Güzellik rutinleri

Tahlillerde bı sorun var mı ? Benim en son b12 çok düşük çıkmıştı dökülmem ciddi boyutlarda olmasa da bayağı vardı. Çok ilginç sarıya dönünce azaldı bayağı gerçi boya sonrası kesim de oldu ama biksc gündür biotin ve b12 takviyesi alıyorum Solgar in o da etkiliyor olabilir. Biotin içeriden alınınca da direk saçlara gidiyor. Buradaki arkadaşlar xpecia ve bı hap daha kullanıyordu ismini unuttum
Çok tesekkur ederim Demir dusuk benim b12 orta seviyelerde bu şampuanla ilk defa bu kadar dökülme gördüm normalde böyle iplik gibi pek dökülmezdi tarafımca dokulurdu yorumlarda da buna benzer şeyler okudum belki herkese iyi gelmeyebilir. Ya da ben kullanımda hata yaptım.
Ben de saçlarımı kestirdim biraz toparlanır diye. Hemen söylediklerinize bakayim kolajen formunda bi ilaç kullanıyordum bazen ben de takviye olarak şampuan da bu.

Eklentiler

• 5E8C3569-245F-4E22-B844-FB32FBA41CCF.webp
    5E8C3569-245F-4E22-B844-FB32FBA41CCF.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 53
  • C1036D48-1A06-462D-B6E0-2AD7F12D562A.webp
    C1036D48-1A06-462D-B6E0-2AD7F12D562A.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 48
Çok tesekkur ederim Demir dusuk benim b12 orta seviyelerde bu şampuanla ilk defa bu kadar dökülme gördüm normalde böyle iplik gibi pek dökülmezdi tarafımca dokulurdu yorumlarda da buna benzer şeyler okudum belki herkese iyi gelmeyebilir. Ya da ben kullanımda hata yaptım.
Ben de saçlarımı kestirdim biraz toparlanır diye. Hemen söylediklerinize bakayim kolajen formunda bi ilaç kullanıyordum bazen ben de takviye olarak şampuan da bu.
işte bu markanın saç toniği de var.ondan çok memnun kaldım ben

urban care in saç serumunu da kullanmıştım.saçın nemini alıp diplere fıs fıs sıkılıyor.ben de de bir ara dökülme başlamıştı.vitamin takviyesi kabak çekirdeği artı serumla durdurdum.ducray vermişti dr kullanmıştım öyle fazla bir etkisi olmadı.çok da pahalıydı.urban care bence aynı işi görüyor.
Ben bu şampuanla ilk defa bu kadar dökülme gördüm ya ilk zaman hemen durdurdu iki gün sonrada başladı bu kadar olunca anladım normalde taramayla dokulurdu elimi attıkça gelirdi. Ben de onu kullandım baya pahalı bi sprey. O sırada bu kadar olmuyordu.

Kızlar bu markadaki ürünlerde üç al iki öde kampanyası var bilginiz olsun🤗

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-11-22-12-52-354_trendyol.com.webp
    Screenshot_2022-09-11-22-12-52-354_trendyol.com.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 49
Bu markanın saç diplerine sıkılan spreyi den herkes çok memnun

Ben mesela 4 5 tane kullandım unuttum kaç olduğunu belki daha bile fazladır. İşe yaradı bende.
Himm evet sen aklıma geldin zaten minnaksum 😍 bende mi alsam.of çok karıştırmak da istemiyorum ama şu ürünleri en erken Ekim de alabilirim onun öncesinde de bisiler yapasim var.

Swissbio dan vazgeçtim çünkü o çoklu yağlar boylara sürünce kuruluk yapıyormuş diplere gelmeliymis. Gerçekten mix up in şu ürününden aldım sertleşme yapıyor sanki oradaki müşteri önermişti o da komple pembe yapıp dönen bı kıvırcık iyi geldi demişti.

Life Co hindistan cevizi yağı alıp boylara
Şu meşhur 3 serumu da tatlı badem yağı alıp karıştırırak diplere yedirmeyi düşünüyor bir de haftada 1 ürünleri alana kadar sığır iliği kürünü deniyim diyorum 😁
Boğa nin kafasında kırk tilki 🦊 dolanıyor geneee

N nscckts senle ayrıntılı konuşmaya fırsat bulamadım okul telaşından.bir de kileri döktüm dün bugün onla uğraştım.yarın soracağım valla son durumları telefondan. :KK53:
bende pek giremedim canım buraya yarın doktor kontrolüm var :KK68:
işte bu markanın saç toniği de var.ondan çok memnun kaldım ben

