- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
- 88
Sun ozon anti age güneş kremi nasıl? Yapısı çok yoğun mu?Bunlar da şu an kullandıklarımdan . Bazıları bitince asla almayacağım şeyler
Hadi ya, mal varlığımın gideceği yer belli deseneKoreye girince özellikle ilk başta araya serpiştime değil de full Kore rutinine dönüyor biraz olay
onu sadece kollarıma sürüyorum.çok yoğun değil emilimi güzel.Sun ozon anti age güneş kremi nasıl? Yapısı çok yoğun mu?
Ben şu ara daha profosyonel markaları kestoluyorum ama tabii bayağı bir money gerek tam giriş yapamadımHadi ya, mal varlığımın gideceği yer belli desene
Heimish bitirdim vazelin gibiydi kıvamı hemen dağılıyordu . Şuan elimde cream co nun çift fazlı temizleyicisi var olmazsa bitirince siberian alayımcosmedde çok güzel hatta yenilendi üstelik artık içinde sivilce önleyici hatta kurutucu özellikler bile var ama bu tamamen kıvam meselesi cosmed daha yoğun kıvamlı sadece bu söylediklerimin üçünüde herkes sever ama en kolay arınan sberian olduğu için daha konforlu bulabilir sberian ve hemish alamayanlara cosmed alın diyorum
bence siberianı seversin öyle hissediyorumHeimish bitirdim vazelin gibiydi kıvamı hemen dağılıyordu . Şuan elimde cream co nun çift fazlı temizleyicisi var olmazsa bitirince siberian alayım
Creamconun o ürününü Çisem normal su bazlı gibi kullanıyordu rutininde sonra bu tek ürünle çift aşamalı temizlik yapan ürünleri ilk gördüğüm kişi blondybeautylab liliana hanım da öyle sanki su bazlı gibi kullanıyordu ki drcerucle, histomer, shiseidoyu falan ilk onda görmüştüm tek ürünle çift aşama diye sonra başka bir hesapta da gördüm o da başka bu tarz ürünler kullanan biri şey demişti ürün çok güzel ama bence tek ürünle çift aşama yapan değil de sadece su bazlı gibi isimlendirmesi yanlış gibi demişti. Ben de kullanıyorum daha doğrusu hava soğukken daha çok kullandım şu ara bir tık ara verdim sıcaklarda. O kadar güçlü temizliyor mu çok emin olamadım bu kadar şeyden sonra ama güzel tabii çok nazik. Bu tek ürünle çift temizlik yapan olarak dalba kullanıyorum şuan bak o güzel. Çisem kuruttu demişti sevmemişti pek yağmur sevmişti. Ben tester denemiştim önce sonra sevip alıdm. Tam üşengeç akşamlara uygunHeimish bitirdim vazelin gibiydi kıvamı hemen dağılıyordu . Şuan elimde cream co nun çift fazlı temizleyicisi var olmazsa bitirince siberian alayım
Nem dedin orda kalp ben o zaman tercihim siberian > Cosmed:))bence siberianı seversin öyle hissediyorumkurutmuyor yağlı hisde bırakmıyor nem veriyor
Ya bence de bi de hani su bazlıda kurutmadan o gicir gicir hissi alıyorsun bu daha çok kullandıysan Cerave nin nemlendiricili yüz yıkama jeli gibi anlamıyorsun temizlediğini ancak bunla yıkayıp zijacac tonik ya da mandelic sürdüğümde de heimishte de çıktıgi kadar belli belirsiz kir çıkıyor. Performası düşük diyemem ama bitince maymun iştahlı olduğum için başka ürün denemek isterimmCreamconun o ürününü Çisem normal su bazlı gibi kullanıyordu rutininde sonra bu tek ürünle çift aşamalı temizlik yapan ürünleri ilk gördüğüm kişi blondybeautylab liliana hanım da öyle sanki su bazlı gibi kullanıyordu ki drcerucle, histomer, shiseidoyu falan ilk onda görmüştüm tek ürünle çift aşama diye sonra başka bir hesapta da gördüm o da başka bu tarz ürünler kullanan biri şey demişti ürün çok güzel ama bence tek ürünle çift aşama yapan değil de sadece su bazlı gibi isimlendirmesi yanlış gibi demişti. Ben de kullanıyorum daha doğrusu hava soğukken daha çok kullandım şu ara bir tık ara verdim sıcaklarda. O kadar güçlü temizliyor mu çok emin olamadım bu kadar şeyden sonra ama güzel tabii çok nazik. Bu tek ürünle çift temizlik yapan olarak dalba kullanıyorum şuan bak o güzel. Çisem kuruttu demişti sevmemişti pek yağmur sevmişti. Ben tester denemiştim önce sonra sevip alıdm. Tam üşengeç akşamlara uygunBeni kurutmadı da temizledi de.
