- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.362
- 498
Hadi bayan kuaförü olan bir erkek saçınızı yaparken kafanizi oksuyor diyelim.(kocaniza göre öyle ya)Nedemek mi istiyorum...erkel bayan kuaförüne gidemeö neymiş erkek okşuyprmuş kafamı.erkeklerin olduğu spor salonuna gidemem gitmemde.denize giremem eşm olursa sadece veya havuza.maypkini giyebilirim dizlerde felan.işte böyle
Böyle velisi tarafından kısıtlanmış gibi veya köle gibi yaşamayı “çokk seviliyorum,beni kıskanıyor” sanıyorlar.Ablamin esi böyle, o da bu boyutta kiskanilmaktan niyeyse mutlu, dolayisiyla aksiyon almadi.
Yok artıkBiz masaja bile gidiyoruz aynı oda farklı oda farketmez
İçim sistiMerhaba arkadaşlar.
Eşlerinizi güzellik merkezlerine gidip 1 saat boyunca işlem yaptırırmısınız ? İçeriye kimseyi almıyorlar.eşiniz ve bayan giriyor örn:yüz temizleme işlemi. >>>>eşimde beni kuaföre göndermez erkek ise.denize havuza giremem eşim olmadan.mayokini anca giyebilirim dizlerde felan.sppr salonu olmaz sadece bayanlaron gittiği yerlere gidebilirim...o bana bunları izin vermiyor.
İkiniz de tuhafsinizNedemek mi istiyorum...erkel bayan kuaförüne gidemeö neymiş erkek okşuyprmuş kafamı.erkeklerin olduğu spor salonuna gidemem gitmemde.denize giremem eşm olursa sadece veya havuza.maypkini giyebilirim dizlerde felan.işte böyle
Niye ya ne varYok artık
Ee maşallah tencere kapak gibisiniz. Neyden şikayetçisiniz?Merhaba arkadaşlar.
Eşlerinizi güzellik merkezlerine gidip 1 saat boyunca işlem yaptırırmısınız ? İçeriye kimseyi almıyorlar.eşiniz ve bayan giriyor örn:yüz temizleme işlemi. >>>>eşimde beni kuaföre göndermez erkek ise.denize havuza giremem eşim olmadan.mayokini anca giyebilirim dizlerde felan.sppr salonu olmaz sadece bayanlaron gittiği yerlere gidebilirim...o bana bunları izin vermiyor.
Siz ayrı kuruntulu eşiniz ayrı kuruntulu bir çiftsiniz.Merhaba arkadaşlar.
eşi kendisi guzellik merkezine gidip bayanlara işlem yaptirtabiliyormuş, ama konu sahibesi yaninda esi olmadan havuza denize giremiyormus.Oluyorum okuyorum yine anlamıyorum ne demek istiyorsunuz
Böyle velisi tarafından kısıtlanmış gibi veya köle gibi yaşamayı “çokk seviliyorum,beni kıskanıyor” sanıyorlar.
İnsan gibi özgürce yaşayan kadınlar sevilmiyoruz veya daha az seviliyoruz
Onun mayokini diye bahsettigi baska birsey bence, dize kadar diye anlatmis.Bence mayokini bikiniden falan daha seksi. Neyse kocanız güzellik merkezine mi gitmek istiyor? Bence bunda sorun yok ama size yasaklaması ve kendi yapmak istemesi çok abes.
İkinizinde bi an önce piskolojik tedavi almasını öneririm.Merhaba arkadaşlar.
Bende bu tarz kısıtlamalar yoktu...o bu kısıtlamaları yapınca bende kısıtladım.ablasın nasıl birşey olduğunu.ne ekerse onu biçerSenin düşüncen ne kadar saçma ise eşinin seni kısıtlandığı seyler ve bunlara onay vermen o kadar saçma.
Forumda sözlük olsa Toksik kelimesine bu konuyu eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?