- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
ben 21 o 24 yaşında cnm.
çok güzel şarkı bu arada :))
iNsan sadece sevdiğini güzel bulur... O senden daha güzeldi diyerek kendini kandırıyor... bence sen dha fazla üzülmeden unut gitsin bu adama yoksa seni sürekli onla kıyaslayacak peki sen sürekli o sevmedğin kötü kızla kıyaslanmak istermisin...
ben o biçim bir kıza iltifat eden bir d...lağa artık yol veririm. Herşey sevgi dmek değil. hem ortada sevgide yok.. sen ona ödetmek istiyorsan sal iplerini.. sevip sevmediğini seni kaybedince anlar...
Açıksözlülükle patavatsızlığı karıştırmış erkek arkadaşınız.Ben olsam madem o daha güzel eski çöpküğüne dön der,üstüne de tokadı basardım.:94:
içimden gelmiyo mu sanıyosun.ama ah bu aşk :S
Aşk ,gözlerini kör etmiş senin...O lafı cezasız kalmamalı.
böyle bir şey beni de deli ederdi var ya, kesinlikle haklısın,
hani tvde birini görür güzel kadın der e hadi neyse de, eski sevgilisine güzel demesi yok yani ay çok sinir oldumkesinlikle yüz verme...
büyük konuşmayım ama eğer böyle bir şey benim başıma gelse asla 1dk bile düşünmeden bırakırdım ne demek eski sevgilim daha güzeldi demek...eğer onu daha güzel buluyorsan doğru onun yanına defol git derdim...ateşe körükle gitmek istemem ama ben böyle bir şeyi kaldıramazdım bırakın başka bir kıza güzel demesini birde eski sevgilisinden bahsediyor demek ki aklı hala onda ki onun güzelliğini sizinle kıyaslıyor ve üstüne üstlük bunu size söylüyor çok sinir bozucu bir şey
arkadaş çok haklı söylüyo ne demek onunla kıyaslamak madem o kadar güzeldi ayrılmasaydı aaa deli mi ne bu erkekler harbiden aptal ya benimkide içinde tabi
çok saolun arkadaşlar desteğiniz için.
evet cnm hepsi aptall bunların.
şuan bi gelişme yok.hala kendini hala görüo demekki veya yüzü yok.
canim, bosuna kalbini kiriyorsun, iyi peki begensin.. o zaman neden onunla degil ???? demek ki seni sevmisunutma ki guzellik bi omur boyu surmez......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?