- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Be yağı da hafif elde köpürtüp nemli yüze sürüyorum...hangisi doğru bilmiyorum amatabıı kı :)
sımdı gruptakı bılgılı kızların mesajlarından ve deneyımlerınden yararlanarak şöyle derleme yaptım
SABAH
1. celenes jelle yüzünü yıka
2. the purest niacinamide (sonra 15 dk bekle ve)
3. güneş kremi sür
AKŞAM
1. cosmed yağ bazlı yıka (direk yüze sür, el ve yüz kuru, 30 sn ovala, sonra az az su ile karıştırıp süt kıvamına getirip yıka)
2. celenes su bazlı yıka (bunu elinde köpürt öyle uygula)
3. the purest niacinamide
No nooo no nooo no no no nono noBe yağı da hafif elde köpürtüp nemli yüze sürüyorum...hangisi doğru bilmiyorum ama
Tabiki ben,Salmon concealar deneyen kullanmış olan var mi kızlar
Cosmedi aldım sonunda cnm diğerlerinden vazgeçtim bunu buluncaNo nooo no nooo no no no nono noyüzünde makyaj güneş kremi ne varsa direkt kuru cilde (asla nemli olmayacak) yüzde elde kuruyken 1 pomya yağ bazlı temizleyiciyi iki elinin arasında ovuştur sonra tüm yüze sür ovala masaj yap sonra minik minik avuç avuç su ile ovalamaya devam et, süt kıvamına gelip atsın kirleri ondan sonra foşur foşur yıka, suyla karıştırırsan nemli yaparsan görevini yerine tam getiremez, onun amacı yağ ile kiri sökmek, suyla temas ettiği an sürfektanlar çalışır öyle derinlemesine temizlemez
Aynı şeyi yazacaktımTabiki ben,kendimi deneme tahtası yapmayı severim, bence gereğinden fazla övülüyor, bir kere göz çevresi çok aşırı kuru olanlara uygun birde rengi koyu turuncu alt tonlu, saatlerce kalmıyor yerinden oynama kayma yapıyor
Nisacım senin yüz yıkama işlemin kaç dk tutuyor?birde ben enzim peelingi yaparken 1 kaşık kadar avucuma alıyorum hafif ıslatıyorum,macun kıvamına gelince yüzüme sürüyorum ve ovmaya başlıyorum.Bunu yaparken yüzümde böyle peelinglerdeki gibi minik tanecikler hissediyorum normal mi bu?yoksa peelingi tamamen elimde köpürtüpmü yüzüme sürmeliyim? Serumlarıda elime damlatıp, parmaklarımda şöyle dağıtıp, tampon yaparak yüzüme uyguluyorum.Doğrumu yanlış mı yapıyorumNo nooo no nooo no no no nono noyüzünde makyaj güneş kremi ne varsa direkt kuru cilde (asla nemli olmayacak) yüzde elde kuruyken 1 pomya yağ bazlı temizleyiciyi iki elinin arasında ovuştur sonra tüm yüze sür ovala masaj yap sonra minik minik avuç avuç su ile ovalamaya devam et, süt kıvamına gelip atsın kirleri ondan sonra foşur foşur yıka, suyla karıştırırsan nemli yaparsan görevini yerine tam getiremez, onun amacı yağ ile kiri sökmek, suyla temas ettiği an sürfektanlar çalışır öyle derinlemesine temizlemez
Yağ bazlı temizleyici 30 saniye kadar yıkama jeli de bir o kadar, lavabonun başına geçtiğimde 2 dk diş fırçalamayla birlikte 5 dk toplam geçen süre ...Nisacım senin yüz yıkama işlemin kaç dk tutuyor?birde ben enzim peelingi yaparken 1 kaşık kadar avucuma alıyorum hafif ıslatıyorum,macun kıvamına gelince yüzüme sürüyorum ve ovmaya başlıyorum.Bunu yaparken yüzümde böyle peelinglerdeki gibi minik tanecikler hissediyorum normal mi bu?yoksa peelingi tamamen elimde köpürtüpmü yüzüme sürmeliyim? Serumlarıda elime damlatıp, parmaklarımda şöyle dağıtıp, tampon yaparak yüzüme uyguluyorum.Doğrumu yanlış mı yapıyorum
