Günes kremi bakmaya gidiyorumcok ucuz isi artik ruyalarda kaldi
onların içine de yakında nişasta,ayçiçek yağı,limon suyu ,sirke gibi içerikler katıp cin malı hesabı abidas hesabı orijinal çakmalarını cıkarırlarsa sasmamGünes kremi bakmaya gidiyorumcok ucuz isi artik ruyalarda kaldi
Ay oldu tabii ki. Neden daha önce demedin ki?güle güle kullan.güle güle güzelleşşş.güle güle gençleşşş.oldu dimi şimdi?
sosyete pazarında ne diorlar ne chaneller var bir görsen.kıyafetlerde öyle.balenciagalar gucciler 50 tl .nixe ve abisdas a gerek yok.direkt birebir sahtesini üretiyor adamlar.sen al 1700 e converse adam satıyor 150 ye converse.onların içine de yakında nişasta,ayçiçek yağı,limon suyu ,sirke gibi içerikler katıp cin malı hesabı abidas hesabı orijinal çakmalarını cıkarırlarsa sasmam
BioSarma mesela La Porche mesela, lancommen gibi,Avame ,ByHiştrendahahaa isimleri buldum bile
valla pazar dddin ankara nın nişantaşı pazarı geldi aklıma ne güzeldi orası yaasosyete pazarında ne diorlar ne chaneller var bir görsen.kıyafetlerde öyle.balenciagalar gucciler 50 tl .nixe ve abisdas a gerek yok.direkt birebir sahtesini üretiyor adamlar.sen al 1700 e converse adam satıyor 150 ye converse.
eskişehir yolundaki mi?hah işte ben hep oradayım.evime en yakın pazar çünküvalla pazar dddin ankara nın nişantaşı pazarı geldi aklıma ne güzeldi orası yaa
ya sanırım hani katlı bina pandora ya yakın olandı o mu :)eskişehir yolundaki mi?hah işte ben hep oradayım.evime en yakın pazar çünkü
bizimki de kat kat ama panoraya yakın değil.gordion avm ye yakınya sanırım hani katlı bina pandora ya yakın olandı o mu :)
gordion a gitmiştim benim dediğim orası değl o zamanbizimki de kat kat ama panoraya yakın değil.gordion avm ye yakın
gordion benim 2. evim gibi.yıllardır neredeyse her hafta giderim.ama mağaza çeşitliliği fazla değil.outletler zaten yok oradagordion a gitmiştim benim dediğim orası değl o zaman
yves rocherde de vardı 119 tl ye.netten alabilirsin ya da.ben gördüm bugün watsonsta ama almadım.evdekinin yüzde 80i duruyor hala.ama sanki bitiyormuş gibi üzüntülüyümmCosmed bulamadim aklim Celenes deyag bazli temizleme urunum bitti bitecek
bdv ye konu aç.vardır orada kertenkele uzmanlarıOdada, duvarda minik bir kertenkele gördük. Eşim görmüş, severim diye beni çağırdı. Küçüktü ve o kadar sevimliydi ki anlatamam. Kapıda, pencerelerde sineklik var, nereden gelmiş olabilir bilmiyoruz. Yakalayıp dışarı bırakalım dedik ama hemen kaçtı. Tamam görünce çok sevebilirim ama aniden üzerime falan gelmez değil mi? Kaçtığı yeri de bulamadık kayboldu hemen.
Topik konusuna da hiç uymadı şimdi ama bir öneriniz var mı bunun için?
Ay hiç bulaşmak istemediğim bir yer. Goggle'a sordum, karanfil kaynatıp suyunu kertenkeleyi gördüğünüz odaya koyun yazıyor. Bir sürü şey yazıyor ama en yapılabilir olanı bu. Camları açınca karanfil kokusundan kaçarlarmış. Bilemedim...bdv ye konu aç.vardır orada kertenkele uzmanları
yok o büyük ihtimal ya duvara çıkar ya yatak altlarına girer, kapıdan fırsat bulup gelmiştirOdada, duvarda minik bir kertenkele gördük. Eşim görmüş, severim diye beni çağırdı. Küçüktü ve o kadar sevimliydi ki anlatamam. Kapıda, pencerelerde sineklik var, nereden gelmiş olabilir bilmiyoruz. Yakalayıp dışarı bırakalım dedik ama hemen kaçtı. Tamam görünce çok sevebilirim ama aniden üzerime falan gelmez değil mi? Kaçtığı yeri de bulamadık kayboldu hemen.
Topik konusuna da hiç uymadı şimdi ama bir öneriniz var mı bunun için?
mia dan ve dermabienden memnun kalacağına eminim visali bilmiyorumcosrx snail essence kullandım
jeuvenile hyalarunik asit toner
effectha nın nemlendiricisi ve jeli aklımda
maruderm ginseng bygün actım sadece ceneme sürdüm :)) ı m from kullanmıstım daha önce
benim de akkımdaki marka sonrası için dermabien ve visal bir de mia klinika offff luna yı da istihareye yatıp benim olucan mı diye bakmam lazım
Uyurken falan üzerimde gezmesin de... Gerçi kedilerim hep benimle uyur, onlar affetmez ama ölmesini de istemedim. 4 bacaklılarla aram çok iyi fakat 4'ün üstünü kaldıramıyorumyok o büyük ihtimal ya duvara çıkar ya yatak altlarına girer, kapıdan fırsat bulup gelmiştir
kediler ev kedisi ya görseler de şaşkın şaşkın bakarlar hani kedilerin sana yaklaştırmak diyemiyorum hiç kertenkeleye belli olmaz kaçmak isterken çıkabilir valla ışık açık uyu bence bugün yarın gündüz gözüyle bulursunuz korkak oluyorlar zaten faraşla alıp dışarı koyabilirsin birini görünce kal geliyor onlara yazıkUyurken falan üzerimde gezmesin de... Gerçi kedilerim hep benimle uyur, onlar affetmez ama ölmesini de istemedim. + bacaklılarla aram çok iyi fakat 4'ün üstünü kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?