa işten çıkarılması yönünde karar alın.
şu aşamada çocuğu vicdanınızı acıtmalı diye düşünüyorum.
Çocuk işi hikaye de olabilir, işten atmamak için yöneticinin uydurduğu. Siz vicdan yapıyorsunuz ama bana o da yalan gibi geldi.......neyse.
Yanlış yapmışsınız... Hümanizm için çok geç kalındı artık bu ülkede.
Zaten ne hikmetse ne zaman işten atılma durumuna gelseler böyle terbiyesizlik yüzünden ya bir hasta çocukları olur ya anneleri.. O zaman efendi gibi yapsınlar işlerini. Hep bir duygu sömürüsü yapılıyor insanların vicdanlarıyla oynuyorlar resmen. Madem ki çocuğu eşi var adam olsun. Kendi eşlerine biri güzelim dese namus bekçisi kesilirler, onlar başkalarına dediğinde aman ne var bunda olur.
Siz takipte kalın yine de bakalım size karşı davranışları nasıl olacak ben bu tarz insanlara hiç mi hiç güvenmiyorum.. Devam ederse de yöneticiyle konuşun gereği yapılsın.Dediğim gibi ben bana söylenen doğruştusunda böyle bi karar verdim ama doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyor değilim. Haklısınız ve eğer dediğiniz gibi sadece vicdan yapmam için yapıldıysa umarım kendileride yaşar aynı durumu.
Iki kiz yanliz yasiyorya kesin araniyordur ! Zaten dunyadada erkek kalmadi sitenin evli guvenlikcisiyle kesin kacamak yasariz..nede olsa yanliz kiz ozgur genis "musait" kizdir. Ay nasil sinirlendim aksam aksam. Pis zihniyetliler
E sizde 2 kız bırılerının çocugu değil misiniz? Ne hakkı var bunu yasatmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?