- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Paraciklarina yine kiaymadin dimiSadece bunu aldım cnm Yves Rocherin nemlendiricisine güvenemedim diğer ürünlerine de güvenemedim iade ettim purestin nicamedi kalmamış almadım diğer ürünlerini de geldim
Evt bu cnm normalde bnm buraya geliyordu bitmiş gelir bir kaç güne dediler onu bekliyim dedim int sipariş pek beceremiyorumAlacağınız ürün buysa bayaa düşmüş fiyatı
The Purest Solutions Siyah Nokta Ve Sivilce KarÅıtı Niacinamide Cilt Bakım Serumu 30 Ml (niacinamide 5% & Zinc Pca 1%) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
The Purest Solutions Siyah Nokta Ve Sivilce KarÅıtı Niacinamide Cilt Bakım Serumu 30 Ml (niacinamide 5% & Zinc Pca 1%) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yanlız bir sorunum var cosmedin ağzını açtım geri nasıl kapatcam yukarı çektim geldi geride kapayamiyorum az daha farketmesem dolaba dökülüyordu hepsiParaciklarina yine kiaymadin dimi
Olsun en azindan çift aşamalı temizlik yapıcaksın o da bişey
Cosmed kullanmadım ki hicYanlız bir sorunum var cosmedin ağzını açtım geri nasıl kapatcam yukarı çektim geldi geride kapayamiyorum az daha farketmesem dolaba dökülüyordu hepsi
Paracik bu sefer söz konusu değildi de elimde denedim nemli bir his bırakmadi kurutur diye alamadım cesaret edemedimParaciklarina yine kiaymadin dimi
Olsun en azindan çift aşamalı temizlik yapıcaksın o da bişey
Yorumlara baktımda yüzümde kararma oldu diyen olmuş sivilce doldu diyende olmuş korktum şimdiAlacağınız ürün buysa bayaa düşmüş fiyatı
The Purest Solutions Siyah Nokta Ve Sivilce KarÅıtı Niacinamide Cilt Bakım Serumu 30 Ml (niacinamide 5% & Zinc Pca 1%) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
The Purest Solutions Siyah Nokta Ve Sivilce KarÅıtı Niacinamide Cilt Bakım Serumu 30 Ml (niacinamide 5% & Zinc Pca 1%) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Eşin bana sinir olur birbirimizi gaza getirip cilt bakımına paraları gömmektenDiğer kızkardeşe bırakırbende düşünüyorum senle abla kardeş olsak nasıl olurdu diye
Elinle yüzün aynı değil ki niye öyle yaptınParacik bu sefer söz konusu değildi de elimde denedim nemli bir his bırakmadi kurutur diye alamadım cesaret edemedim
Başaksucuğum sana demiştim memnun olmayanlar da var sen gene iyi düşün diye neyse olumlu düşün canım hemen negatif basma seven de çok mesela benYorumlara baktımda yüzümde kararma oldu diyen olmuş sivilce doldu diyende olmuş korktum şimdi
Simple bitene kadar devam sonra purestin nicasemedini alcam onu nemlendirici niyetine alabilirsin demişti ya nisa onu dinlicem cnmElinle yüzün aynı değil ki niye öyle yaptın
Ben elime sürdüğüm herşey tepki veriyor mesela ama yüzümde sorun olmuyor
O yüzden bu alerji testi bana pek işlemez mesela...illa suratima değdirmem gerek
O zaman simple ile devam mi
Alacağım inşallah cnm bir gelsindeBaşaksucuğum sana demiştim memnun olmayanlar da var sen gene iyi düşün diye neyse olumlu düşün canım hemen negatif basma seven de çok mesela ben
Yorumlara baktımda yüzümde kararma oldu diyen olmuş sivilce doldu diyende olmuş korktum şimdi
Süpersin kullanınca sonuçları yazarmisinKızlarrrrrr
Aldım vallaa
The Purest Solutions Siyah Nokta Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Cilt Bakım Serumu 30 Ml (niacinamide 5% & Zinc Pca 1%) - Fiyatı, Yorumları
The Purest Solutions Siyah Nokta Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Cilt Bakım Serumu 30 Ml (niacinamide 5% & Zinc Pca 1%) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Battı balık yan gider hahahahj
Trendyoldaki yorumlardan bahsediyorum yanlış anladın sanırımSana zamanında çok güzel mesajlar gelmiş onları hep ss aldım o yüzden sıra şimdi bu üründeydi
Sabah celenes ve güneş kremi
Akşam COSMED ve celenes
Anlık benim bu çok yeniyim daha
Bi de bunu ekleyeceğim sabah güneş kremi öncesi
Akşam da kapanış gibi
(Bildiğimden değil sana yazılan mesajlardan)
Herkese teşekkürler valla
Trendyoldaki yorumlardan bahsediyorum yanlış anladın sanırım
Süpersin kullanınca sonuçları yazarmisin
the purest niacinamide bunu bulabilirsem herşey efsane olacak sivilcelerden kurtulacağım inşallahtabıı kı :)
sımdı gruptakı bılgılı kızların mesajlarından ve deneyımlerınden yararlanarak şöyle derleme yaptım
SABAH
1. celenes jelle yüzünü yıka
2. the purest niacinamide (sonra 15 dk bekle ve)
3. güneş kremi sür
AKŞAM
1. cosmed yağ bazlı yıka (direk yüze sür, el ve yüz kuru, 30 sn ovala, sonra az az su ile karıştırıp süt kıvamına getirip yıka)
2. celenes su bazlı yıka (bunu elinde köpürt öyle uygula)
3. the purest niacinamide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?