Güzellik merkezi (kocam)

• Konu Sahibi Konu Sahibi igy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen öyle....ona serbest bana değil

Sadece kadının baskılandığı ilişki yerine ben oyumu toksik ilişkiden yana kullanıyorum.Evet vermeyin izin gitmesin ne münasebet kadınla 1 saat boyunca aynı yerde

Size yasak ona değil her halde siz niye izin veriyorsunuz? Normalde eşinizin yaptığı yani güzellik merkezine gitmek çok normal bir şey ama sizin yasaklara bakarsak, madem eşiniz karşı cinsin size belli mesafeden fazla yaklaşmasını istemiyor kendisi de yaklaştırmayacak o zaman

Siz eşinizin kölesi değilsiniz eşiniz de sizin değil. Hayatı paylaşmayı bilmiyorsanız niye evlendiniz? Ne demek eşim erkek kuaföre yollamıyor? Taş devrinden kaldı galiba.

Aynen öyle....ona serbest bana değil
?

kendisi spor salonunda kadınlara mı yürüyor?

ki bekar olsa yürüsün de ama evli adam hala salonda kadın mı kesiyor mesela ki siz erkek olan salona gidemiyorsunuz?

sorunuza cvp olarak:
evli değilim. ilişkim var.

erkek arkadaşım güneydoğulu benden çok gidiyor güzellik salonuna

bende kıl tüy problemi yok, kaşımı almasam kimse fark etmez kendi şekli var, olan kıy tüy için de 10 sene önce halletmişttim kurtuldum, vakit bulabilirsem 6 ayda bir kuaföre giderim kırık aldırım şekil verdiririm saçıma, çok vaktim varsa hamam kese masaj cilt bakımı ile ödüllendiriyorum kendimi ama sürekli yapabildiğim şeyler değil maalesef- çünkü yaşadığım yerde kısıtlı, pek düzgün mekan yok. bir de ben home-office çalışıyorum saçımı taramasam kimse görmez, öyle bir iş. o ise 7/24 insan içinde çalışıyor. günde 3 kere duş alıyor işi bunu gerektiriyor.

neyse
onun bazı bakım işlerini berberi hallediyor, berberiyle kanka zaten iş dışında da görüşürler, ben de tanırım.

ama mesela yüzü için ekstradan lazere filan gidiyor. lazer merkezlerinde güzellik slaonlarında hep kadın çalışıyor. siz şu soruyu sorana kadar hiç aklıma gelmedi orada kadınlarla başbaşa kaldığı

Eşinizin size dayattığı bütün bu saçmalıklara tamam demiş hala daha bu medeniyet yoksunu adamla da evli olduğunuza göre siz de zihniyet olarak çok farklı değilsinizdir. Bizim eşimizin yaptığının yapmadığının ne faydası olacak size?

İşte onu diyorum bende.ben bayan kuaförüne bir erkek saçlarıma işlem yapamazsa...onuda güzellik merkezinde bir bayan işlem yapamaz

Doğru kimi adamlar eşlerini mini dekolteli giydirip sokakta geziyor..kimisi jeans ve tshirt giyip çıkıyor

Doğru kimi adamlar eşlerini mini dekolteli giydirip sokakta geziyor..kimisi jeans ve tshirt giyip çıkıyor
Yanımdaki adam beni ne giyersem giyeyim taşıyamayacaksa onu adam diye yanımda taşımam, NET...
sizce normal yani eşinizin size yaptıkları ? uuuuu... siz hakediyorsunuz o halde kusura bakmayın...
bir tane kadın mamografiye gidememişti erkek doktor olduğu için bi de bu kafalar kız çocuğu okutmayan kafalar. o kadar çok şey hakediyorlar ki söylemek istemiyorum...

eşiniz gibi bir ruh hastasıyla beraber olmaktan gurur duyuyorsunuz belli ki ama eşiniz size yaptırmadığı şeyleri sokakta açık giyinen ve spora giden kadınlara ökküz gibi baktığı için yaptırmıyor. haberiniz olsun. siz de bence güzellik merkezine göndermeyin. o zaten size söylemeden de gidecektir çok şeapmayın yani

Allah razı olsun bacım

.
Güzellik merkezi işleten kişi mi eşiniz yoksa müşteri olan kişi mi?
Gerçi her iki durumda da işini yapıyor herkes.

Bir de bu kadar maço tavır gösterip, güzellik merkezine giden erkeği kafamda oturtamadım bir türlü.

Kadınlar giyinmekten yoksun mu ki kocası giydirsin? Sizin aklınız yok mu ki kıyafetinizi kocanız seçiyor? Bir kadın ne istiyorsa giyer, evlenmeden dekolteli mini giyen kadına evlenince artık giyemezsin demek kimsenin haddi değil. Sizi ne ilgilendiriyor ayrıca kimin ne giydiği? Anlamadım şimdi siz neyin lafını soktuğunu sanıyorsunuz? Kocanızla çok iyi bir çift olmuşsunuz sakın ayrılıp başkalarının başını yakmayın.

Hanımefendi eşleri giydirmiyor siz heralde koca robotu olduğunuz için kendi fikir özgürlüğünüzü de kaybetmişsiniz.
Kadınlar kendi istediği için giyiyor. Kendi fikri var hani. Bu kadar kadın -erkek sorununuz varsa sıfır güven varsa karı koca mağara da yaşayın. Zira yeriniz ora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…