En iyisi doktora gidip ondan öneri almak delirecegim düşünmekten uygun yikama jeli nemlendirici yazdıririm enazindanDermoskin acgün serisi çok övülen bir seri benim yedeğide de akşam kremi var. Sürekli olmasa da bazen sivilce sorunu yaşıyorum onun için almıştım açmadım ama. Bu temizleyici de seviliyor içerik olarak iyi ama size olur mu bilemedim biraz kurutabilir gibi de geldi. Nisa hanımın linklediği cosmed Day to say vardı ya o çok iyi üründür. Sanki o daha iyi olabilir gibi geldi. Kış da geliyor.Topi krem ac serisi de sivilceli ciltler için güzel bir seri diye biliyorum ama kullanmadım. avene için ise Yeniden medikal tedavi sonucu cilt kuruluğuna sahip genç ciltlerin nazikçe nemlendirilmesine, yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur diyor.Yani, genelde izotretinoin tedavisi sırasında ve sonrasında kullanıp beğenmiş aslında kullanıcılar ama denemedim.
Avene nasıl:)Ben sadece avene i taniyorum..bilgim yok obur markalar hakkinda
O önerilen nemlendirici ve yıkama jelini sordum dediki onlar daha çok kozmetik odaklı cildine iyi gelmeyebilir dedi bnce bunları al dedi bilemiyorum kafam acayip karışık bn karar verene kadar da param biter kalırım ortada zaten:)))Dermoskin acgün serisi çok övülen bir seri benim yedeğide de akşam kremi var. Sürekli olmasa da bazen sivilce sorunu yaşıyorum onun için almıştım açmadım ama. Bu temizleyici de seviliyor içerik olarak iyi ama size olur mu bilemedim biraz kurutabilir gibi de geldi. Nisa hanımın linklediği cosmed Day to say vardı ya o çok iyi üründür. Sanki o daha iyi olabilir gibi geldi. Kış da geliyor.Topi krem ac serisi de sivilceli ciltler için güzel bir seri diye biliyorum ama kullanmadım. avene için ise Yeniden medikal tedavi sonucu cilt kuruluğuna sahip genç ciltlerin nazikçe nemlendirilmesine, yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur diyor.Yani, genelde izotretinoin tedavisi sırasında ve sonrasında kullanıp beğenmiş aslında kullanıcılar ama denemedim.
Ay şimdi ben zaten bir şey önermeye inisiyatif almaya çekiniyorum siz de böyle korkuyorum korkuyorum dedikçe ben de korktum yaaS Skinkeyrlover yada cildiyeye gidip cildime uygun nemlendirici birde yıkama jeli yazmasını söylemek daha mantıklı sanki ya korkuyorum:))
effeckt ha bu marka önerisi nemlendiriciydi dimi on eczaneye sordum inanirmisin stoklarında bile yok int ürünü diyor delirdimAy şimdi ben zaten bir şey önermeye inisiyatif almaya çekiniyorum siz de böyle korkuyorum korkuyorum dedikçe ben de korktum yaaHekime tabii ki gidebilirsiniz. İşin uzmanı onlar. Benim işim değil sadece ürün kullanmayı seven bir kullanıcıyım ben. Referansla giderseniz belki sizin kafanızdaki kişiye daha uygun birini bulabilirsiniz belki. Ama Nisa hanımın önerdiği benim de oldukça merak ettiğim effeckt ha markasına bakabilirsiniz veya nymfea var mesela ona ya da gratiste marudermin mor olnaı var 200 ml kocaman kullan kullan bitmez size de uyguna gelmiş olur ben de aldım daha kullanmadım. Çok güzel içeriği.
Bnde aşıri merak ediyorum on eczaneye sordum bulamadım:)Ay şimdi ben zaten bir şey önermeye inisiyatif almaya çekiniyorum siz de böyle korkuyorum korkuyorum dedikçe ben de korktum yaaHekime tabii ki gidebilirsiniz. İşin uzmanı onlar. Benim işim değil sadece ürün kullanmayı seven bir kullanıcıyım ben. Referansla giderseniz belki sizin kafanızdaki kişiye daha uygun birini bulabilirsiniz belki. Ama Nisa hanımın önerdiği benim de oldukça merak ettiğim effeckt ha markasına bakabilirsiniz veya nymfea var mesela ona ya da gratiste marudermin mor olnaı var 200 ml kocaman kullan kullan bitmez size de uyguna gelmiş olur ben de aldım daha kullanmadım. Çok güzel içeriği.
