Güzellik rutinleri

Be yağı da hafif elde köpürtüp nemli yüze sürüyorum...hangisi doğru bilmiyorum ama

Be yağı da hafif elde köpürtüp nemli yüze sürüyorum...hangisi doğru bilmiyorum ama
No nooo no nooo no no no nono no yüzünde makyaj güneş kremi ne varsa direkt kuru cilde (asla nemli olmayacak) yüzde elde kuruyken 1 pomya yağ bazlı temizleyiciyi iki elinin arasında ovuştur sonra tüm yüze sür ovala masaj yap sonra minik minik avuç avuç su ile ovalamaya devam et, süt kıvamına gelip atsın kirleri ondan sonra foşur foşur yıka, suyla karıştırırsan nemli yaparsan görevini yerine tam getiremez, onun amacı yağ ile kiri sökmek, suyla temas ettiği an sürfektanlar çalışır öyle derinlemesine temizlemez

Salmon concealar deneyen kullanmış olan var mi kızlar
Tabiki ben, kendimi deneme tahtası yapmayı severim, bence gereğinden fazla övülüyor, bir kere göz çevresi çok aşırı kuru olanlara uygun birde rengi koyu turuncu alt tonlu, saatlerce kalmıyor yerinden oynama kayma yapıyor

Cosmedi aldım sonunda cnm diğerlerinden vazgeçtim bunu bulunca purestin o serumu kalmamış başka yere bakicam bulamazsam bekleyip onu alcam

Aynı şeyi yazacaktım Ümitle aldım ama bana pek olmadı. Ben hava sıcakken kullandım ondan da olabilir diye düşünüyorum bir de yürüyordum 10 dk falan hızlı hızlı hava soğuyunca tekrar denerim ama gerçekten pudra ile sabitlesen de inanılmaz transfer oluyor yerinden oynuyor.Çok garip görünüyor aynaya bakınca bir anda şok bulşamış her yere falan Rengi de corrector gibi daha çok.Benim var biraz koyuluğum orayı böyle ıslak ıslak parlak oldu. Olmadı yani pek.

Nisacım senin yüz yıkama işlemin kaç dk tutuyor?birde ben enzim peelingi yaparken 1 kaşık kadar avucuma alıyorum hafif ıslatıyorum,macun kıvamına gelince yüzüme sürüyorum ve ovmaya başlıyorum.Bunu yaparken yüzümde böyle peelinglerdeki gibi minik tanecikler hissediyorum normal mi bu?yoksa peelingi tamamen elimde köpürtüpmü yüzüme sürmeliyim? Serumlarıda elime damlatıp, parmaklarımda şöyle dağıtıp, tampon yaparak yüzüme uyguluyorum.Doğrumu yanlış mı yapıyorum

Yağ bazlı temizleyici 30 saniye kadar yıkama jeli de bir o kadar, lavabonun başına geçtiğimde 2 dk diş fırçalamayla birlikte 5 dk toplam geçen süre ...

Peeling doğru yapıyorsun biraz daha elinde köpürtebilirsin, evet içinde tanecik var gibi oluyor normal,

Serumu da doğru uyguluyorsun süpersin

Benim yüzümde hiçbirşey yokken bile akşam çift aşamalı yapıyorum direkt kuru uygulanır bu çok önemli
Tmm artık kuru yapıyım
O svrden dolayı çekinmiştim açıkçası hassasiyet vardı ya...ama öyle bile faydasını gördüm düşün
Regl oldum diye dün bir sivilve cıktı sabaha yok oldu,normalde o sivilce bana 3 gün eşlik ederdi

N nscckts S Skinkeyrlover teşekkür ederim kızlar hiç macera aramiyim o zaman trendyol cüzdanımda vardı bakiye ama üstüne biraz ekleyip bi kore bebeği güneş kremi alayım olmazsa.

Bu concealari methedenler ehonomi cohh eyi yigenim diyen amca kafasındalar herald e çünkü çok cok çok beğenini vardı çok duydum

Ahhh kalbim...sey cebim
bunun yerine ginseng serumu daha mantıklı olurdu ama onda da cüzdana inme felan iner mazallah. I m from ginseng den sonra maruderm aldım ikincisi 1 tl den 140 a geldi ikisi aman aman değil bi gerçek ginseng serum gibi ama kötü de diyemem bitirmeden net bisey söyleyemiyorum

Bak bu var aynı markanın ama salyangoz özlü karışımı.

serum olarak centella yolda
birde purestden alicam daha 2 tane ama bir tonikim bile yok anlıyormusun

Bi tonik var ki serum desen değil essence desen değil her derde deva gibi ama bende hiç almadım alacaklar listemde.

En iyisini kullandıktan sonra beğenmek zor olur tabii hiç gseng kullanmayıp direkt marudermle başlasan emin ol çok beğenirdin çita yükseldi giseng de bi kere, yerine kolay kolay sevemezsin

En iyisini kullandıktan sonra beğenmek zor olur tabii hiç gseng kullanmayıp direkt marudermle başlasan emin ol çok beğenirdin çita yükseldi giseng de bi kere, yerine kolay kolay sevemezsin
marudermin serumlari güzelmi bn deli gibi puresti ariyorum bugünde gittim dolandım

Aynen ya asla kötü değil ama kıvamı olsun rengi kokusu buram buram hissediyorsun o üründe ama artık olmazsa olmazlar dışında muadil ürünlerle devam edicem mecbur bugün she vec in tester glikolikli niasinli asidini bi denedim cok şükür bi hassasiyet yaratmadi. Bikac gündür ama çenemde iki tane içi dolu iltihaplı gibi sivilce cıktı bilmiyorum neden. Değişik hicbir şey kullanmadim. Ya regl olucam ya da kolajen temizlerken kusturdu bilmiyorum bi ay oldu başlayalı

Gözçevren çok kuruysa olabilir belki. Aslında kafa olarak sevdim ben hem bakım da yapar hem de kapar diye ama pek olmadı. Kışın da deneyeceğim bakalım daha iyi olur belki. Gerçi çabuk bozuluyor diyorlar. Mesela mizonun maskarası da bu kafalarda hem güzel hem besleyici içerikleri de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…