- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Hangi peptit?Ufaktan peptite başladım bu gece bakalımhemen üstüne effectha sürdüm daha iyi oldu ama gerginlik hissediyorum..gecen sefer tek başına kullandım çok garipti nemlendiriyor gibiydi de kurutuyor gibiydide ilgincccc
Allah affetsin kokusunu hic sevmedim
Ben başka hiçbir şey almıyorum ille de skinkeyr ille de skinkeyrDaha uzun yazacam bı kafamdaki uğultular bitsinbu arada Winston kamki sen bu yaşında skinkeyrin Sivas'ı küçük Bülent Ersoy sun valla kullandığın alabildigin çoğu ürün benim şuan favorilerimde ama benim üç ufaklık bonusum da var yalnız olsaydım var ya ipotekli bile olabilirdim alışveriş yüzünden
Ben roller turkeyden almıştım.Gerçek olması çok da önemli mi tartışılır bence de masajı yapmak Lenfatik direnajı yapmak önemli olan. Başka taşım yok aslında benim de.Marka onerin var mı? Gerçeği sahtesi vardır onlarin da dimi...bi deneyek eksik kalmayak
Yine de ciddi bı bütçe gerekiyor bence ürünlere yani dediğim gibi bende ne zamandır cilt gibi diğer ihtiyaçlarımi anında almıyorum önceliğim bu alan ama her seyimdem kissam da şu şartlarda ve pahalılıkta üç çocukla istediğim tam olarak istediğim ürünleri hemem alamam. Ho girl sen böyle ama Bir skincare camki kolay yetişmiyorBen başka hiçbir şey almıyorum ille de skinkeyr ille de skinkeyrHatta neredeyse hiç kıyafetim yok hep aynı 2 taytı giyiyirum o kadar Mont almama gerek montlar bakarken gene aman boşver deyip skinkeyre bakıyorum. İçkim yok,sigaram yok, kumarım yok bir skinkeyriö var Dışarıda bir şey yemem içmem.Bisiklet kullanıyorum daha çok bak hiç masrafım yok Sağlık için harcamaları var ama onu hiç açmayalım
Görsen kıyafetlerimi yeto aşko bir pantolon bir şey al dersin girl. Ama alasım gelmiyor. Aynı 4 5 şeyi giyiyorum ya benim kadar minimal giyimi olan yok hiç etrafımdaYine de ciddi bı bütçe gerekiyor bence ürünlere yani dediğim gibi bende ne zamandır cilt gibi diğer ihtiyaçlarımi anında almıyorum önceliğim bu alan ama her seyimdem kissam da şu şartlarda ve pahalılıkta üç çocukla istediğim tam olarak istediğim ürünleri hemem alamam. Ho girl sen böyle ama Bir skincare camki kolay yetişmiyor
Benimki de purestHangi peptit?Ben de geçen hafta iki kez gece rutinimde Purest'inkini kullandım. Ne işe yarayacak bilemem ama sabah yüzümde bıraktığı etkiyi mükemmel buldum.
Aşko sana ipekeler yaraşırAy sabah sabah aklıma ne geldi. Yıllar önce çocuklar duymasın’da Meltem kırışmamak için saten nevresim alıyordu Haluk gıcık oluyordubiz de mi alsak acaba
Hepimiz en güzellerine layığız da işte bil bakalım ne eksikAşko sana ipekeler yaraşır
Görsen kıyafetlerimi yeto aşko bir pantolon bir şey al dersin girl. Ama alasım gelmiyor. Aynı 4 5 şeyi giyiyorum ya benim kadar minimal giyimi olan yok hiç etrafımdaÇocuklarıma skinkeyr miras bırakırım artık. Şuan ölsem gerçekten bayağı bir stok var artık kardeşime Bir süre skinkeyr almayacağım (yalan aldı). Stoğum var tarih sıkıntısı yaşamayayım.Gerçekten palto falan almam gerek.Bir de palyaço ayakkabısına benzeyen çok garip duran ama pahalı olan sağlık için ayakkabılardan
Güzel duruyor retinal falan dolgunluk da sağlar ama bilemiyorum bende bı serum tarzında revoulation, krem formunda benton var exrra nemlendirici surmuyorum. İçinde retinal var ama sanmıyorum formülasyonu ona göre yapmışlardır heralde kurutmaz.bu parayı verip de kurutursa da aşk olsun onaKıy parana geleyim sana gibi bakmıyor mu sizcedeBeauty of Joseon Revive Eye Serum With Ginseng Retinal () Retinal Göz Serumu Kremi 30ml - Fiyatı, Yorumları
Beauty of Joseon Revive Eye Serum With Ginseng Retinal () Retinal Göz Serumu Kremi 30ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu krem serum tarzında acaba ekstra bir göz nemlendiricisine ihtiyaç duyar mi? Duyarsa benim elimde ki cyrene multivitaminle uyum sağlar mı ?
