Güzellik belası!!

İçte nasıl önemliyse dış görünüşte bir o kadar önemli.
O guzellik illa birgun gidecek

Yani gecmus zaman yakisiklilarina guzellerine bir bakin eser kalmusmi geriye tarik akan kartal tibet ne kadar yakisikliyken simdi eser kalmamis geriye Allah rahmet eylesin Tarik Akan'a da

Hatta ben hep sevda aktolgaya bakiyorumda nasil güzel bi yuzu varmis hokka gibi kucucuk bir burnu simdiki burnu bile eski halinden cok farkli

Yaslandikca insan burnunum yapisi bile degisiyo buyuyo sanki

Yani uzun lafin kisadi o guzellik gittiginde ne olacak

Dışını beğenmediğinin içini tanımak istemiyorlar. Yanındaki kadının güzelliğiyle gururlanmak istiyorlar. Güzellik çok önemli maalesef.. ne yazık ki.
Bence bir kadini sadece guzelligi icin tercih eden biri bu insani zaman yiprattiginda baska arayislarada girebilir

Ve bence kadin olsun erkek olsun biri karsisindakine sadece guzel oldugu icin deger veriyorsa bence o insan kisiliksizdir

ortalama bir kadınım, eşim olacak adamın pek umrunda olmadı, iyi göründüğüm zamanlarda da
tatlı bir cümle ile iltifat etmiş değil, sonuç boşandık zaten, tabii başka sebeplerden ötürü.

çoğu erkek dış görünüşünü beğendiği kadınla ilişki yaşamak istiyor, arada uyumsuzluk varsa anlaşılamıyorsa adriana lima da olsan o ilişki evliliğe gitmez.. aynı şey erkekler içinde geçerli, yakışıklılık yeterli olsaydı gül gibi Emre Altuğdan boşanmazdı Çağla Şikel der yorumumu bitiririm

Çok iyi bir noktaya değindiniz, Kartal Tibet i çok severim hayatını okumuştum bir yerde, adam çok popüler olduğu yıllarda evlenmiş, filmlerden biliyoruz epey yakışıklıydı, evlendiği kadın hani onun yanında çokta güzel sayılmaz ve 2 çocuklu bir kadınlar evlenmiş, kendisi daha önce evlilik yapmamışken,

şimdiki adamlar bir tuhaf gerçek sevginin peşinde çok az kişi var,
hele 2 çocuklu bir kadınla yakışıklı bir adam evlense neler söyleriz toplum olarak.
Bknz. Kıvanç, daha önce evlilik yapmış kendinden yaşça büyük bir kadınla evlendi diye sürekli gazetelerde haberi çıkyor.
adam mutlu olmasa sevmese neden evlensin ki, çokta mutlu görünüyorlar bence.

Şimdi bu instagramda herkes makyaj gurusu.
Onu geçtim herkes sporcu.
Kadın kusursuzdur imaju yaratılıyor.
Emin ol ki beğenseler bu sefer konu daha tuhaf yerlere geliyor.
Herşey hızlı olsun istiyorlar.
Bir bakıyorsun adam ikinci günden romantik yemek ayağına başka niyetlerde.

Maalesef toplum olarak guzellige gereginden fazla deger veriyoruz mesela uzaktan bi tanidigimizin oğlu evlenecekti cocukta abartili yakisikli degil onlar evleninceye kadar cevreden o kadar cok duydum ki yok kiz cok buyuk cocuktan (sanirim 2 yas var) yok oglan cok guzel kiz degil bir cok insandan benzwr seyler duydum ve suan Allah nazarlarsan saklasin gerçekten de cok mutlu duruyorlar

Merak ediyirum guzslligi bu kadar onemseyen sahislarin basina bisey gelse yada Allah muhafaza kizlarinin basina birsey gelsw guzelliklerinden olsalar yinede boyle dusunmeye devam edebilirlermiydi

Kaş almak ne kadar doğalsa estetik ve makyaj da o kadar doğal ve normal bence. Sonuçta burda makyajı onu bunu yerenler göze hoş gelsin diye kaşlarını alıyorlardır. E o insan da göze hoş gelsin diye esterik ve makyaj yaptırıyor.

Her doğal olan güzel değildir. Bence bariz bi şekilde göze hoş gelmeyen bir yanınız varsa imkan varsa estetik yaptırmak da ya da makyajla bu kusuru gizlemekte kötü birşey yok.