Bende dün deyncat de türev c de içinde bulunan tonigini gördüm kaç sise bitirmiş hatta soru da sordum ürünle ilgili . Göz kremini bende duydum. Geçen yil gördüysen justin beauty k beauty box 119 flash indirimde sattı içinde benton fermente eye cream, benton snail essence krem aromatica aloe vera jel, cosrx good morning jel ve çokça tester vardı. Bentonu şuan Revoulation ile dönüşümlü kullanıyorum. Benim morluk pul ya da millalar yok aslında sadece nem için kullanıyorum biraz çökük dolgun degil. Işık dolgusu yerine böyle botox etkisi olan bi göz kremi olsa keşkeBen sabah yıkama olayını cildim göslemleyerek yapıyorum net bir kural gibi değil de genelde yazın yıkıyorum ihtiyacı oluyor ama her zaman değil kışın da genelde ihtiyacım olmuyor ama bazen o yağlı dolu görüntü oluyor o zamanlar temizliyorum. Aslında rutinide biraz öyle yapıyorum cildimin o anki durumuna bakarak çok hasas sa o hafta hiç aktif olmadan full sakin rutin yapıyorum gibi. Cildiniz çok hasassa bence kesinlikle bir cica ürünü ekleyin rutine. Seramit de çok iyi geliyor. Dermoskin gerçekten çok iyi bir marka arbutin kremini, peptitli göz kremini, c vitaminli kremini, sülfürlü kil maskesini kullandım. Hepsi nokta atışı, vaadini yerine getiren ürünleri.
Anladım tek aşama olarak yetti sana yani süpermiş. Bortox bende var ama daha açmadım çok merak ediyorum. Emülsiyon olanın da içeriği efsane gözüküyor. Çok iyi nem de verir gibi tabii 9 farklı peptit çok iyiymiş. Artık sitelerde yok mu bu marka ne oldu sanki öyle bir şeyler oldu de mi? Yanlış mı biliyorum? Stok sıkıntısı mı var acaba? Benim gözüm Peter Thomas rothun peptitli kreminde, ph formula point serisinde, medik8 liquid peptitte ah kalbimYa bence de bi de hani su bazlıda kurutmadan o gicir gicir hissi alıyorsun bu daha çok kullandıysan Cerave nin nemlendiricili yüz yıkama jeli gibi anlamıyorsun temizlediğini ancak bunla yıkayıp zijacac tonik ya da mandelic sürdüğümde de heimishte de çıktıgi kadar belli belirsiz kir çıkıyor. Performası düşük diyemem ama bitince maymun iştahlı olduğum için başka ürün denemek isterimm
Liliannayi donanımlı ve çok bilgin buluyorum ama çoğu ürünü bulabilirite seviyem cok yok çok bilinmeyen urunler de kullanıyor ama medi peel medi time i da ondan duydum hakkını yemiyim.
Medi peel demişken bortax ini bitirdiğimi söylemiştim ya peptit bi sonrakini alacak olursam sence emülsiyon beyaz renkli olan vardı ondan tercih etsem nasıl olur?
