Aynen kadın doğum doktoru kadın olacakmış ☺İkinizinde bi an önce piskolojik tedavi almasını öneririm.
Saçma sapan bi zihniyet.
Erkek doktora gitmenize felanda izin vermiyordur kesin.
Niye omu doğuruyorda o karar veriyor?Aynen kadın doğum doktoru kadın olacakmış ☺
Aynen öyle....ona serbest bana değileşi kendisi guzellik merkezine gidip bayanlara işlem yaptirtabiliyormuş, ama konu sahibesi yaninda esi olmadan havuza denize giremiyormus.
erkek olan spor salonlarina dahi giremiyormuş bana bunlara izin vermezken kendisi baska kadinla bir saat odada kalabiliyor ama diyor.
Niye omu doğuruyorda o karar veriyor?
Siz çalışıyormusunuz, maddi özgürlüğünüz varmı?hemşireyim ama çalışmıyorum.maddi durumum iyi.
Sadece kadının baskılandığı ilişki yerine ben oyumu toksik ilişkiden yana kullanıyorum.Evet vermeyin izin gitmesin ne münasebet kadınla 1 saat boyunca aynı yerdeMerhaba arkadaşlar.
Eşlerinizi güzellik merkezlerine gidip 1 saat boyunca işlem yaptırırmısınız ? İçeriye kimseyi almıyorlar.eşiniz ve bayan giriyor örn:yüz temizleme işlemi. >>>>eşimde beni kuaföre göndermez erkek ise.denize havuza giremem eşim olmadan.mayokini anca giyebilirim dizlerde felan.sppr salonu olmaz sadece bayanlaron gittiği yerlere gidebilirim...o bana bunları izin vermiyor.
?Aynen öyle....ona serbest bana değil
İşte onu diyorum bende.ben bayan kuaförüne bir erkek saçlarıma işlem yapamazsa...onuda güzellik merkezinde bir bayan işlem yapamazSize yasak ona değil her haldesiz niye izin veriyorsunuz? Normalde eşinizin yaptığı yani güzellik merkezine gitmek çok normal bir şey ama sizin yasaklara bakarsak, madem eşiniz karşı cinsin size belli mesafeden fazla yaklaşmasını istemiyor kendisi de yaklaştırmayacak o zaman
Doğru kimi adamlar eşlerini mini dekolteli giydirip sokakta geziyor..kimisi jeans ve tshirt giyip çıkıyorEşinizin size dayattığı bütün bu saçmalıklara tamam demiş hala daha bu medeniyet yoksunu adamla da evli olduğunuza göre siz de zihniyet olarak çok farklı değilsinizdir. Bizim eşimizin yaptığının yapmadığının ne faydası olacak size?
Yanımdaki adam beni ne giyersem giyeyim taşıyamayacaksa onu adam diye yanımda taşımam, NET...Doğru kimi adamlar eşlerini mini dekolteli giydirip sokakta geziyor..kimisi jeans ve tshirt giyip çıkıyor
Allah razı olsun bacımeşi kendisi guzellik merkezine gidip bayanlara işlem yaptirtabiliyormuş, ama konu sahibesi yaninda esi olmadan havuza denize giremiyormus.
erkek olan spor salonlarina dahi giremiyormuş bana bunlara izin vermezken kendisi baska kadinla bir saat odada kalabiliyor ama diyor.
Doğru kimi adamlar eşlerini mini dekolteli giydirip sokakta geziyor..kimisi jeans ve tshirt giyip çıkıyor
Doğru kimi adamlar eşlerini mini dekolteli giydirip sokakta geziyor..kimisi jeans ve tshirt giyip çıkıyor
Tam tencere kapaksınız. İki düşük zekalı avam insanlar.Doğru kimi adamlar eşlerini mini dekolteli giydirip sokakta geziyor..kimisi jeans ve tshirt giyip çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?