Güzellik belası!!

Güzel değilim diyemem ama extra bi güzelliğim yok sokakta benim gibisi çok yani.
Ama bu tanışma işlerinde falan beni birinin beğenmediğini asla bilmem. Bitmesi gerekeni beni bitiririm , istediğimi aldım hep,Red edilmedim de hiç.
Bunlatı kendimi övmek için soylemedim. Demek istediğim mutlaka itici olan baska bi yanınız var ( size denk gelenlerin hepsi problemli değilse)

Bence yakın gördüğğnüz insanlara acın konusuyu , objektif yrumlar isteyin dost-anne-kardeş. Ortak soylediklerinhangi olumsuzlujlar sizde mevcutsa onları törpüleme yoluna gidin.

Hakki Bulut tiplerin genelde cuzdani yakisikli oluyor. Boyleliklede guzel bayanlari rahat tavlayabiliyorlar. Artik kizlar akilli yakisikliliga bakmiyorlar cuzdana bakiyorlar.

Kadınlar istediği kadar filtreli fotolar koysun..make up uzmanı olsun.

Adam onun gerçek halini görecek eninde sonunda. Kızlarımız boşuna bir kandirmaca peşindeler.

Güzellik önemlidir ama dogallik da önemlidir. Özgüven de önemlidir. Bakımlı ama mal gibi bir kadina erkekler katlanamiyor. Benim gözlemim bu yönde

Aynen. Geçen gün biri burda bana sormuştu.."çok mu güzelsin. Seni çok merak ediyorum. Anlattiklarina göre ilgiler uzerinde" vs diye.

Benden güzel bir sürü kadın var. Ama duruş önemli. Davranış önemli. Güleryüzlü olmak, muhabbet etmek vs bir sürü şey önemli..değişik faktörler insanı çekici kılıyor.

Misal bir kuzenim var. Benle yaşıt. Bence benden güzel. Gerçekten. Ama aşırı süklüm püklüm durur. Benleyken rahattir ama bir ortamda çok geri planda durur. Ya da ben dominantim, bilemedim şimdi. Adamların üzerine düşer sevgili iken vs. Yani bazi hatalari var..o yüzden uzun ilişkisi olamıyor. Uyarıyorum hep ama bazı şeyler de insanin içinde.

Evlenme programları yüzünden daha bir seçici hale geldik. Armudun sapı, üzümün çöpü derken, evlilikler dış güzelliğe ve maddiyata dayalı olduğu için uzun durmuyor...
Teknoloji de etkili elbette, ne güzelmiş eskiden, aşk sevgi daha kalıcıymış, şimdiki aşklar mezara değil pazara kadar...

35 yasinda bekar bir arkadasim var. O da aynen sizin gibi guzel olmamaktan begenilmemekten yakinir. Bu yuzden evlenemeyecegini dusunur. Ama gercek su ki iliskilerinde kendinin de cok hatasi oluyor. Sectigi kisiler zaten bastan ne oldugu belli. Bana gore sevgili olunmayacak tipler ama ona gore normal. Disaridan bakan biri oldugum icin hatanin tamamen ondan kaynakli oldugunu gorebiliyorum ama o israrla guzel degilim vs zirvaliyor.

Not: yakin arkadasi olarak tabii ki uyardim. Iliskiye basladigi kisilerle ilgili goruslerimi sundum, hatalarini soyledim. Ama o beni dinlemek yerine gorunusunu suclamayi secti.

Kendi tecrübelerimle konuşuyorum.Tersi örnekler olsa da çoğu erkek dış görünüşe cok önem veriyor. erkek gördüğüne kadın tanıdığına aşık olur hesabı... makyajla estetikle olan güzellikten de cok hoşlandıklarını sanmıyorum. Bir örnek geldi aklima: bizim köyde okumus iyi bir meslegi olan bi oglan vardi.cok yakisikli olmasa da tipi de iyiydi. Gerci o kendini cok yakışıklı buluyordu burnu da havadaydı.evlenmek istiyordu.Buna kız bakıyordu aile efradı ama ilk söyledikleri güzel olmalı oglumuz öyle istiyor. Abartmiyorum köyde okumuş ne kadar güzel kız varsa coğuna talip oldu..ama evlenemedi.ailesi de pes etti. Bu kadar da abartmamak lazim.İnsan önce hayırlı eş isteyecek illa şöyle böyle olsunlarla da olmuyor.elbet güzellik de önemli ama bu asla ilk ve tek kriter olmamalı.

Güzel olmayan kadınlara verdiğiniz tavsiyeleri liste haline getirebilir misiniz pilis? Check listesi haline geitirip her uyguladığım tavsiyeye tik atacağım.
Elti bulmak için kolları sıvamam lazım çünküm.

İlk goruste tipe bakılıyor ister istemez ama sırf buna takmak da çok yanlış.tabiki önemli olan karakter evlenilecekse eğer.sirf sevgililik içinse bilemem .

