Güzellik rutinleri

Heimish bitirdim vazelin gibiydi kıvamı hemen dağılıyordu . Şuan elimde cream co nun çift fazlı temizleyicisi var olmazsa bitirince siberian alayım

Heimish bitirdim vazelin gibiydi kıvamı hemen dağılıyordu . Şuan elimde cream co nun çift fazlı temizleyicisi var olmazsa bitirince siberian alayım
bence siberianı seversin öyle hissediyorum kurutmuyor yağlı hisde bırakmıyor nem veriyor

Creamconun o ürününü Çisem normal su bazlı gibi kullanıyordu rutininde sonra bu tek ürünle çift aşamalı temizlik yapan ürünleri ilk gördüğüm kişi blondybeautylab liliana hanım da öyle sanki su bazlı gibi kullanıyordu ki drcerucle, histomer, shiseidoyu falan ilk onda görmüştüm tek ürünle çift aşama diye sonra başka bir hesapta da gördüm o da başka bu tarz ürünler kullanan biri şey demişti ürün çok güzel ama bence tek ürünle çift aşama yapan değil de sadece su bazlı gibi isimlendirmesi yanlış gibi demişti. Ben de kullanıyorum daha doğrusu hava soğukken daha çok kullandım şu ara bir tık ara verdim sıcaklarda. O kadar güçlü temizliyor mu çok emin olamadım bu kadar şeyden sonra ama güzel tabii çok nazik. Bu tek ürünle çift temizlik yapan olarak dalba kullanıyorum şuan bak o güzel. Çisem kuruttu demişti sevmemişti pek yağmur sevmişti. Ben tester denemiştim önce sonra sevip alıdm. Tam üşengeç akşamlara uygun Beni kurutmadı da temizledi de.

Ya bence de bi de hani su bazlıda kurutmadan o gicir gicir hissi alıyorsun bu daha çok kullandıysan Cerave nin nemlendiricili yüz yıkama jeli gibi anlamıyorsun temizlediğini ancak bunla yıkayıp zijacac tonik ya da mandelic sürdüğümde de heimishte de çıktıgi kadar belli belirsiz kir çıkıyor. Performası düşük diyemem ama bitince maymun iştahlı olduğum için başka ürün denemek isterimm

Liliannayi donanımlı ve çok bilgin buluyorum ama çoğu ürünü bulabilirite seviyem cok yok çok bilinmeyen urunler de kullanıyor ama medi peel medi time i da ondan duydum hakkını yemiyim.

Medi peel demişken bortax ini bitirdiğimi söylemiştim ya peptit bi sonrakini alacak olursam sence emülsiyon beyaz renkli olan vardı ondan tercih etsem nasıl olur?

Bende dün deyncat de türev c de içinde bulunan tonigini gördüm kaç sise bitirmiş hatta soru da sordum ürünle ilgili . Göz kremini bende duydum. Geçen yil gördüysen justin beauty k beauty box 119 flash indirimde sattı içinde benton fermente eye cream, benton snail essence krem aromatica aloe vera jel, cosrx good morning jel ve çokça tester vardı. Bentonu şuan Revoulation ile dönüşümlü kullanıyorum. Benim morluk pul ya da millalar yok aslında sadece nem için kullanıyorum biraz çökük dolgun degil. Işık dolgusu yerine böyle botox etkisi olan bi göz kremi olsa keşke

Anladım tek aşama olarak yetti sana yani süpermiş. Bortox bende var ama daha açmadım çok merak ediyorum. Emülsiyon olanın da içeriği efsane gözüküyor. Çok iyi nem de verir gibi tabii 9 farklı peptit çok iyiymiş. Artık sitelerde yok mu bu marka ne oldu sanki öyle bir şeyler oldu de mi? Yanlış mı biliyorum? Stok sıkıntısı mı var acaba? Benim gözüm Peter Thomas rothun peptitli kreminde, ph formula point serisinde, medik8 liquid peptitte ah kalbim

Koreye girince özellikle ilk başta araya serpiştime değil de full Kore rutinine dönüyor biraz olay
Kodaman bi ziyafete mecbur dönüyor.
Hanı sadece ara öğün yerine bi ürün atistirmalik değil de ordövrlu ara sıcaklı çorbalı ana yemek mezeli salatalı tatlılı meyveli mükellef bi sofra oluyor

Keşke hiç tanışmasaydım demiyorum ama diğer markalar beni doyuracakken bu k beauty timbirtilari beni ağır yaşamlara konuk olacak obezlige götürüyor

