Güzellik meselesi

yok öyle çok göze batan bi güzelliğim yok.kendimi beğenmiş biri de değilim.zatten konu bi şekilde oraya geldi.yoksa durduk yere sölemezdi bunu.ama iyi ki konu oraya gelmiş.yoksa düşüncelerini öğrenemeyecektim.

bu derece düşüncesiz tavırları kalbinizi daha çok kırar bence daha sevgiliyken bu söylemler

keske piskin davranipta aa evet anliyom seni beniimde eski erkek arkadasim senden daha yakisikliydi deseydin kardesim:)))))))))))

5 ayda zayıf noktalarını öğrenmişsindir. Zayıf noktalarından vur, ama çaktırmadan.. Valla kendini daha iyi hissedersin.

hani bir laf vardir gonul kimi seviyorsa guzel odur. belli ki eski sevgilisini unutamamis. birak gitsin

kısa yoldan terket açık ve net bence bır erkek bunu sana dırek yuzune soyluorsa senı sevmıordur bence aklı o kızda kalmıstır bellıkı bence ugrasma daha cok kırılırsın

başka birini ondan daha yakışıklı bulmam onu öldürür.komplexe girer valla :))

"Başkası ondan yakışıklı olunca" komplekse giren adam sizi eski sevgilisiyle kıyaslayıp tacı onu veriyor... "Bana kimse laf edemez, ben istediğime istediğimi söylerim" Beyefendi padişah falan galiba, kendi egemenliğini ilan etmiş, şahsi imparatorluğunu yönetiyor...

Siz ölmeyin, bırakın onu; kaçın canınızı kurtarın... Hoş, neler neler söylenmiş, siz "geçer notunuzu" vermişsiniz, kanaatiniz gereği toz kondurmuyorsunuz...

Eski sevgilisinin arkasından ağır konuşmak bunda, buna rağmen onu sizden güzel bulup hala yüceltmek bunda, kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmak bunda, bu durum sizi üzmesine rağmen telafi etmeyi bırakın "Yalan mı söyleseydim" diyebilecek derecede pişkinlik, rahatlık bunda siz bu adamın nesinden vazgeçemiyorsunuz sahi? Üstüne "Beni gerçekten seviyor, benim için kaç kere ağladı" diyorsunuz? Bu adam gerçekten seviyorsa benim tanıdığım adamlar hayatlarındaki kadınlara tapıyor yahu...

güzellik göreceli bi kavram 'yüz güzelliği bi yıl huy güzelliği bi ömür sürer..' demişler canım artık bence sen onu düşünmektense kendine önem ver kendi özgüvenini yükselt arkadaşlarınla eğlen keyfine bak istersen aklını başka şeylerle meşgul et hayat kısa eğlenmene bak tatlım.bierkeğin adam olup olmadığını birlikteyken değil ayrılınca anlarmış insan bence sen zamanla bunu görüceksin ayrıca 6 ay çok kısa bence birini tanımak için gerçi bu sizin onunla ne kadar vakit geçirdiğinize bağlı ama. Umarım doğru kararı verir böyle insanlar bidaha seni üzmez arkadaşım değerini bilenbiri karşına çıkacaktır elbet=)

bu lafın üstüne laf demem ben artık gel öpücem len seni muahhh

yani kötü bi kız.sevgilimle oynamış onu kullanmış zamanında.parasını yemiş evine gitmek istemiş vs.

böyleleri yaranır zaten erkek milletine boylesı guzel gelır halbukı senınbınkat daha guzel bulmalıydı ona gercekten deger verıp sevdıgın ıcın patavatsız bu erkekler vallahı patavatsız dusunmeden konusuyorlar aklı basında bır ınsan hıc o senden guzeldi dermi o daha guzelse ayrılmasaydın ozaman ona gıt allahallah ya gonul kımı severse guzel odur canım sen bu sahısın sana hakettıgı degerı verdıgınden emın mısın

.arkadaşım bu konuda akşamüstü onunla konuşmuş.verdiği cevap şu:"dürüst olmak suç mu?".yani hatasını düzeltmek yerine daha da battı bu cümleyle.kalbim çok kırık.ne yapmalıyım?[/QUOTE]

DANGALAKLIGIN ADI NEZAMAN DÜRÜSTLÜK OLMUŞ

canım senin ilk çıktığın kişi değilse sende ondan önceki çıktığın kişinin ondan daha yakışıklı olduğunu söyle .lafı yiyip geri durmayın ya çok kızıyorum bu şekilde erkeklere laf ebeliği yaptırdığınız zaman.kaybedeceğiniz birşey yok evli değilsiniz çocuk sahibi değilsiniz.keyfine keder katmaya ne gerek var.baktın canını sıktı sende o an canını sık eşitle kendini .herşeyi kabullenmeyin bu kadar.
hayır çıktığın yoksa bile ondan önce teklif edenlerin ondan daha yakışıklı olduğunu söylee.pof

aynen de öyle.o kız böyle bi kız olduğu için ve şuan hayatında ben olduğum için beni güzel bulmalıydı.eğer aramız düzelirse mutlaka aynı şeyi ona yaşatıcam!

bende senin değilde erkek arkasdaşının yaşını merak ettim,kesin 18-20 yaş aralığındadır..daha çocuk..eğer daha büyükse yaşı işte o zaman facia..çünkü beyni gelişmemiş hala demek olur bu..

ne ayıp şey..ne terbiyesizlik..tamam madem öyle daha güzeline git de sende..kabul edilir şey değil..

Radyoda şu şarkı çalıyor... sankim bu erkeğe bu söz yakışır...
Aşkın ateşi yakarmış ateşi, duydunuzmu aşkın ateşi(ni), hangi ateşte yanmayı dilerdin?

Pişmeyene söyle ne denirdi ?

Çiğ mi?

Ha ha

:103::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…