- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Melisagun08
-
O guzellik illa birgun gidecekİçte nasıl önemliyse dış görünüşte bir o kadar önemli.
adam tanımayı bile istemiyor hemen reddediyor.
Bence bir kadini sadece guzelligi icin tercih eden biri bu insani zaman yiprattiginda baska arayislarada girebilirDışını beğenmediğinin içini tanımak istemiyorlar. Yanındaki kadının güzelliğiyle gururlanmak istiyorlar. Güzellik çok önemli maalesef.. ne yazık ki.
O guzellik illa birgun gidecek
Yani gecmus zaman yakisiklilarina guzellerine bir bakin eser kalmusmi geriye tarik akan kartal tibet ne kadar yakisikliyken simdi eser kalmamis geriye Allah rahmet eylesin Tarik Akan'a da
Hatta ben hep sevda aktolgaya bakiyorumda nasil güzel bi yuzu varmis hokka gibi kucucuk bir burnu simdiki burnu bile eski halinden cok farkli
Yaslandikca insan burnunum yapisi bile degisiyo buyuyo sanki
Yani uzun lafin kisadi o guzellik gittiginde ne olacak
Çok iyi bir noktaya değindiniz, Kartal Tibet i çok severim hayatını okumuştum bir yerde, adam çok popüler olduğu yıllarda evlenmiş, filmlerden biliyoruz epey yakışıklıydı, evlendiği kadın hani onun yanında çokta güzel sayılmaz ve 2 çocuklu bir kadınlar evlenmiş, kendisi daha önce evlilik yapmamışken,
şimdiki adamlar bir tuhaf gerçek sevginin peşinde çok az kişi var,
hele 2 çocuklu bir kadınla yakışıklı bir adam evlense neler söyleriz toplum olarak.
Bknz. Kıvanç, daha önce evlilik yapmış kendinden yaşça büyük bir kadınla evlendi diye sürekli gazetelerde haberi çıkyor.
adam mutlu olmasa sevmese neden evlensin ki, çokta mutlu görünüyorlar bence.
O guzellik illa birgun gidecek
Yani gecmus zaman yakisiklilarina guzellerine bir bakin eser kalmusmi geriye tarik akan kartal tibet ne kadar yakisikliyken simdi eser kalmamis geriye Allah rahmet eylesin Tarik Akan'a da
Hatta ben hep sevda aktolgaya bakiyorumda nasil güzel bi yuzu varmis hokka gibi kucucuk bir burnu simdiki burnu bile eski halinden cok farkli
Yani uzun lafin kisadi o guzellik gittiginde ne olacak[/QUOTE
tipe bakmayan hiç kimse yoktur. Tabi ki gidecek yaşlanınca ama gençken bizimle kalın dudaklar okka burunlar :)))))O guzellik illa birgun gidecek
Yani uzun lafin kisadi o guzellik gittiginde ne olacak
Cok guzel degilim ama hicte uzulmedim guzel olmadigim icin bende benimle ilgilenen insanlar guzelluge degil karaktere onem veriyorlar diye avunuyorum :)tipe bakmayan hiç kimse yoktur. Tabi ki gidecek yaşlanınca ama gençken bizimle kalın dudaklar okka burunlar :)))))
Cok guzel degilim ama hicte uzulmedim guzel olmadigim icin bende benimle ilgilenen insanlar guzelluge degil karaktere onem veriyorlar diye avunuyorum :)
güzel bakımlı kadın isteyen adamlarda, o bakımlı kadının masraflarına katlanmak istemiyorlar,
günümüz erkekler bakımlı güzel ve masrafsız kadın derdinde.
saç boyatmam, ağda kıl tüy işleri dışında pek kuaföre gitmem sayılır, ex kocaya gayet masrafsız bir kadındım,
ama adam ultra cimri olduğu için yine yaranamamıştık o başka.
Yazık ya bende sana acıdım hep böyle tersinden mi algılıyorsun herseyi.Allah şifa versin canımBir erkek icinmi suslenip kendini ona begendirmeye ugrascan.kndin icin yap ne istiyorsan once kendine saygi goster isteyen begenir isyeteyen begenmez.boyle bos insanlar cok mu cevrenizde yazik ya acidim size
İnsan oğlunun ölünceye kadar büyüyen üç uzvunu biliyorom vucuttaki kıllar özellikle kulak çevresi erkeklerde kadınlarda sakal:)))Yaslandikca insan burnunum yapisi bile degisiyo buyuyo sanki
Evet evet sindi dusununce kulakrada sanki bi kalinlik falan oluyo insan yaslsndikcaİnsan oğlunun ölünceye kadar büyüyen üç uzvunu biliyorom vucuttaki kıllar özellikle kulak çevresi erkeklerde kadınlarda sakal:)))
Kulak ve burun
Beğenilmenin sevilmenin aynada güzel bir görüntünün peşindeler anlıyorumEvet evet sindi dusununce kulakrada sanki bi kalinlik falan oluyo insan yaslsndikca
Hersey oyle bariz gosteriyo ki yaslaninca guzelligin kalmayacagini insanlar bunu bile bile neyin derdindeler anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?