En azından makyajlı da olsa hoş bulunup birileryle takışma şansı yakalanır sonrasında da iç güzelliğinizi gösterir dışınızı önemsiz kılarsınız zaten.

tipe bakmayan hiç kimse yoktur. Tabi ki gidecek yaşlanınca ama gençken bizimle kalın dudaklar okka burunlar :)))))

Plastik, yapma bebeklerden hoşlanan erkek daha görmedim. Ha böyle kızlarla birlikte olan erkeklerin niyeti de belli. Evlencek gözle bakan yok emin olabilirsiniz. Zaten artık herkes aynı kalıpta; hokka burun, sarı saç, abartılı makyaj vs. bence doğallık her zaman en güzeli. Erkeklerde böyle düşünüyor :) örnek olarak; kendall jenner ve kyle jenner kardeşlerine bakın. İkisi de güzel ama birisi doğal güzel diğeri yapma güzel. Ve yorumların altına sürekli "estetikle orasını burasını şişeren" kızla birlikte olmaktansa doğal ama çirkin kızla olmayı tercih ederim"yazılarına rastlarsınız.

tipe bakmayan hiç kimse yoktur. Tabi ki gidecek yaşlanınca ama gençken bizimle kalın dudaklar okka burunlar :)))))
Cok guzel degilim ama hicte uzulmedim guzel olmadigim icin bende benimle ilgilenen insanlar guzelluge degil karaktere onem veriyorlar diye avunuyorum :)

Cok guzel degilim ama hicte uzulmedim guzel olmadigim icin bende benimle ilgilenen insanlar guzelluge degil karaktere onem veriyorlar diye avunuyorum :)

güzel bakımlı kadın isteyen adamlarda, o bakımlı kadının masraflarına katlanmak istemiyorlar,
günümüz erkekler bakımlı güzel ve masrafsız kadın derdinde.

saç boyatmam, ağda kıl tüy işleri dışında pek kuaföre gitmem sayılır, ex kocaya gayet masrafsız bir kadındım,
ama adam ultra cimri olduğu için yine yaranamamıştık o başka.

Erkek milleti iste hem karnim doysun hem pastam dursun hesabindalar

Dedim ya aman aman bi guzelligim yok ama cok sukur cirkinde degilim makyaj yapmam ust bas masrafim vs yoktur

O yuzden bazen bi erkek ilgi alaka gosterdi mi biraz daha ilgisinden durustlugunden emin olabiliyorum cok guzel aman aman bisey olsam guzelligime kaoildi derdim ya firkin olsam benimle ilgilenir mi diye acabalarim olurdu

Bir erkek icinmi suslenip kendini ona begendirmeye ugrascan.kndin icin yap ne istiyorsan once kendine saygi goster isteyen begenir isyeteyen begenmez.boyle bos insanlar cok mu cevrenizde yazik ya acidim size
Yazık ya bende sana acıdım hep böyle tersinden mi algılıyorsun herseyi.Allah şifa versin canım

Yaslandikca insan burnunum yapisi bile degisiyo buyuyo sanki
İnsan oğlunun ölünceye kadar büyüyen üç uzvunu biliyorom vucuttaki kıllar özellikle kulak çevresi erkeklerde kadınlarda sakal:)))
Kulak ve burun

Bir ara bende taktım. Öyle böyle değil. Makyajlar koyafetler falan feşmekan. Baktım hamurumda yok. Bende benim gibi hamursuz arayanı buldum. Şanslıymışım. Şimdi makyaj sıfır. Kıyafet desen en son iki sene önce aldığım şeyler. Oraya harcamadığım parayı kitaplara verdim. Daha iyi oldu be sanki. Hem kendimi kasmıyorum hem kitap okuyorum.

İnsan oğlunun ölünceye kadar büyüyen üç uzvunu biliyorom vucuttaki kıllar özellikle kulak çevresi erkeklerde kadınlarda sakal:)))
Kulak ve burun
Evet evet sindi dusununce kulakrada sanki bi kalinlik falan oluyo insan yaslsndikca

Hersey oyle bariz gosteriyo ki yaslaninca guzelligin kalmayacagini insanlar bunu bile bile neyin derdindeler anlamiyorum

Sonra kitap okudukça bazı şeyler o kadar saçma gelmeye başladı ki. Ne bileyim. İhtiyacın olanı almak varken neden hep fazlası. Ya da aslolan senin kendi güzelliğinken neden hep başkalarına benzemek gerekiyor ki. Kim belirliyor bunları. Neye göre ayarlanıyor. İşte bunlar hep kapitalist düzenin oyunları.

Evet evet sindi dusununce kulakrada sanki bi kalinlik falan oluyo insan yaslsndikca

Hersey oyle bariz gosteriyo ki yaslaninca guzelligin kalmayacagini insanlar bunu bile bile neyin derdindeler anlamiyorum
Beğenilmenin sevilmenin aynada güzel bir görüntünün peşindeler anlıyorum
Bunu ilerisi çok az olgunluktaki insanın kazanabileceği özellikler
Monte kristo kontunda peder dantese ne der ben pederim aziz değil:))))

makyaj ve 2-3 parca giysi bu iş tamam.
Sen kendine güvenmiyorsun,sana ozgu olan karakteristik ozelliklerini bulamıyorsun.Bu yuzden derdini dişarda,güzellerde,erkeklerde,estetistenyenlerden cıkarıyorsun.Dısarıda arama,Sorun senin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…