Eğer cidden güzel bir kızsan, etrafındaki insanlar seni beğeniyorsa ya da sen kendini çok beğenen biriysen ve bunu belli ediyorsan bu duruma sinirlenip canını yakmak istemiş olabilir. Bunu da düşün bence. Belki komplekse girmiştir bir mesele yüzünden ama sen farketmemişsindir.
Bunların hiçbiri değilse yaptığı çok ayıp ve onun hiç güvenilmeyecek biri olduğunu gösterir. Eski sevgili ile kıyaslama yapan adamdan korkarım ben.
keske piskin davranipta aa evet anliyom seni beniimde eski erkek arkadasim senden daha yakisikliydi deseydin kardesim:)))))))))))
5 ayda zayıf noktalarını öğrenmişsindir. Zayıf noktalarından vur, ama çaktırmadan.. Valla kendini daha iyi hissedersin.
başka birini ondan daha yakışıklı bulmam onu öldürür.komplexe girer valla :))
"Başkası ondan yakışıklı olunca" komplekse giren adam sizi eski sevgilisiyle kıyaslayıp tacı onu veriyor... "Bana kimse laf edemez, ben istediğime istediğimi söylerim" Beyefendi padişah falan galiba, kendi egemenliğini ilan etmiş, şahsi imparatorluğunu yönetiyor...
Siz ölmeyin, bırakın onu; kaçın canınızı kurtarın... Hoş, neler neler söylenmiş, siz "geçer notunuzu" vermişsiniz, kanaatiniz gereği toz kondurmuyorsunuz...
Eski sevgilisinin arkasından ağır konuşmak bunda, buna rağmen onu sizden güzel bulup hala yüceltmek bunda, kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmak bunda, bu durum sizi üzmesine rağmen telafi etmeyi bırakın "Yalan mı söyleseydim" diyebilecek derecede pişkinlik, rahatlık bunda siz bu adamın nesinden vazgeçemiyorsunuz sahi? Üstüne "Beni gerçekten seviyor, benim için kaç kere ağladı" diyorsunuz? Bu adam gerçekten seviyorsa benim tanıdığım adamlar hayatlarındaki kadınlara tapıyor yahu...
yani kötü bi kız.sevgilimle oynamış onu kullanmış zamanında.parasını yemiş evine gitmek istemiş vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?