SC loreal i kıtır kıtır yemez mı aşkooAy Loreal serum hakkında yorum yapmamışımO kadar ne yazdın ne kastettin analiz edip serum hakkında yazmayı unutmama da şov parfümlü çok ama çabuk uçuyor kalmıyor. Güzel nem veriyor. Göz çevrem çökük olduğu için oraya da sürdüm hassas benim çok göz çevrem ama sorun çıkarmadı. Nazolabiallere de sürdüm ufak ufak çıkacak gibi duruyor genç yaşımda ah ah Bir de kilo vermedim aksine kilo aldım 2 3 ama niyeyse yüzüm çökmeye başladı heralde yaş almaktan artık genç kız değil kadın suratı gibi oluyor yüzüm boğa burcu kankim var ya o bile dedi eski tombiş yanaklı halinden eser kalmadı diye Neyse bazen de tüm yüz sürdüm bölgesel değil bir dolgunluk gelsin diye. Çok reklamı yapıldı bir soğudum ama fena değil bence tabii mucize değil. Senin beklenti ağrı dağı aşko sana yetmez belki Sen kalitesin profesyonel markasın ben drugstore Sen theraderm dersin cenazene Loreal gelir ama Theraderm kullanan kızlar için Loreal kullanan kızları üzdüler Ay keşke Loreal bana reklam teklifi etse yaaa Neyse ben asıl skinceuticals ha intensifier almak istiyorum ya bu kadar laftan sonra saçma oldu ama olsun o da Loreal grubuna ait
Marka onerin var mı? Gerçeği sahtesi vardır onlarin da dimi...bi deneyek eksik kalmayakBen çok uzun süre kullanamadım haliyle kırılıncaBu da tartışmalı aslında. Masaj yaptığın için kolajeni uyardığını söylüyorlar. Shiseido öyle bir araştırma yayınlamıştı hatta anti age için en etkili şeylerden biri. Hatta dermatolog Alev Eken de şakayla karışık yüzünüze çimdik bile atsanız kolajeni uyarılır demişti. Lenfatik drenajdan dolayı faydalı ama çok abartılı mucizevi gibi gösterildi öyle değil deniyor genelde. İşte yaparken genel bir skinkeyr cankiyim çok bakımlıyım hali oluyor tabii de.
Lisansta mineraloji dersi almıştım. Bence çok farkı yok önemli olan yüzde hareketi sağlamak. Ancak pembe kuvars pozitif enerji verir. Ametiste öyle ve vücuttaki negatif enerjiyi toplar, baş ağrısı ve güzel bir uyku için faydalıdır. Ametist bir anahtarlığım var mermerden çok daha sert bir taş olmasına rağmen stresli olduğum iki ayrı zamanda elimde paramparça olmuştu.Marka onerin var mı? Gerçeği sahtesi vardır onlarin da dimi...bi deneyek eksik kalmayak
Diva suDaha uzun yazacam bı kafamdaki uğultular bitsinbu arada Winston kamki sen bu yaşında skinkeyrin Sivas'ı küçük Bülent Ersoy sun valla kullandığın alabildigin çoğu ürün benim şuan favorilerimde ama benim üç ufaklık bonusum da var yalnız olsaydım var ya ipotekli bile olabilirdim alışveriş yüzünden
Doğal taşlara benim de yeni yeni ilgim oluyorLisansta mineraloji dersi almıştım. Bence çok farkı yok önemli olan yüzde hareketi sağlamak. Ancak pembe kuvars pozitif enerji verir. Ametiste öyle ve vücuttaki negatif enerjiyi toplar, baş ağrısı ve güzel bir uyku için faydalıdır. Ametist bir anahtarlığım var mermerden çok daha sert bir taş olmasına rağmen stresli olduğum iki ayrı zamanda elimde paramparça olmuştu.
Piyasada yeşim taşı olarak satılan ucız ürünlerin çoğu yeşil mermer. Gerçek yeşim taşı olup olmadığı toplu iğne ve çakı ile çizilince anlaşılır.
