Güzellik kursuna erkek neden gitmeni istemez

Şimdiden
Adam daha hiç bir şeyin değil.
Kesinlikle uzaklaş

Ne açıdan bakarsanız bakın mantıklı tarafı yok bir kadın neden böyle biriyle konuşur peki ? Başka erkek mi kalmamış ?Ben konudan şunu anladım onun açısından baksan mantık bulsan sorun değil yani herhangi konuştuğu birini kıskancak kadar manyak olması normal yani ?

Şimdiden kendini eletmiş ne güzel.
Keşke tüm erkekler baştan kendini böyle belli etse.

Mesele kıskançlık/erkek olması falan değil konu sahibi.

Mesele güzellik merkezinde de olsa para kazanıyor olmanız. Paranız olunca o size kötü davrandığında rahatça çekip gidebileceksiniz, dizimin dibinde otur da rahatça eziyet edeyim diyor. Hiç şaşmaz

Gülüp geçin.

Kendi ayaklarının üzerinde duramazsın.Bana bağımlı olacaksin ki, bende sana istediğim gibi davranip senin caresizliginle yine de herseye rağmen beni sevmenden zevk duyacağım =seni kıskanırım ben demektir. Kıskanırım kelimesinin, kadinlar arasında iş ortaminin oluşma durumu varken dahi söylenmesine karsilik, bu daha kesin anlam iceriyor bence.yoksa neyi kıskanacak mis?????:)))))

Coh gozelsin asgum,seni gorirler,bigenirler,elimden alirler oyy nerelere gidem demis

Saçmalamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…