En çok görmeyi gitmeyi istediğim ülke güney kore olurdu kesinlkle

Peter thomas in en çok neyini merak ediyorum tahmin et. Pumkin mask ini:)))

Glamiko sitesinden almıştım ben bortax i yok mu orda? Medi time da mi yok. Onlar yoksa Barulab denerim bu kez. Bi de sana sey dicem, seramitler retinollerin rutin kardeşi ya dr. Jart in meşhur merhem görünümlü kremi yerine güzel performans ürünü olan duyduğun bildiğin bi seramit bebeksu var mı

eczacı ne dediyse o ,ona sorsaydınız ya ürün tavsiyesini rutini nelere dikkat edilmesi gerektiğini boşuna mı gidildi ay
Bnde gittim eczaneye dediklerini almadim pahalı diye birde sanki sivilce kurutma için verilen ürünlerdi cildimi kurutur diye vazgeçtim

Gözçevresi biraz karışık.Duymuşsundur dermabien gözkremi için de iğnesiz dolgu ve botoks etkili diye konuşuldu. Ben de kullandım. Neodermyl,acetyl Hexapeptide-8 var. Kırışıklıklara iyi geliyor ama dolgunluktan çok emin olamadım. Benim de gözçevrem biraz çökük tür. Sanki daha dolgun daha dolu gibi durdu mu emin olamadım. Ginsengin dolgunlaştırıcı etkisi nedeniyle ginseng serumları gözaltlarına sürenler var. Ben bir kaç kez sürdüm göz çevreme devamlı sürmedim o yüzden tam gözlemleyemedim onu. Dolgunlaştırıcı etki verdiği söylenen hyalarunik asit serumlarını gözçevremlerine sürenler var. Loreal revitalift serum gibi, skinceuticals ha intrnsifeır gibi, vichy gri gibi. Ama onlara da hayır dolgunlaştırma yapmaz yüzünüzde de o kadar derine etki edemez diye. Etkili bulanlar da var. Bir de teoxan diye bir marka var. Onu da yandan yandan kestoluyorum ama daha yanaşamadım. Zaten dolgu üreten bir firmaymış. Ben dolgu yaptırmadığım için çok bilmiyorum ama o okunada deneyimleri olanların bildiği bir marka sanırım. Onun öyle bir kremi var. İşte iğnesiz gözaltı dolgusu yapıyor diye. Memnun olan da çok sevmeyen de. Hafif tinti var. Ondan dolayı morluğu nötrlüyor ama dolgu efekt yok diyen de var.Dermabienin yazıları silinmiş

Eklentiler

• 16600770434854533972731408503589.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 16600770702151574467873715920551.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 41
Mavi renkli dermavisal serisinin göz kremi mı

Drjart seramidin serisi tabii ki her popüler seri gibi dikkatimi çekti. Almayı düşündüm. İçerik listeleri bir tık uzun geldi. İrrite edici içerikler de vardı bir tık o yüzden tam emin olup alamadım.
Ben missha total seramit kullandım ilk olarak. Çok güzel nemlendiren bir ürün. Onda pha de var. Cildi çok güzel sakinkeştiriyor ve bariyer onarıyor. Klairs fundamental misti kullandım. Yeşil çay da var bolca en sevdiğim içeriklerden ve seramit de var. Gerçekten sürekli sokmak istedim bir ürün olmuştu. Çabucak bitmişti. Çok fzüel nem verip, sakinleştirmişti. Aynı serinin watery oil dropunda da var. Ondan sadece bir kaç tane tester kullandım. Tam anlayamadım ama güzel gibi. Skinceuticalsın Triple lipir restore ürünü var omaga yağ asitleri de var seramit ler de var içeriği efsane duruyor ama fiyatı malum. Onun çok benzerini omaga skin lab yapmış ona bakılabilir. Ceycey bilir tam onun kalemi boyner beymen markası cliniqueler esteelerin yanında Elizabeth Arden ilk seramidi kullanan marka zaten o onun da kapsülleri var o ürünün de beğeneni çok.cosrxin seramitli serisi var. Birkaç ürünü var. Bepeniliyor. Medik8

Advanced Night Restore 12,5 ürünü var. Özellikle retinollerle birlikte çok iyi gider falan deniyor. Güzel görünüyor İlk olarak akla gelen cerave var tabii daha uygun fiyatlı denemedim ama. Yıllardır almak istediğim ama sonra alırım diye ertelediğim artık yılan hikayesine dönen ve bu arada fiyatı da arşa çıkan neogen White truffle oil in dropta da var. Huxley grab water essense serum ürününde de var.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…