Kodaman bi ziyafete mecbur dönüyor.Koreye girince özellikle ilk başta araya serpiştime değil de full Kore rutinine dönüyor biraz olay
Peter thomas in en çok neyini merak ediyorum tahmin et. Pumkin mask ini:)))Anladım tek aşama olarak yetti sana yani süpermiş. Bortox bende var ama daha açmadım çok merak ediyorum. Emülsiyon olanın da içeriği efsane gözüküyor. Çok iyi nem de verir gibi tabii 9 farklı peptit çok iyiymiş. Artık sitelerde yok mu bu marka ne oldu sanki öyle bir şeyler oldu de mi? Yanlış mı biliyorum? Stok sıkıntısı mı var acaba? Benim gözüm Peter Thomas rothun peptitli kreminde, ph formula point serisinde, medik8 liquid peptitte ah kalbim
Bnde gittim eczaneye dediklerini almadim pahalı diye birde sanki sivilce kurutma için verilen ürünlerdi cildimi kurutur diye vazgeçtimeczacı ne dediyse o ,ona sorsaydınız ya ürün tavsiyesini rutini nelere dikkat edilmesi gerektiğini boşuna mı gidildi ay
Gözçevresi biraz karışık.Duymuşsundur dermabien gözkremi için de iğnesiz dolgu ve botoks etkili diye konuşuldu. Ben de kullandım. Neodermyl,acetyl Hexapeptide-8 var. Kırışıklıklara iyi geliyor ama dolgunluktan çok emin olamadım. Benim de gözçevrem biraz çökük tür. Sanki daha dolgun daha dolu gibi durdu mu emin olamadım. Ginsengin dolgunlaştırıcı etkisi nedeniyle ginseng serumları gözaltlarına sürenler var. Ben bir kaç kez sürdüm göz çevreme devamlı sürmedim o yüzden tam gözlemleyemedim onu. Dolgunlaştırıcı etki verdiği söylenen hyalarunik asit serumlarını gözçevremlerine sürenler var. Loreal revitalift serum gibi, skinceuticals ha intrnsifeır gibi, vichy gri gibi. Ama onlara da hayır dolgunlaştırma yapmaz yüzünüzde de o kadar derine etki edemez diye. Etkili bulanlar da var. Bir de teoxan diye bir marka var. Onu da yandan yandan kestoluyorum ama daha yanaşamadım.Bende dün deyncat de türev c de içinde bulunan tonigini gördüm kaç sise bitirmiş hatta soru da sordum ürünle ilgili . Göz kremini bende duydum. Geçen yil gördüysen justin beauty k beauty box 119 flash indirimde sattı içinde benton fermente eye cream, benton snail essence krem aromatica aloe vera jel, cosrx good morning jel ve çokça tester vardı. Bentonu şuan Revoulation ile dönüşümlü kullanıyorum. Benim morluk pul ya da millalar yok aslında sadece nem için kullanıyorum biraz çökük dolgun degil. Işık dolgusu yerine böyle botox etkisi olan bi göz kremi olsa keşke
Mavi renkli dermavisal serisinin göz kremi mıGözçevresi biraz karışık.Duymuşsundur dermabien gözkremi için de iğnesiz dolgu ve botoks etkili diye konuşuldu. Ben de kullandım. Neodermyl,acetyl Hexapeptide-8 var. Kırışıklıklara iyi geliyor ama dolgunluktan çok emin olamadım. Benim de gözçevrem biraz çökük tür. Sanki daha dolgun daha dolu gibi durdu mu emin olamadım. Ginsengin dolgunlaştırıcı etkisi nedeniyle ginseng serumları gözaltlarına sürenler var. Ben bir kaç kez sürdüm göz çevreme devamlı sürmedim o yüzden tam gözlemleyemedim onu. Dolgunlaştırıcı etki verdiği söylenen hyalarunik asit serumlarını gözçevremlerine sürenler var. Loreal revitalift serum gibi, skinceuticals ha intrnsifeır gibi, vichy gri gibi. Ama onlara da hayır dolgunlaştırma yapmaz yüzünüzde de o kadar derine etki edemez diye. Etkili bulanlar da var. Bir de teoxan diye bir marka var. Onu da yandan yandan kestoluyorum ama daha yanaşamadım.Zaten dolgu üreten bir firmaymış. Ben dolgu yaptırmadığım için çok bilmiyorum ama o okunada deneyimleri olanların bildiği bir marka sanırım. Onun öyle bir kremi var. İşte iğnesiz gözaltı dolgusu yapıyor diye. Memnun olan da çok sevmeyen de. Hafif tinti var. Ondan dolayı morluğu nötrlüyor ama dolgu efekt yok diyen de var.Dermabienin yazıları silinmiş
Bende dün deyncat de türev c de içinde bulunan tonigini gördüm kaç sise bitirmiş hatta soru da sordum ürünle ilgili . Göz kremini bende duydum. Geçen yil gördüysen justin beauty k beauty box 119 flash indirimde sattı içinde benton fermente eye cream, benton snail essence krem aromatica aloe vera jel, cosrx good morning jel ve çokça tester vardı. Bentonu şuan Revoulation ile dönüşümlü kullanıyorum. Benim morluk pul ya da millalar yok aslında sadece nem için kullanıyorum biraz çökük dolgun degil. Işık dolgusu yerine böyle botox etkisi olan bi göz kremi olsa keşke
Evet o.Mavi renkli dermavisal serisinin göz kremi mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?