Güzellik bakanın gözünde..
Çok güzel denen bir çok kişiyi hiç begenmiyorum mesela.. sence kim güzel diyorlar duyunca da yok artık diyorlar:)

Herkesin beğendiği şeyler farklı..
Bi bakış bi gulus.. bence birsey çekiyor insanı.. Kendinizi begenmiyorsaniz insanlar da beğenmiyor sizi.. enerjiniz bunu yapıyor.. kendini sevmeyen birini sevmek zordur aynı sebepten..

Eşim ağlarken görüp beğenmiş beni:) çok güzeldin o an der hep.. mümkün mü güzel olmak ağlarken.. demek ki öyle gorunebiliyor..

Hala aşık olmak isteyen aşkı arayan sevdiğim kadın en güzel kadın benim için diyen erkekler vardır elbet..

baya kalabalık bir işyerinde çalışıyorum.bizim işyerindeki erkek arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla güzellik herşey demek.işyerine güzel bir kız başladı bir ara. en efendi dediğimiz tipler,evlisi bekarı, tipi olanı olmayanı, hepsi asıldılar kıza.içlerinden bitanesi pahalı bir hediye aldı,faceden ordan burdan ayrı yürüdüler.evli bitanesi aşk mektubu yazıp verdi..vay be dedim güzellik nelere sebepmiş.kızı şimarttılar havalara girdi,hoşuna gitti bu ilgi.bana da oda arkadaşlarımdan erkek olanlardan biri, sürekli kendine bak biraz ,bekar genç insansın diyordu.bakımsız olmadığım halde sürekli eleştiri alıyordum.o vatandaşa söyleyeceğimi söyledim tabiki.dedim siz kendinize bakmadan neden bayanları eleştiriyorsunuz hepiniz göbekli tiplersiniz neyin kafasını yaşıyosunuz dedim bi tartıştık güzelce.düşündüm şöyle bir,beni niye eleştiriyorki dedim.etraftaki bakımlı(ya da aşırı bakımlı)kızlar varken ben sönük kalıyorum aslında.benim umrumda değil ama adamlar kıyaslıyorlar..mutlaka eşlerini de etraftaki kızlarla kıyaslıyorlar.bize güzelliği dayatmaya dayattılar ama,birde erkeklerin aslında temelde böyle olduğunu biliyoruz.ben erkeklerin doğuştan güzelliğe zaafı olduğunu düşünüyorum.adamların güdüleri böyle işliyor.erkeklerde bu şekilcilik olduğu sürece bu düzen böyle gider malesef..

Iki yildir makyaja o kadar karsiyimki ... bi insan hic mi düsünmez bu adam beni illaki makyajsiz görecek, o zamsn ne olacak? Karisini dugun sonrasi sabahi hirsiz sanip polisi arayan adam vardi ya... artik gerisini öyle makyaj yapanlar düsünsün

Aslında ilk bakış da dış görünüş önemli bence sonuçta insanın gözüne hoş görünmeli karşındaki kişi. eşim bana sonradan anlatdı beni güzel bulduğu için tanımak istemiş ve tanıdıkca sevdi. İlk görüşte aşk değildi yani. Eşim bana hala diyor benim için en güzel kadın sensin felan diye ama inanmıyorum cünkü dünyada okadar çok gğzel kadın varki en çok beni beğenmesi imkansız da aslında neyse. Güzellik geçici birşey yüzü güzel olanı 40 gün içi güzel olanı 40 sene mutlu olursun diye bir söz var. Tabi her dışı güzel olan içi kötğ ddmek değildir ama geçici işte. Ama bazı erkekler gerçekten bu konuda bencillik yapıyor kendine bakmadan çok güzel ve sexy kadın istiyorlar. Burada birkere bir konunun altında çok güzel bir yorum okumuştum çok beğenmiştim ama tam olarak hatırlamıyorum ama güzel bir örnektı bu tip erkeklere

ben katılmıyorum bu görüşe.

bazı özellikler genetik tamam da bazı özellikler de özen ve bakım sonucu oluşuyor.

makyaj isteyen yapabilir ama ben sevmiyorum bu aralar, makyaj yerine cildimin doğal pürüzsüz güzel olmasını vs tercih ederim.

veya spor yapmak, besin dengesini oluşturmak ne cılız ne kilolu olmak, fit olmak bunlar kolay şeyler değil ve olanı da takdir etmek gerekiyor.

beni böyle kabul etsin diyip salmak, mutsuzluk sebebi bence, karşılıklı olarak kadın erkek salıyor sonra tvdeki kadın ve erkeklere iç geçirip birbirlerine katlanıyorlar ben böyle ilişkileri anlamıyorum.

asıl şu anki moda gerçek güzellik tanımı modası bence. büyük meme popo ince bel, sağlıklı uzun saçlar beyaz dişler hokka burun büyük gözler büyük dudaklar vs bunlar genel geçer güzellik tanımı zaten yüzlerce yıldır. onun dışında gelip geçen modalar bitsin bi zahmetse, sıfır beden de büyük beden de sağlıklı değil.

Erkekler iğrenç.

Makyaja şiddetle karşıyım ve eşiminde her zaman dile getirdiği şey tenin cildin çok güzel doğal der. 2 dk güzel görünecem diye cildimi delik deşik edemem

Kız benim kocamın boyu da kısa
Benim de var boy takıntım yaw ama çok sevdimse demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…