Güzellik rutinleri

Hangi peptit? Ben de geçen hafta iki kez gece rutinimde Purest'inkini kullandım. Ne işe yarayacak bilemem ama sabah yüzümde bıraktığı etkiyi mükemmel buldum.

Son düzenleme:
Ben başka hiçbir şey almıyorum ille de skinkeyr ille de skinkeyr Hatta neredeyse hiç kıyafetim yok hep aynı 2 taytı giyiyirum o kadar Mont almama gerek montlar bakarken gene aman boşver deyip skinkeyre bakıyorum. İçkim yok,sigaram yok, kumarım yok bir skinkeyriö var Dışarıda bir şey yemem içmem.Bisiklet kullanıyorum daha çok bak hiç masrafım yok Sağlık için harcamaları var ama onu hiç açmayalım

Marka onerin var mı? Gerçeği sahtesi vardır onlarin da dimi...bi deneyek eksik kalmayak
Ben roller turkeyden almıştım.Gerçek olması çok da önemli mi tartışılır bence de masajı yapmak Lenfatik direnajı yapmak önemli olan. Başka taşım yok aslında benim de.

Yine de ciddi bı bütçe gerekiyor bence ürünlere yani dediğim gibi bende ne zamandır cilt gibi diğer ihtiyaçlarımi anında almıyorum önceliğim bu alan ama her seyimdem kissam da şu şartlarda ve pahalılıkta üç çocukla istediğim tam olarak istediğim ürünleri hemem alamam. Ho girl sen böyle ama Bir skincare camki kolay yetişmiyor

Görsen kıyafetlerimi yeto aşko bir pantolon bir şey al dersin girl. Ama alasım gelmiyor. Aynı 4 5 şeyi giyiyorum ya benim kadar minimal giyimi olan yok hiç etrafımda Çocuklarıma skinkeyr miras bırakırım artık. Şuan ölsem gerçekten bayağı bir stok var artık kardeşime Bir süre skinkeyr almayacağım (yalan aldı). Stoğum var tarih sıkıntısı yaşamayayım.Gerçekten palto falan almam gerek.Bir de palyaço ayakkabısına benzeyen çok garip duran ama pahalı olan sağlık için ayakkabılardan

Canım ya çok tatlısın kıyafet konusunda hiç minimalist olmadım hep giyecek hiçbir şeyim yok diye diye başıma yigdim bir sürü şey sürekli elden çıkarmama rağmen bitmiyor çünkü eskimedikleri için sıkılıyorum giymekten. Sağlık için mecbur giyilecek sürekli mı bı sure mı giyeceksin. Benim de ayakkabı mutfak kap kacak süs pus eşyalarına meyilim yok ayaklarım sorunlu olduğu için eski ama hep rahat olanlarla geçiyorum işte genelde spor ayakkabı. Bu arada Allah gecinden versin de bı kızkardeşim de sen olsaydın keşke malum mevzi derin

Güzel duruyor retinal falan dolgunluk da sağlar ama bilemiyorum bende bı serum tarzında revoulation, krem formunda benton var exrra nemlendirici surmuyorum. İçinde retinal var ama sanmıyorum formülasyonu ona göre yapmışlardır heralde kurutmaz.bu parayı verip de kurutursa da aşk olsun ona

Benimki de purest
Kac haftadan sonra ilk sürüşüm bişey diyemiycem bi fark göremedim ilkinden
Ben sabah uyanır uyanmaz yüzüme dokunurum, huyum. Geçen yaz elim vıcık vıcık yağ olurdu ama niacinamide ile bu yaz o tamamen dengelendi. Peptit kullandığım gecenin sabahında yüzüm daha yumuşak ve daha nemli uyandım. Benimle aynı yaştaki arkadaşımın şakak bölgesinde elastikiyet kaybı başlamış. Konuşunca bıyık bölgesinde de dikey çizgiler oluyor. Bunu görünce ben panikle paptide başladım. Bir de o hayatında sigara içmedi, ben 13 sene içtim.

Son düzenleme:
Yumusluk konusunda evet aynen öyle bir his ama bakınca nemli bir görüntü olmadı bende yani kullandığım nemlendirici daha nemli görünüyor cildimde diyebilirim o yüzden bi garip oldu dedim ya nemlendiriyor gibi de etmiyor gibi de
Önümüzdeki haftalarda zaten belli olur aman
Arkadaşın genetik açısından epey şanssız anlaşılan alternatif estetiklere başvuracak artık

Skin care :) winston okunuşuyla yazıyor.
Hay Allah razı olsun ya, şimdi oldu
Arkadaşın genetik açısından epey şanssız anlaşılan alternatif estetiklere başvuracak artık
Ellerinin üstü de bayağı kötüydü. Söylemedim kendisine çünkü ben hiçbir şey yaptırmam, doğaya karşı koymanın anlamı yok kafasında kendisi. Ben ise öyle düşünmüyorum, güzel yaş almanın derdindeyim.

Ay eller evet cok önemli
Boyun,göz altı,dudak kenarı amaggann muhim olmayan yerimiz yok daha altlara inmiyorum bile

Kendisine bakmak istemeyenlerin, yaşlılığına yatırım yapmayanların bahanesi bence bu.
65 yaşında dolgularla yüz germelerle 45 yaşına inmekten bahsetmiyoruz ki doğaya karşı koymak olsun. Sağlıklı sıkı ve parlak bir ciltle yaş almak gayet normal bence.

Benim gerçekten yok kıyafetim almam da gerek ama içimden gelmiyor ya Acun gibi Steve Jobs gibi sadece siyah tişörtle yaşayabilirim A dostlar bu nasıl terazilik bilmiyorum ama öyle Ayakkabı sürekli giymem gerek maalesef Skinkeyr çok oldu yedekte evet tarih sıkıntı olmadan bitirmem için almamam gerek bir süre Kardeşim bir Barulab güneş kremini çok merak ediyordu ben de daha almamıştım gel ortak girelim dana gibi dedim senle güneş kremine asla girmem yüzde 5ini ancak ben kullanırım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…