- Konu Sahibi derdimvarrr
-
Aynı şeyi anneniz babanız dese tepkiniz ne olurdu?
Haklı... Ben senin yerinde olsam o kişi ile bağımı koparırım...Şimdiden kendini eletmiş ne güzel.
Keşke tüm erkekler baştan kendini böyle belli etse.
Mesele kıskançlık/erkek olması falan değil konu sahibi.
Mesele güzellik merkezinde de olsa para kazanıyor olmanız. Paranız olunca o size kötü davrandığında rahatça çekip gidebileceksiniz, dizimin dibinde otur da rahatça eziyet edeyim diyor. Hiç şaşmaz
Gülüp geçin.
Tabi canım, anaya babaya diller pabuç, elin kekosu isteyince '' Ayyy kıskandaaaaa kesin seviyor, salaqqqq çok tatlı kıyamam. '' oluyor.siz kimsiniz bana karışıyorsunuz kaç yaşıma geldim kursa gidicem diyorum. Kötü bir şey mi yapıyorum viyak viyak ev inlerdi
Aklınca seni kıskanıyorum seviyorum demiş. Sizi etkileyeceğini sanmış. Aklıma Hakkı Bulut'un şu şarkısı geldi;Merhaba, kısa bir soru ama çok kafamı karıştırdı. Konuştuğum birisine laf arasında güzellik kurslarına bakıyorum dedim kadın iş yerinde 2/3 kişiye sıra sıra öğretiyor dedim. O da dediki ben çok kıskanırım işte gitmeni istemem olsun kadının dükkanında olsada 2/3 kişi olsada çok kıskanırım. Dedim bunu nesi kıskanılır? İşte ben sevmem ama kendin bilirsin dedi?:/
bunda ne var, bir erkek açısından da bakmakta çalışıyorum ama anlam veremedim
Cahil olduğu içinMerhaba, kısa bir soru ama çok kafamı karıştırdı. Konuştuğum birisine laf arasında güzellik kurslarına bakıyorum dedim kadın iş yerinde 2/3 kişiye sıra sıra öğretiyor dedim. O da dediki ben çok kıskanırım işte gitmeni istemem olsun kadının dükkanında olsada 2/3 kişi olsada çok kıskanırım. Dedim bunu nesi kıskanılır? İşte ben sevmem ama kendin bilirsin dedi?:/
bunda ne var, bir erkek açısından da bakmakta çalışıyorum ama anlam veremedim
Hoşuna gitmiş derken? Hoşuma gitse burda niye tanımadıklarıma hava atmaya çalışıyım “minnoş minnoş” Allah aşkına durumu, dediğine gülecek duruma gelmiştim çünkü nunu beklemedim ordan buraya da soruyum dedim... minnoşumŞimdi bu şekilde kıskanılmak adı altında aslında, "kısıtlanmak" hoşuna gitmiş belli.
Ne dememizi bekliyosun? Adam seni kimseyle paylaşamıyor ay ne minnoş.
Ben vallaha akıl erdiremedim biliyorum zaten çok kıskanç ama bunu duyumcu çok tuhaf oldum ve sen bilirsin dedikten sonra mesajına cevap vermedim çünkü ne yazacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?