- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Şasedeki kolajen miktarı bilmiyorum da likit olaninda günlük miktar için kolajen değeri az yinede iş görür mü görür...ama o para da fazla cok daha iyileri var bu paraya anca indirimli alınırsa alınırbende ki şase olanı.2. kutudayım.ama indirimden watsonstan hapını da aldım yanında 2 likit de hediyesi vardı.
migros da bazen çok düşüyordu fiyatı alıyordum o likitlerden.ama bu ay meteliğe kurşun atıyorum hiçbirşey alamam.evde ne varsa kullanacağım kasıma kadar.Şasedeki kolajen miktarı bilmiyorum da likit olaninda günlük miktar için kolajen değeri az yinede iş görür mü görür...ama o para da fazla cok daha iyileri var bu paraya anca indirimli alınırsa alınır
Likid icin tek avantajı parayı şlaps vermek yerine günlük veya 3-5 günde bi alabiliyor olman
Böyle haftalık kredi öder gibi
Sormayın. Doktor önerisi de çok denedim ama bir türlü doğru güneş kremini bulamadım maalesef.o zaman sizin aşırı hassas cildiniz var sadece doktor öneride bulunmalı alerjik hassas cilt ne kullansa sivilcelenir
güneş kremini çift aşamalı temizlikle çıkarıyorsunuz değil mi ? kalıntısı sivilce yapıyordur belkiSormayın. Doktor önerisi de çok denedim ama bir türlü doğru güneş kremini bulamadım maalesef.
Retinal son kalem ya fethedecem ya önümüzdeki kalelere bakıcamYa tarih yazacağız ya tarih olacağız
Skinkeyr wish listi asla bitmez sonsuz uzanırS Skinkeyrlover favorilere baksana 32 taneunutmiyim diye ürünleri hep favlamisim da alamam artık heralde çünkü bi kez aldım gene tl ile ödemiştim tabi avantajı su oldu tr de üstüne de koyuyorlar ya burda sadece dolar karşılığıyla ödeme yapıyor olman
Hep 24 yaşında kalmaya yemin etmiş birisiBen naturagen kullanıyorum 2 aydır day to day de iyidir
Daha iyileri hangisi sizceŞasedeki kolajen miktarı bilmiyorum da likit olaninda günlük miktar için kolajen değeri az yinede iş görür mü görür...ama o para da fazla cok daha iyileri var bu paraya anca indirimli alınırsa alınır
Likid icin tek avantajı parayı şlaps vermek yerine günlük veya 3-5 günde bi alabiliyor olman
Böyle haftalık kredi öder gibi
akşam tavsiye edilmiyor kan dolaşımını çok hızlandırdığı için ayağının canı sıkılıyormuş gibi bir his olabilir uyutmaz seni yani harekete geçiriyor
Skinkeyr sis unleashıa glittery wave lip balmım şimdi geldiS Skinkeyrlover favorilere baksana 32 taneunutmiyim diye ürünleri hep favlamisim da alamam artık heralde çünkü bi kez aldım gene tl ile ödemiştim tabi avantajı su oldu tr de üstüne de koyuyorlar ya burda sadece dolar karşılığıyla ödeme yapıyor olman
Mesela voonka toz daha iyi duruyor kolajen desteği açısından ve fiyatı 250 tl falandıDaha iyileri hangisi sizce
BayıldımSkinkeyr sis unleashıa glittery wave lip balmım şimdi geldiTipi çok güzel. Normalde böyle şeyleri hiç önemsemeyip fonksiyonel düşünürüm ama buna düştüm.
Ah bu bayılmalar bizi mahvediyor dostlarBayıldım
Bime ne zaman gelir senceAh bu bayılmalar bizi mahvediyor dostlarFotiyi kötü çektim bir de ben güzel çekimle daha da efso
Junkim anleşya glitterda efso ama ben neye çok şükrediyorum biliyor musun bu noktada; iyi ki sim mim sevmiyorum ve makyajdan çok aZ anlayıp yapıyorumAh bu bayılmalar bizi mahvediyor dostlarFotiyi kötü çektim bir de ben güzel çekimle daha da efso
Bende yapmak istiyorumduştan çıktım da enzim peeling yaptım oh be rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?