- 13 Ocak 2020
- 46.271
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.455
- 598
- 33
- Konu Sahibi derdimvarrr
-
Kitap da okusana aradaİşte benim şok olma sebebim ben zaten hemşirelik okuyorum ve bana çok destek oluyor bu konuda devam et felan diye ama işte kursa böyle deyince ben şok oldum bu yüzden
En iyi siz gözlemlersiniz biz ne desek boş ama kurs vs kıskançlık saçmaİşte tabiki akıla bu geliyor ama ben zaten hemşirelik okuyorum ve bana çok destek oluyor bu konuda devam et felan diye ama işte kursa böyle deyince ben şok oldum bu yüzden
?Kitap da okusana arada
Guzellik kursuna gidip kendini de güzelleştirirsin diye korkuyordur belki.
Ne açıdan bakarsanız bakın mantıklı tarafı yok bir kadın neden böyle biriyle konuşur peki ? Başka erkek mi kalmamış ?Ben konudan şunu anladım onun açısından baksan mantık bulsan sorun değil yani herhangi konuştuğu birini kıskancak kadar manyak olması normal yani ?Merhaba, kısa bir soru ama çok kafamı karıştırdı. Konuştuğum birisine laf arasında güzellik kurslarına bakıyorum dedim kadın iş yerinde 2/3 kişiye sıra sıra öğretiyor dedim. O da dediki ben çok kıskanırım işte gitmeni istemem olsun kadının dükkanında olsada 2/3 kişi olsada çok kıskanırım. Dedim bunu nesi kıskanılır? İşte ben sevmem ama kendin bilirsin dedi?:/
bunda ne var, bir erkek açısından da bakmakta çalışıyorum ama anlam veremedim
Coh gozelsin asgum,seni gorirler,bigenirler,elimden alirler oyy nerelere gidem demisMerhaba, kısa bir soru ama çok kafamı karıştırdı. Konuştuğum birisine laf arasında güzellik kurslarına bakıyorum dedim kadın iş yerinde 2/3 kişiye sıra sıra öğretiyor dedim. O da dediki ben çok kıskanırım işte gitmeni istemem olsun kadının dükkanında olsada 2/3 kişi olsada çok kıskanırım. Dedim bunu nesi kıskanılır? İşte ben sevmem ama kendin bilirsin dedi?:/
SaçmalamışMerhaba, kısa bir soru ama çok kafamı karıştırdı. Konuştuğum birisine laf arasında güzellik kurslarına bakıyorum dedim kadın iş yerinde 2/3 kişiye sıra sıra öğretiyor dedim. O da dediki ben çok kıskanırım işte gitmeni istemem olsun kadının dükkanında olsada 2/3 kişi olsada çok kıskanırım. Dedim bunu nesi kıskanılır? İşte ben sevmem ama kendin bilirsin dedi?:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?