guzelin sansi olmaz cirkinin sansi cok olur diyorlar ya

bence herkesin kısmeti farklıdır. o tarz söylemlere inanmıyorum. ama şu olabilir, bazı -çirkin demek istemiyorum- alımlı olmayan çekiciliği olmayan kadınlar kendilerine öyle bir bakıyorlar ki, giyim kuşam saç makyaj vs., bir de bunun üzerine inanılmaz özgüvenli tavırlar, erkeklere çekici geliyor. belki de çirkin şansı denilen budur:işsiz:

mesela penelophe cruz nicole kidman dan daha mı güzel? tabiki hayır. ama o cilveli tavırları kendine güveniyle tom crouise yi tavlamıştı. tom penelophe için nicole kidmandan boşanmıştı o dönem:kahve:

var mi boyle bisey cidden?beni bosverin bana saldirmayin rica ediyorum.kisiligime dair yorum yapmayin.hepiniz harikasiniz ve hepinizi onemsiyorum ama gerek yok.
az once arkadasim cirkin bahti var dedi de ciddi var mi?sizce?
Bence bu konuyu acmakla hata ettin , şimdi "sen kendini güzel mi buluyorsun" egolusun"lular kaçırmaz böyle konuları fena rahatsızlar :KK48:

Bence bu konuyu acmakla hata ettin , şimdi "sen kendini güzel mi buluyorsun" egolusun"lular kaçırmaz böyle konuları fena rahatsızlar :KK48:

Hakaret ediyosun
Sonra yöneticiyi çağırıyosun
Kendini de ispikliyosun yani, bil istedim
Farkında değilsin kendinin zaten, varsa yoksa millet rahatsız diyosun

Konunun girizgahına hasta oldum yalnız :KK70:
Evet 'Allah çirkin şansı versin' denen söz burdan çıkmaktadır, ne oldu ?
Sende mi çok güzelsin, yolda herkes tek sana mı bakıyo
Evet ona da bakıyormus herkes noldu yavrum sen niye bu konuya bu kadar içerledin ya sana bakarlar üzülme valla üzüldüm senin haline...:KK48:

Bu arada konu sahibi evet güzelin bahtı olmaz malesef. Güzellik başa bela gerçekten. Düşmanın cok olur.

Şanssızlık gözüken şeyin belki de birsürü şans getireceğini asla bilemeyiz. Ancak yasayarak zamanla görebiliriz.

Hayat salt iyi ya da salt kötü degildir. Iyiyle beraber kötülük de gelir, ayni sekilde kötülükle beraber iyilik de..

Şanssızım ben diye bakarsanz hayatınizdaki şanssızlıkları görürsünüz sadece. Çünkü onları görecek sekilde algı yaratıyorsunuz kendinize. O yüzden algınızı degistirin.

Noluyo ne ara konu acildi bu hengame cikti:110:
Forumda sadece 1 kişi güzelmiş
O da kadinistemezse kadinistemezse nickli üyeymiş
Her gören tecavüz edercesine bakarmış, hatta üstüne yürüyenler varmış

Her güzellik sözü geçen konuya damlıyo
Durun en güzel benim, güzellerin düşmanı çok olur, herkes beni kıskanıyo diye geziniyo işte
Durum bu

Olan konu sahibinin konusuna oldu
Geçmiş olsun

...
Şanssızlık gözüken şeyin belki de birsürü şans getireceğini asla bilemeyiz. Ancak yasayarak zamanla görebiliriz.

Hayat salt iyi ya da salt kötü degildir. Iyiyle beraber kötülük de gelir, ayni sekilde kötülükle beraber iyilik de..

Şanssızım ben diye bakarsanz hayatınizdaki şanssızlıkları görürsünüz sadece. Çünkü onları görecek sekilde algı yaratıyorsunuz kendinize. O yüzden algınızı degistirin.

sanssixim ya da sansliyim demedim.siz de boyle dusunuuor musunuz genelliyor musunuz diye sordum.konu ile ilgili yorum icin tesekkur ederim.

Back
X