Gözümüz aydınKızlar size bir haberim var cumartesi cilt analizi yaptircam eczanede ücretsiz forumca rahatlayacağizN nscckts Kova hatunu H Heytttt be Atart S sepyazeytin S Skinkeyrlover A Ametistt
Vatana, millete, topik halkına hayırlı olsun.Kızlar size bir haberim var cumartesi cilt analizi yaptircam eczanede ücretsiz forumca rahatlayacağizN nscckts Kova hatunu H Heytttt be Atart S sepyazeytin S Skinkeyrlover A Ametistt
Allah oradakilerin gazasini mübarek eylesin İnşallahhhh Sübhaneke dinimiz aminKızlar size bir haberim var cumartesi cilt analizi yaptircam eczanede ücretsiz forumca rahatlayacağizN nscckts Kova hatunu H Heytttt be Atart S sepyazeytin S Skinkeyrlover A Ametistt
Allah oradakilerin gazasini mübarek eylesin İnşallahhhh Sübhaneke dinimiz amin
Kullandığın ürünleri başarılı bulabilirler onlarda kaç skincare fedaisinin emeği var da gözünü sevem onlara da bunu mu onu mu şunu mu alsam tmm alacağım deyip yoksa şunu bunu mu de deneseme dönüp kalp beden ruh ayarları ile oynama hemii
Yok yok korkma not alıp yazıp döneceğim oradan kullandigimdan başka önerileri olursa merak etmeyinKullandığın ürünleri başarılı bulabilirler onlarda kaç skincare fedaisinin emeği var da gözünü sevem onlara da bunu mu onu mu şunu mu alsam tmm alacağım deyip yoksa şunu bunu mu de deneseme dönüp kalp beden ruh ayarları ile oynama hemiibiz yandık eller yanmasın bı günde hayatı sorgularken bulmasinlar kendilerini
Citteki hasari onaran, kizarikligi gideren, hasari onerdigi icin sivilce vb olusumlari engelleyen kremlere "cica cream" deniyor. Icerik olarak en ünlülerinden biri Centella asiatica. Benim gece kremimde "astragalus membranaceus root extract" var bu da ayni amacla kullaniliyor (pyunkang yul nutrition cream), ben cok memnunum. Ama bu bitince centella deneyecegim, bayagi merak ediyorum, burada kullananlar cok tavsiye ediyor. Bir de "liquorice extract" iceriyorsa süper ama ben bulamadim bunun krem versiyonunu.Geceleri niacinamide serum ve haftada birkaç gece de retinol serumdan sonra kullanmalık nemlendirici öneriniz olur mu? Gündüz için 30 spf'lik isana q10 nemlendirici kullanıyorum, memnun gibiyim. Aynısının gece kremi var ama almadım. Yaş 26.
Obsidiyen volkan camı amorf bir kayaç. Herhangi bir mineral sistemine dahil değil. Burçlara göre de taşları belirliyorlar. Bazı mineraller insanı çekiyor. Sizi de pembe kuvars çekmiş olabilir. Bilgisayar masamda kocaman bir pembe kuvarsım var dokununca iyi geldiğini hissediyorum.Doğal taşlara benim de yeni yeni ilgim oluyorkristal kuvars anahtarlık alicam bende,guashada yesim hic ilgimi çekmemişti hep pembe kuvars bakınıyordum nedense bide obsidiyen
Evet yükselen burç taşlarını takmak aura yükseltir diyorlar hatta bende de o yüzden ufak bi aquamarin taşı var bileklik olarakObsidiyen volkan camı amorf bir kayaç. Herhangi bir mineral sistemine dahil değil. Burçlara göre de taşları belirliyorlar. Bazı mineraller insanı çekiyor. Sizi de pembe kuvars çekmiş olabilir. Bilgisayar masamda kocaman bir pembe kuvarsım var dokununca iyi geldiğini hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?