Güzellik merkezi (kocam)

• Konu Sahibi Konu Sahibi igy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin her şeyinize karışacak adamın güzellik merkezine gitmek istemesi enteresan açıkçası ya.
Madem o sizin her şeyinizi karışıyor sizde ona karisabilmelisiniz. Ona gelince problem yok size gelince o olmaz bu olmaz. Kabul edilir değil bence ama eşiniz sizi ne kadar dinleyecek?

Nerdeyse milletin kocasını g.vt diye ilan edecek ya o kadar köle zihniyetini benimsemiş ki konu sahibi. Stockholm sendromuna da aşk demezsiniz yaa. Hastalık bu zira. İkisi de anormal bir çift.

Son düzenleme:
Günde 3 kere hangi aralarda duş alıyor bu adam

Dİnlemede sorun yok.güzel bir dilde anlattım onun bana kısıtlamalarını sokup herşey karşılıklı dedim sustu...keşke kısıtlamalar olmasaydıda gitseydi

Dİnlemede sorun yok.güzel bir dilde anlattım onun bana kısıtlamalarını sokup herşey karşılıklı dedim sustu...keşke kısıtlamalar olmasaydıda gitseydi
Of ne toksik insanlarsınız. Kocanla sakın ayrılma. Başka insanların başını yakmayın. Mümkünse de üremeyin.

Dizlerde mayokini nasıl oluyo bilen varsa yeşillendirebilir mi beni?
Bir de -felan- mı okudum ben?
Arkadaşım adam bakımlı bırak gitsin işte, işsiz işsiz takıldığınız konulara bakın ya!

Neden böyle kıskançlık oluyor acaba ben pek anlayamıyorum cilt temizliği doktordan farksızdır benim için he masaj olsa farklı tepki veririm. Benim eşim de spor salonuna pek tek gitmemi istemez dün dişçiye gittim doktor erkek diye kıskançlık yaptı biraz saçmalıktan başka bir şey değil ben doktorları genelde erkek tercih ederim adı üstünde tercih terapistim de erkektir her derdimi ona anlatırım havuza da yalnız girerim eşimle de girerim ne olacak yani o size izin vermiyorsa siz de izin vermeyin o zaman

Reactions: igy
İzinde vermedim zaten ama böyle olsun istemezdim.içten üzüldüm izinvermediğime bellide etmiyorum.onunda beni anlamasını istiyorum.

Bu konuda niye herkes birbirine beğenmedim atiyor
Evet rengarenk olmuş yorumlar. Beğenmedimcilerden biri askılı giyinen bir üyeye “memelerin ortada” diyordu. Ne kadar ciddiye alabilirsin ki bu yaşam formunu?

Isini yapan insanlardan neden kiskanalim ki partnerimizi? Guzellik salonuna da masaja da gayet de gidilir.
Siz cift olarak ayni kafadasiniz bence birbirinize hayati dar edebilirsiniz buna hakkiniz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…