güzellik bende takıntı haline geldii

TEOCUKIZ

aşktan umudum yok..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
993
231
83
33
kızlar benim için guzellık hersey sankı ondan daha onemlı seyler yokmuş gbı davranıyorum.okulda dısarda en guzel en dıkkat cekıcı ben olmalıyım..

Olabiliyorsan şahane ama başarabiliyor musun ki?

Şaka bi yana en güzel olman teknik açıdan imkansız, çünkü tüm insanlığa dayatılmaya çalışılan belli kalıplar olsa da her insanın güzellik, estetik anlayışı kendine özgüdür, tıpkı her insanın kendine özgü bir görüntüsü olduğu gibi. Bu nedenle kendi kendine çevreyle saçma bir rekabete girmene gerek olmadığını düşün dışardayken.

Bu bence iyi bisey, tabi hastalik durumuna getirmeden once, bence nasil rahat hissediyosan oyle olmalisin

gayet dikkat cekıyorum da bunda kımsenın şüphesi olmasın:)

neysen o ol bence..güzel olmak için cabalama...

herkes senı sen oldugun için sevsın ,önem versin..

her zaman güzel olamazsanız.olamayınca napıyorsunuz moraliniz mi bozuluyor?
bunu merak ettim..
şunu da eklemek istiyorum güzellik görecelidir ama biz sevdiklerimizin gözünde hep en güzelizdir bence en önemlisi bu

evet guzel bişey amaaa bazen kıskançlık krizlerıne grıorum:)

senden çok daha güzel olan kadınların, ünlülerin fotoğraflarına bak.

bunlar insansa ben neyim de

bir de bigün salaş giyin, makyajsız ol dışarı çık. şuan ortamdaki en güzel hatun ben olmayabilirim ama kendimi çok seviyorum de

bunlarıda yapınca daha da delırıorum benden guzel gıyınenlerı gorunce hele cıldırıorumm:)

ya bılmıorum sankı sımartılmısım gbı hıssedyorum..aslında kotu dusunmuorum kımse hakkında ama her hatunda oldugu gbi begenılmek hsuma gdyor sanırım

valla sende kendimi gördüm bu aralar bende de takıntı haline geldi,nereye gidersem gözde ben olmalıyım dikkat çeken ben olmalıyım diye mesela o kadar suslenmısım puslenmısım cıkmısım dısarı gayet güzelim özgüvenim o biçim diyelim bi güzel kız göreyim amann bendeki bütün güzellik falan gidiyor kendımı bi çirkin hissediyrum anlatamam ama normalde kendımı cok begenırım cok kendımle barısıgımdır ama oyle olunca bır anda kıskanclıklar basıyor :) hele kıyafet konusunda bıryerde bırsey begeneyım dıyelım kı almayayım allah butun gece onu herseyle kombınlerım o benım ıcımde kalır herseyle nasıl yakısır o olmadan guzel degılım gıbı :):))hiç sevmiyorum bu huylarımı

aynı ben yaaa tam anlatamamıstım anlattın saol:)

Cok guvenme kendine, bir sivilce yeter demisler.
Hayata bakis acini bence acilen degistir,
bu sekilde mutlu olamazsin, sadece mutluluk rolleri oynarsin.
Birde bilincaltinda biryerlerde bir sorun var,
kucuk hic biri cirkin dedimi?
Asir derecede hirs yapmisinda :)

Ha ayrica sununda altini cizmek gerekir,
kisiligine guvenmeyen insanlar disiligi ile onplana cikmaya calisir.
Kisiligi oturmus insanlar icin bu sekilde dikkat cekmek onemli degildir..

Polemik yaratmak istemem sadece ciddi bir sorun oldugu icin bunlari vurgulamak istedim.

Son düzenleme:
Türkçe kurallarına uymayan herkes itici bana göre...
Olamıorum, edemiorum bilmem ne
İsterseniz Azra Akın olun

Ayrıca konuya ilaveten bunun adına komplex denir.
Kurtulmaya bakın bir an önce.
Gerçi yaş kaç bilmiyorum :26:

bence hırs değil küçüklükte olan birşeyde değil yani öyle alışmışız şimdide öyle devam etsin istiyoruz sımarıklık belki ama şımartılmısız aslında bütün bayanlar girdikleri ortamda en gözde olmak isterler ve kıskanırlarda bence

hiç normal bi durum değil en çokta senı yorar gerçekten bundan kurtulmalısın ayrıca güzellik görecelidir nekadar uğraşırsan uğraş herkesın senı güzel bulmasını bekleme

göreceli bir kavram.
sen sadece kendin için güzelsindir.
bir ortama girersin belki senin çirkin diye nitelendirdiğin biri senden daha çok beğeni toplayacak.
bu durumda ne olacak peki?

kendini kötü hissedeceksin.
sonra?

bu bir problem bence.
her yerde 1. olamazsın.
kendine baktıramazsın.
bu yarış psikolojini bozar.

bu sohbet topiğini benı yonlemdrın dye actım hakaret edın dye degıl,hakaret etcek varsa cıksınn burdan hadi naşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…