guzelin sansi olmaz cirkinin sansi cok olur diyorlar ya

Ben tanıyorum öyle bir hatun

Hem tip yok
Hem edepsiz çaçaron her şeyden yakınır kafa ütüler
Hem işsiz güçsüz mesleksiz , evlenicek kendine baktırcak adam arardı

.....hem zengin hem yakışıklı bir yardımcı doçentle evlendi bu ne mk bu murdar tipin yaptığı evliliğe bak dedik:duduk:
bizim sınıfta bir kız var kız 150 var yok kiloluda bişey. kıza burs çıktı yurt çıktı birde sevgilisi o biçim görsen of dersin tabi Allah mesud etsin. şans oldu mu oluyor işte. öyle doçentler zaten bir saatten sonra çalışmayan kadın tercih ediyorlar nedense.
 
Kibar olsan
Konunu böldüm diye özür dilemiş olmama bi cevap verirdin

Milletle kafa buluyo gibisin, büyücüyü nerden çıkardın
Şaka mısın diyolar, kibarım diyosun
Ne ayaksın bende anlamadım :KK70:
kibar oldugumdan cevap vermedim.konu sapti bende kafa buluyorum iste.yani bir de beni suclaman cok komik gercekten yeter
 
Çirkine nazar değmez, çirkin kimse göz önünde olmadığı için kıskançlığa fesatlığa daha az maruz o yüzden göze gelmez derler. Buradan çıkmış olabilir çirkin şansı diye belki.
Ama şu bir gerçek ki güzel insanlar doğdukları andan itibaren hayata 1 0 önde başlıyorlar, güzel insanların kişilik defoları hataları daha kolay affediliyor , güzel çocuklar anne baba ve çevresi tarafından daha çok seviliyor, okullarda bile güzel çocuğun yaramazlıkları hoş karşılanır, güzel insanlar daha kolay iş ve nitelikleri yüksek eş bulur kısaca onlar doğuştan şanlı. Çirkinin de o kadarcık bahtı şansı olsun canım, güzeller zaten torpilli. :)
 
Back
X