güzellik bende takıntı haline geldii

gereksiz bir başlık ne yazıkki yazanda çok milletin ne dertleri var sizinkine malesef dert diyemeyeceğim ama ne yazıkki böyle bir konuya yazanda çokmuş

kızlar benim için guzellık hersey sankı ondan daha onemlı seyler yokmuş gbı davranıyorum.okulda dısarda en guzel en dıkkat cekıcı ben olmalıyım..

canım aslında bu olayda garip bi şey yokki hayatta herkes her şeyin en iyisine sahip olmak ister her şeyde kendisinin başarılı olmasını ister en güzel olmak en dikkat çekmek ister bu insanın kendisiyle olan bi yarışıdır aslında... ego çok önemli bi şey kendine güvenmek cok cok önemli bi şey ve bu sende var... sen bi şey kaybetmezsn özgüvenini hiç kaybetme =) özgüveni yüksek olan kişiler insanlara her zaman cok daha güzel ve çekici görünür....

tsk ederım canımm saol bebeğiiiiiiiiiiiimmmmm..

size katılıyorum ama yazınızda bir yazım hatası gördüm, düzeltmek istedim umarım yanlış anlamazsınız komplex bu şekilde yazılmaz, kompleks şeklinde yazılır :)
Konu sahibi size gelince, sizin sorununuz bence psikolojik :) şu an farkında değilsiniz ama olumsuz bir eleştiri alırsanız moraliniz feci şekilde bozulur..güzellik göreceli bir kavramdır. kimisi sizi dünyanın en güzel kızı olarak görür bir başkası bulmaz..benim için güzellik bir bütündür :) insanın dış görünüşü dışında, konuşması hal ve hareketleri de önemlidir kendinize bir uğraş edinin bence :)

Elbette insan kendini beğenmeli, güzel bulmalı, sevmeli ama aşırıyada kaçmamalı..

Sonra bunun adına ''kendini beğenmişlik'' diyoruz..

Aynaya baktığında senin kendine nasıl baktığın önemli,yersiz kıskançlık krizlerine giripte millet ile yarış içinde olma..

Güzelim demişsin. Maşallah diyeyim de öyle çıkayım bu topicten

Albüm eklemişsin gördüm şimdi,bence sevimli bir kızsın sıkıntı edecek bir durum yok rahat ol..

ben coook guzelım dıye bır topik acmadıım farkında mısın

Albüm eklemişsin gördüm şimdi,bence sevimli bir kızsın sıkıntı edecek bir durum yok rahat ol..

tsk ederım canım saol,fakat ben burda benım guzellıgımın eleştrılmesi.bana hakaret edılmesi yada övgüler yagdrılması için acmadım bu topiği..arkadaslar farklı algıladılar ama anlayan arkadaslar oldu senın gbı saol

bu sohbet topiğini benı yonlemdrın dye actım hakaret edın dye degıl,hakaret etcek varsa cıksınn burdan hadi naşşşşşşşşşşş

Şu cevabınızı görene kadar yorumum farklıydı ancak; işinize gelmeyen yorumlarda köpek kovalar gibi naşşşşşş falan diyorsanız normal hayatınızda da, kusura bakmayın ama kompleksten başka bi'şey değil sizin olay.

bende var güzellik takıntısı ya
illa ki dikkat çekmem güzel olmam lazım
özellikle de kıyafetlerime çok özn gösteririm
dünyaların parasını dökerim kıyafete
hep bakımlıyımdır erkenden kalkıp hazırım iki saat kahvaltı bile yapamam bu takıntı yüzünden
bi de alışınca bakımlı olmaya başka türlü dışarı çıkamıyosun ya
kendini eksik hissediyosun
bazen sıkılıyorum ama kurtulamıyorum

kçpek yerine koymadım kımseyı ...elestrıyı anlarım ama bana hakaret edılırse bende degısırım yapcak bsey yokk

albume bende baktım gayet normal görünüyorsunuz öyle çokta güzelliğe dıkkat eden bırıne benzemıyor resımlerdeki kişi durumu abartma herkes kendını beğenır

benı anlayan bırılerı var:)

kçpek yerine koymadım kımseyı ...elestrıyı anlarım ama bana hakaret edılırse bende degısırım yapcak bsey yokk

Normal hayatta siz "naaaşşşş" kelimesini insanlara kullanıyorsanız bilemem gayette argo bir kelime.
Ayrıca o cevabı yazdığınız kısma kadar kim "hakaret" etmiş gösterebilir misiniz?
Bir arkadaş Türkçeyi düzgün kullanın yoksa itici oluyor gibi bi'şey demiş o da eleştiridir.
Biri de bana diyebilir yazım şekliniz itici diye.
Bu yüzden kompleksli olduğunuzu düşündürüyorsunuz.

yazdığım kelımelerın veya hitap tarzımı eleştrın dye acmadım bu topiği...gayet acıkca bır sorunumu paylastım bu tur cevaplaara gerek yoktu..anlaşıldıkı bı cok insanın canı kavga etmek istyor ama polemğe gerek yok isteyen istedıgını dusunurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…