Ay şimdi ben zaten bir şey önermeye inisiyatif almaya çekiniyorum siz de böyle korkuyorum korkuyorum dedikçe ben de korktum yaaHekime tabii ki gidebilirsiniz. İşin uzmanı onlar. Benim işim değil sadece ürün kullanmayı seven bir kullanıcıyım ben. Referansla giderseniz belki sizin kafanızdaki kişiye daha uygun birini bulabilirsiniz belki. Ama Nisa hanımın önerdiği benim de oldukça merak ettiğim effeckt ha markasına bakabilirsiniz veya nymfea var mesela ona ya da gratiste marudermin mor olnaı var 200 ml kocaman kullan kullan bitmez size de uyguna gelmiş olur ben de aldım daha kullanmadım. Çok güzel içeriği.
ben öneri verdim de ne olduBilmiyorum ki ,oneri veremem ben galiba
eczanede satılan dermokozmetik ürünleri önerdiklerim sadece ??? eczanede ve ilaç deposu olan satıcısı trendyolda bulabilirsin kozmetik olsa aldığın nivea yıkama jelinin yanında marketde satılırdı ayy sebbo ayO önerilen nemlendirici ve yıkama jelini sordum dediki onlar daha çok kozmetik odaklı cildine iyi gelmeyebilir dedi bnce bunları al dedi bilemiyorum kafam acayip karışık bn karar verene kadar da param biter kalırım ortada zaten:)))
bunu türk dermatolog ve eczacı ortak ürettiBnde aşıri merak ediyorum on eczaneye sordum bulamadım:)
Delirecegim ya birde demezler mi int ürünü diye depolarında bile yok almadim hiç bişi sadece önerdiler işte bir iki bişi gene farkli eczane görürsem sorucambunu türk dermatolog ve eczacı ortak üretti
önerdikleri yağlı ciltlere uygun güzel ürünler ama seni kurutur senin kurumaya ihtiyacın yok sivilcene yönelik ürün vermişlerDelirecegim ya birde demezler mi int ürünü diye depolarında bile yok almadim hiç bişi sadece önerdiler işte bir iki bişi gene farkli eczane görürsem sorucam
Aynen öyle senin onerdigin için de kozmetike dayalı dediler bu onerdiklerimiz daha iyi gelir dediler hele yağ bazli temizleyici hiç onermediler gene araştırmalara devam edeceğim bakalim cnm bn kesin bulana kadar da param biter kalırım öyle:))önerdikleri yağlı ciltlere uygun güzel ürünler ama seni kurutur senin kurumaya ihtiyacın yok sivilcene yönelik ürün vermişler
sen o kremin linkine tıklayıp satıcısına bile bakmamışsın ecza sağlık ürünleri hatta bak ürünleri hangi eczanelerde satılıyormuş Satış NoktalarıDelirecegim ya birde demezler mi int ürünü diye depolarında bile yok almadim hiç bişi sadece önerdiler işte bir iki bişi gene farkli eczane görürsem sorucam
yağ bazlı temizleyici mi dedin yağla yüzü yıkamak mı dedin ?Aynen öyle senin onerdigin için de kozmetike dayalı dediler bu onerdiklerimiz daha iyi gelir dediler hele yağ bazli temizleyici hiç onermediler gene araştırmalara devam edeceğim bakalim cnm bn kesin bulana kadar da param biter kalırım öyle:))
Yağ bazlı temizleyici dedimyağ bazlı temizleyici mi dedin yağla yüzü yıkamak mı dedin ?
Eczacının kendisine sordumsen o kremin linkine tıklayıp satıcısına bile bakmamışsın ecza sağlık ürünleri hatta bak ürünleri hangi eczanelerde satılıyormuş Satış Noktaları
sen çırağa sormuşsun belliki ben sana eczacıya sor dedim çırak ne anlasın ?
Avrupa kismindayim ama bu ilçeler bana uzak cnm gidebilmem mümkün değil oyuzden cosmed yıkama jelini alırım ama bu nemlendiriciden vazgeçebilirimsen o kremin linkine tıklayıp satıcısına bile bakmamışsın ecza sağlık ürünleri hatta bak ürünleri hangi eczanelerde satılıyormuş Satış Noktaları
sen çırağa sormuşsun belliki ben sana eczacıya sor dedim çırak ne anlasın ?
güneş kremini nasıl arındıracakmışsın peki onun için önerisi oldu muYağ bazlı temizleyici dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?