Ben mesela 4 5 tane kullandım unuttum kaç olduğunu belki daha bile fazladır. İşe yaradı bende.
aynen kızlar bende erhanda çok memnun kaldık spreyden hatta buraya resminide atmıştım mutlaka herkes alsın diye

Genellikle güneş kremi yada yüze çok ürün sürünce tavsiye ediyorlar yağ bazlı temizleyiciyi sorayim dedim yine de bnde senin gibi düşünüyorum ama 😃
her gece kullanmanı tavsiye ederim özellikle akneye meyilli ciltler için...kullandığımız yıkama jelleri çok nazik asıl temizliği yağ bazlı temizleyici yapıyor sadece güneş kremi fondoten değil mevzu nem dengesi sağlıyor gözenekleri derinlemesine temizliyor ve sonrasında kullandığın serumun daha iyi emilmesini sağlıyor

her gece kullanmanı tavsiye ederim özellikle akneye meyilli ciltler için...kullandığımız yıkama jelleri çok nazik asıl temizliği yağ bazlı temizleyici yapıyor sadece güneş kremi fondoten değil mevzu nem dengesi sağlıyor gözenekleri derinlemesine temizliyor ve sonrasında kullandığın serumun daha iyi emilmesini sağlıyor
Tm cnm yanlız birşey farkettim serum bnde sivilce yapmaya başladı akşam kullaniyorum yarım saat sonra üstüne onarıcı Krem sürüyordum sikinti olmuyordu şimdi oda bitti akşam temizleyici jeller ve serumu kullaniyorum yarım saat sonra nemlendirici kullanayım mi acaba ondan mı oluyor,🥲

Sağlıklı haberlerini bekliyorum canım inşallah. Gönlünde ki neyse o olsun hayırlısı ile

Kızlar güvendiğiniz alıp kullandığınız orijinal etkili tatlı badem yağı Hint ve Çay ağacı yağı markası var mı benim life Co var. Arif oğlu vs de var da safligindan emin olamıyorum

Sağlıklı haberlerini bekliyorum canım inşallah. Gönlünde ki neyse o olsun hayırlısı ile
çok komik birşey oldu , ancak yazabiliyorum. doktorda randevu sıramı bekledim tahlilimi oldum sonuçları bekledim çıkmış ve sonuçları almaya giderken regl oldum :D geri doktorumun yanına gittim biraz güldük eve gidiyorum yoldayım şuan :D

doktorum 8 yıldır gittiğim kişi ,bana sen '' her okulun açıldığı ilk gün regl olurum ne olursa olsun'' derdin ya yine onu beklemiş hayatımda bu kadar kararlı ve inatçı regl görmedim dedi :D doğum yapışım bile takvimimin değişmesine sebep olamadı ya 5 günden fazla bir gecikme :D yine okulun ilk açıldığı gün. erhan dedi ama bugün regl olursan ne gülerim gerçekten sende bu tik gibi birşey hersene okulun ilk gününe denk geliyor kaderine yazılmış gibi demişti .

bu arada biz erhanla uzun uzun plan program takvim ayarlamıştık :KK53: birdahaki çocuk düşüncemiz 3 sene sonra olacak :KK45: onda da oldu oldu yoksa yok defter kapanmıştır

çok komik birşey oldu , ancak yazabiliyorum. doktorda randevu sıramı bekledim tahlilimi oldum sonuçları bekledim çıkmış ve sonuçları almaya giderken regl oldum :KK70: geri doktorumun yanına gittim biraz güldük eve gidiyorum yoldayım şuan :KK70:

doktorum 8 yıldır gittiğim kişi ,bana sen '' her okulun açıldığı ilk gün regl olurum ne olursa olsun'' derdin ya yine onu beklemiş hayatımda bu kadar kararlı ve inatçı regl görmedim dedi :KK70: doğum yapışım bile takvimimin değişmesine sebep olamadı ya 5 günden fazla bir gecikme :KK70: yine okulun ilk açıldığı gün. erhan dedi ama bugün regl olursan ne gülerim gerçekten sende bu tik gibi birşey hersene okulun ilk gününe denk geliyor kaderine yazılmış gibi demişti .

bu arada biz erhanla uzun uzun plan program takvim ayarlamıştık :KK53: birdahaki çocuk düşüncemiz 3 sene sonra olacak :KK45: onda da oldu oldu yoksa yok defter kapanmıştır
Yalnız var ya şu planlama işinde acayip benziyoruz😍 tamam beraber doğuralım 3 yıl sonra inşallah süt kardeş olsunlar

Back
X