- 18 Şubat 2023
- 2.891
- 2.743
- 63
- 35
Günde 3 kere hangi aralarda duş alıyor bu adam?
kendisi spor salonunda kadınlara mı yürüyor?
ki bekar olsa yürüsün de ama evli adam hala salonda kadın mı kesiyor mesela ki siz erkek olan salona gidemiyorsunuz?
sorunuza cvp olarak:
evli değilim. ilişkim var.
erkek arkadaşım güneydoğulu benden çok gidiyor güzellik salonuna
bende kıl tüy problemi yok, kaşımı almasam kimse fark etmez kendi şekli var, olan kıy tüy için de 10 sene önce halletmişttim kurtuldum, vakit bulabilirsem 6 ayda bir kuaföre giderim kırık aldırım şekil verdiririm saçıma, çok vaktim varsa hamam kese masaj cilt bakımı ile ödüllendiriyorum kendimi ama sürekli yapabildiğim şeyler değil maalesef- çünkü yaşadığım yerde kısıtlı, pek düzgün mekan yok. bir de ben home-office çalışıyorum saçımı taramasam kimse görmez, öyle bir iş. o ise 7/24 insan içinde çalışıyor. günde 3 kere duş alıyor işi bunu gerektiriyor.
neyse
onun bazı bakım işlerini berberi hallediyor, berberiyle kanka zaten iş dışında da görüşürler, ben de tanırım.
ama mesela yüzü için ekstradan lazere filan gidiyor. lazer merkezlerinde güzellik slaonlarında hep kadın çalışıyor. siz şu soruyu sorana kadar hiç aklıma gelmedi orada kadınlarla başbaşa kaldığı
Doğru kimi adamlar eşlerini mini dekolteli giydirip sokakta geziyor..kimisi jeans ve tshirt giyip çıkıyor
Dİnlemede sorun yok.güzel bir dilde anlattım onun bana kısıtlamalarını sokup herşey karşılıklı dedim sustu...keşke kısıtlamalar olmasaydıda gitseydiSizin her şeyinize karışacak adamın güzellik merkezine gitmek istemesi enteresan açıkçası ya.
Madem o sizin her şeyinizi karışıyor sizde ona karisabilmelisiniz. Ona gelince problem yok size gelince o olmaz bu olmaz. Kabul edilir değil bence ama eşiniz sizi ne kadar dinleyecek?
Of ne toksik insanlarsınız. Kocanla sakın ayrılma. Başka insanların başını yakmayın. Mümkünse de üremeyin.Dİnlemede sorun yok.güzel bir dilde anlattım onun bana kısıtlamalarını sokup herşey karşılıklı dedim sustu...keşke kısıtlamalar olmasaydıda gitseydi
Haddini bil...zekası düşük hanımefendiTam tencere kapaksınız. İki düşük zekalı avam insanlar.
Bu netlikle ona söylemeniz gereken tam olarak bu.İşte onu diyorum bende.ben bayan kuaförüne bir erkek saçlarıma işlem yapamazsa...onuda güzellik merkezinde bir bayan işlem yapamaz
Evet söyledim ama hiç tarzım değildi...oda kısıtlamasaydıda bende izin verseydim...sık boğaz olduBu netlikle ona söylemeniz gereken tam olarak bu.
Gerektiği yerlerde biliyorum. Siz de gerekmiyor.Haddini bil...zekası düşük hanımefendi
İzinde vermedim zaten ama böyle olsun istemezdim.içten üzüldüm izinvermediğime bellide etmiyorum.onunda beni anlamasını istiyorum.Neden böyle kıskançlık oluyor acaba ben pek anlayamıyorum cilt temizliği doktordan farksızdır benim için he masaj olsa farklı tepki veririm. Benim eşim de spor salonuna pek tek gitmemi istemez dün dişçiye gittim doktor erkek diye kıskançlık yaptı biraz saçmalıktan başka bir şey değil ben doktorları genelde erkek tercih ederim adı üstünde tercih terapistim de erkektir her derdimi ona anlatırım havuza da yalnız girerim eşimle de girerim ne olacak yani o size izin vermiyorsa siz de izin vermeyin o zaman
Evet rengarenk olmuş yorumlar.Bu konuda niye herkes birbirine beğenmedim atiyor
Google>Mayokini nedir>Entermayokini anca giyebilirim dizlerde felan
Tankinidir o mayokini olsa duramazdiGoogle>Mayokini nedir>Enter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?