Güzellik meselesi

ben 21 o 24 yaşında cnm.
çok güzel şarkı bu arada :))

iNsan sadece sevdiğini güzel bulur... O senden daha güzeldi diyerek kendini kandırıyor... bence sen dha fazla üzülmeden unut gitsin bu adama yoksa seni sürekli onla kıyaslayacak peki sen sürekli o sevmedğin kötü kızla kıyaslanmak istermisin...

ben o biçim bir kıza iltifat eden bir d...lağa artık yol veririm. Herşey sevgi dmek değil. hem ortada sevgide yok.. sen ona ödetmek istiyorsan sal iplerini.. sevip sevmediğini seni kaybedince anlar...

çok haklsn cnm ama ben zorladım onu kıyaslama yapmaya.yani o kızın konusunu ben açtım.çünkü içimde hep şüphe vardı.haklıymışım işte...

Açıksözlülükle patavatsızlığı karıştırmış erkek arkadaşınız.Ben olsam madem o daha güzel eski çöpküğüne dön der,üstüne de tokadı basardım.:94:

böyle bir şey beni de deli ederdi var ya, kesinlikle haklısın,
hani tvde birini görür güzel kadın der e hadi neyse de, eski sevgilisine güzel demesi yok yani ay çok sinir oldum kesinlikle yüz verme...

böyle bir şey beni de deli ederdi var ya, kesinlikle haklısın,
hani tvde birini görür güzel kadın der e hadi neyse de, eski sevgilisine güzel demesi yok yani ay çok sinir oldum kesinlikle yüz verme...

beni anladığın için çok mutlu oldum cnm

burda sana yazanların çoğu seni anladığı için ve böyle bi durumun geleceğini gördüğü için yzıyo zaten.Sonunu görebiliyorum ben bunun.Hadi bi anlıktı her ey düzeldi evlendiniz falan filan diyelim .SEn ilerde eski sevgilisiyle kıyaslandığını unutabilicekmisin ? peki aynı eyi evlendikten snra yapsa geri dönüşü nasıl oluck bu işin ? ben kaldıramazdım arkadaşım.Şu an ki aklımla kaldıramazdım çünkü ben aldatıldım ve affettim.O kadar pişmanım ki .belki o zaman tamamen bitseydi şu an bu kadar yıpranmış olmuycaktım.Aşka inancım kalmadı.Senn de hayata böyle küsmeni istemem.erkekler hiç bi şeklde şansı haketmiyolar ne olursa olsun zaten hakeden hata yapmaz ki.

böyle de dürüst olunmaz ayrıca illa bunu söylemesi gerekmiyordu cnm bak benim sevgiliminde eski sevgililerinde benden daha güzelleri olmuştur bilmiyorum hiç bi zamanda beni onlarla karşılaştırmadı benim onun için çok güzel olduğumu ve seni sen olduğun için seviyorum der bana da böyle bir şey de benimde kalbim kırılır açıkcası bence tavrını koy ayağına gelsin gönlünü alsın derim ben şunu asla unutma kimse kimseyi beğenmek zorunda değil kendini buna mecbur hissetme isterse beğenir istemesse beğenmez zorla değil ayrıca demekki seni beğeniyor ki çıkıyor bi de öyle düşün sıkma canını

büyük konuşmayım ama eğer böyle bir şey benim başıma gelse asla 1dk bile düşünmeden bırakırdım ne demek eski sevgilim daha güzeldi demek...eğer onu daha güzel buluyorsan doğru onun yanına defol git derdim...ateşe körükle gitmek istemem ama ben böyle bir şeyi kaldıramazdım bırakın başka bir kıza güzel demesini birde eski sevgilisinden bahsediyor demek ki aklı hala onda ki onun güzelliğini sizinle kıyaslıyor ve üstüne üstlük bunu size söylüyor çok sinir bozucu bir şey

arkadaş çok haklı söylüyo ne demek onunla kıyaslamak madem o kadar güzeldi ayrılmasaydı aaa deli mi ne bu erkekler harbiden aptal ya benimkide içinde tabi

arkadaş çok haklı söylüyo ne demek onunla kıyaslamak madem o kadar güzeldi ayrılmasaydı aaa deli mi ne bu erkekler harbiden aptal ya benimkide içinde tabi

aayy son cümleniz çok hoşuma gitti erkekler harbiden aptal benimkide içinde tabi haklısınız cidden bazen aptal oluyorlar

çok saolun arkadaşlar desteğiniz için.
evet cnm hepsi aptall bunların.
şuan bi gelişme yok.hala kendini hala görüo demekki veya yüzü yok.

ağzımdan cıktı söylememelıydım pişmanım dese ne olucak?

affedıceksın..

kaldıgınız yerden bu sekılde devam edebılıcekmısın peki?

ben asla kabullenemem böyle bişeyı aslada yanımda istemem böyle adamı. 6 aydır bırlıkteyız demişsin ama adamın aklı eskıde kalmıs bnce. eğer sana cok değer verseydı ve cok sevseydı neden eskılerden bahsetsın ki? neden saçmalasın bu kadar?

bana cok tuhaf geldı ..

hatta suan pişman olmasını beklemen bile tuhaf geldı acıkcası.

adam pişman oldum dese bile sen bunu böyle bekledıgın için dicek...

şöyle bir örnek vereyim erkek arkadaşımın eski sevgilisini tanıyorum geçen gün bir tanıdığımızın düğünündeydik. erkek arkadaşımda ordaydı sonradan o kızda geldi ve erkek arkadaşım sırf ben rahatsız olmayım diye onunla aynı ortamda bile bulunmak istemedi ve salonu terk etti... onun böyle davranması benim çok hoşuma gitti neden gittin dediğimde ismini bile söylemek istemiyorum kim geldi görmedin mi aşkım dedi ve bende gel boşver hiç takma dedim ben onu geri çağırdım oda benim böyle davranmamdan çok mutlu oldu yani anlatmak istediğim şu eğer size gerçekten değer verseydi bırakın onu sizden daha güzel bulduğunu sizin yüzünüze söylemesini sizin yanınızda onun ismini anmakla ya da onun hakkında konuşmakla bile sizi üzmek istemezdi...

canim, bosuna kalbini kiriyorsun, iyi peki begensin.. o zaman neden onunla degil ???? demek ki seni sevmis unutma ki guzellik bi omur boyu surmez......

canim, bosuna kalbini kiriyorsun, iyi peki begensin.. o zaman neden onunla degil ???? demek ki seni sevmis unutma ki guzellik bi omur boyu surmez......

çünkü kız onu terketmiş.yani büyük ihtimal içinde kalmış terkedilmişlik duygusu.
güzellik ömür boyu sürmeyebilir.
bnm tek istediğim onun gözünde en güzel kız olabilmekti.

cnm bak benim sevgilimin bundan 7 yıl önce falan bi çıktığı kız olmuş 2 yıl çıkmışlar ama tabi uzaktan uzağa yanina falan gitmiş neyse daha önceden anlatmıştı kız doğal saçları sarı gözler mavi incecik çok güzelmiş tabi bu kızı sevmiş ama daha sonra bazı sorunlardan dolayı kızzdan ayrılmış anlatmıştı bana aklıma geldi yani diyeceğim kızı görmedim ama anlattığı kadarıyla benden çok çok daha güzel ama hiç bi zaman onunla beni kıyaslamadı umrumda değil benim için sadece sen güzelsin benim gözümde dedi sevgilinin yaptığı terbiyesizlik olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…