Ben sabah uyanır uyanmaz yüzüme dokunurum, huyum. Geçen yaz elim vıcık vıcık yağ olurdu ama niacinamide ile bu yaz o tamamen dengelendi. Peptit kullandığım gecenin sabahında yüzüm daha yumuşak ve daha nemli uyandım. Benimle aynı yaştaki arkadaşımın şakak bölgesinde elastikiyet kaybı başlamış. Konuşunca bıyık bölgesinde de dikey çizgiler oluyor. Bunu görünce ben panikle paptide başladım. Bir de o hayatında sigara içmedi, ben 13 sene içtim.Benimki de purest
Kac haftadan sonra ilk sürüşüm bişey diyemiycembi fark göremedim ilkinden
Skin care :) winston okunuşuyla yazıyor.Skinkeyr ne S Skinkeyrlover bacım? İnternette de bir şey çıkmadı böyle yazınca. Meraktan çatlamak üzereyim, acil bilgi lazım.
S sebbo senin kan tahlili sonuçların pazartesi çıkacaktı, ne oldu?
Yumusluk konusunda evet aynen öyle bir his ama bakınca nemli bir görüntü olmadı bende yani kullandığım nemlendirici daha nemli görünüyor cildimde diyebilirim o yüzden bi garip oldu dedim ya nemlendiriyor gibi de etmiyor gibi deBen sabah uyanır uyanmaz yüzüme dokunurum, huyum. Geçen yaz elim vıcık vıcık yağ olurdu ama Niacinamide ile bu yaz o tamamen dengelendi. Peptit kullandığım gecenin sabahında yüzüm daha yumuşak ve daha nemli uyandım. Benimle aynı yaştaki arkadaşımın şakak bölgesinde elastikiyet kaybı başlamış. Konuşunca bıyık bölgesinde de dikey çizgiler oluyor. Bunu görünce ben panikle paptide başladım. Bir de o hayatında sigara içmedi, ben 13 sene içtim.
Hay Allah razı olsun ya, şimdi olduSkin care :) winston okunuşuyla yazıyor.
Ellerinin üstü de bayağı kötüydü. Söylemedim kendisine çünkü ben hiçbir şey yaptırmam, doğaya karşı koymanın anlamı yok kafasında kendisi. Ben ise öyle düşünmüyorum, güzel yaş almanın derdindeyim.Arkadaşın genetik açısından epey şanssız anlaşılanalternatif estetiklere başvuracak artık
Ay eller evet cok önemliHay Allah razı olsun ya, şimdi oldu
Ellerinin üstü de bayağı kötüydü. Söylemedim kendisine çünkü ben hiçbir şey yaptırmam, doğaya karşı koymanın anlamı yok kafasında kendisi. Ben ise öyle düşünmüyorum, güzel yaş almanın derdindeyim.
Kendisine bakmak istemeyenlerin, yaşlılığına yatırım yapmayanların bahanesi bence bu.Hay Allah razı olsun ya, şimdi oldu
Ellerinin üstü de bayağı kötüydü. Söylemedim kendisine çünkü ben hiçbir şey yaptırmam, doğaya karşı koymanın anlamı yok kafasında kendisi. Ben ise öyle düşünmüyorum, güzel yaş almanın derdindeyim.
Benim gerçekten yok kıyafetim almam da gerek ama içimden gelmiyor yaCanım ya çok tatlısınkıyafet konusunda hiç minimalist olmadım hep giyecek hiçbir şeyim yok diye diye başıma yigdim bir sürü şey sürekli elden çıkarmama rağmen bitmiyor çünkü eskimedikleri için sıkılıyorum giymekten. Sağlık için mecbur giyilecek sürekli mı bı sure mı giyeceksin. Benim de ayakkabı mutfak kap kacak süs pus eşyalarına meyilim yok ayaklarım sorunlu olduğu için eski ama hep rahat olanlarla geçiyorum işte genelde spor ayakkabı. Bu arada Allah gecinden versin de bı kızkardeşim de sen olsaydın keşke malum mevzi derin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?