Tmm artık kuru yapıyımBenim yüzümde hiçbirşey yokken bile akşam çift aşamalı yapıyorum direkt kuru uygulanır bu çok önemli
Allah yalanı sevmez çok cokomel biseye benziyor ihmmmGözüm kaç gündür bu toniğe kayıyor yaf
Ne olur tü kaka bir ürün falan diyin hahhaha
Beauty of Joseon Ginseng Essence Water (KORENDY) Yenileyici Esans 150 ml - Fiyatı, Yorumları
Beauty of Joseon Ginseng Essence Water (KORENDY) Yenileyici Esans 150 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ahhh kalbim...sey cebimAllah yalanı sevmez çok cokomel biseye benziyor ihmmm
Ahhh kalbim...sey cebim
Bak bu var aynı markanın ama salyangoz özlü karışımı.bunun yerine ginseng serumu daha mantıklı olurdu ama onda da cüzdana inme felan iner mazallah. I m from ginseng den sonra maruderm aldım ikincisi 1 tl den 140 a geldi ikisi aman aman değil bi gerçek ginseng serum gibi ama kötü de diyemem bitirmeden net bisey söyleyemiyorum
Bi tonik var ki serum desen değil essence desen değil her derde deva gibi ama bende hiç almadım alacaklar listemde.Bak bu var aynı markanın ama salyangoz özlü karışımı.
Beauty of Joseon Revive Serum Ginseng Ve Salyangoz Özlü Onarıcı Serum 30ml - Fiyatı, Yorumları
Beauty of Joseon Revive Serum Ginseng Ve Salyangoz Özlü Onarıcı Serum 30ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
serum olarak centella yolda
birde purestden alicam daha 2 tane ama bir tonikim bile yok anlıyormusun
En iyisini kullandıktan sonra beğenmek zor olur tabiibunun yerine ginseng serumu daha mantıklı olurdu ama onda da cüzdana inme felan iner mazallah. I m from ginseng den sonra maruderm aldım ikincisi 1 tl den 140 a geldi ikisi aman aman değil bi gerçek ginseng serum gibi ama kötü de diyemem bitirmeden net bisey söyleyemiyorum
marudermin serumlari güzelmi bn deli gibi puresti ariyorum bugünde gittim dolandımEn iyisini kullandıktan sonra beğenmek zor olur tabiihiç gseng kullanmayıp direkt marudermle başlasan emin ol çok beğenirdin çita yükseldi giseng de bi kere, yerine kolay kolay sevemezsin
Aynen ya asla kötü değil ama kıvamı olsun rengi kokusu buram buram hissediyorsun o üründe ama artık olmazsa olmazlar dışında muadil ürünlerle devam edicem mecburEn iyisini kullandıktan sonra beğenmek zor olur tabiihiç gseng kullanmayıp direkt marudermle başlasan emin ol çok beğenirdin çita yükseldi giseng de bi kere, yerine kolay kolay sevemezsin
Gözçevren çok kuruysa olabilir belki. Aslında kafa olarak sevdim ben hem bakım da yapar hem de kapar diye ama pek olmadı. Kışın da deneyeceğim bakalım daha iyi olur belki. Gerçi çabuk bozuluyor diyorlar. Mesela mizonun maskarası da bu kafalarda hem güzel hem besleyici içerikleri de var.N nscckts S Skinkeyrlover teşekkür ederim kızlar hiç macera aramiyim o zaman trendyol cüzdanımda vardı bakiye ama üstüne biraz ekleyip bi kore bebeği güneş kremi alayım olmazsa.
Bu concealari methedenler ehonomi cohh eyi yigenim diyen amca kafasındalar herald e çünkü çok cok çok beğenini vardı çok duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?