- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Kız fikir alma diyoruz işte. İllaki sana bir şey satmaya çalışacak. Zaten kafan yerinde değil, hep karışık. Sen sadece cilt tipini yetkili bir ağızdan öğren, gel diyoruz. Alamazsın ama kafan hepten çorba olacak. 47 ay sana o ürünler anlatılacak burada. 533. sayfasında olan topic 2400. sayfasında hâlâ sana ürün anlatıyor olacak.
canı ne istiyorsa yapsın ya aklında birşey kalmasın bence , ha eczacı oturur uğraşır onca işin gücün arasında seboyla ilgilenir mi bilmem dermatolog değil sonuçta. keşke aslında dermatoloğa gitse daha güzel olurduKız fikir alma diyoruz işte. İllaki sana bir şey satmaya çalışacak. Zaten kafan yerinde değil, hep karışık. Sen sadece cilt tipini yetkili bir ağızdan öğren, gel diyoruz.
Dermatoloğa gitmemiş mi hiç? Gitsin valla çok doğru söyledin. Sonra dönüp Nisaaaaa sen ne önerdiysen hepsi doğruymuş dercanı ne istiyorsa yapsın ya aklında birşey kalmasın bence , ha eczacı oturur uğraşır onca işin gücün arasında seboyla ilgilenir mi bilmem dermatolog değil sonuçta. keşke aslında dermatoloğa gitse daha güzel olurdu
Almam alamam zaten sadece cilt tipimi öğrencem istesem de yapamam merak etme cnmKız fikir alma diyoruz işte. İllaki sana bir şey satmaya çalışacak. Zaten kafan yerinde değil, hep karışık. Sen sadece cilt tipini yetkili bir ağızdan öğren, gel diyoruz. Alamazsın ama kafan hepten çorba olacak. 47 ay sana o ürünler anlatılacak burada. 533. sayfasında olan topic 2400. sayfasında hâlâ sana ürün anlatıyor olacak.
Canım bana sadece cildimin nasıl bir cilt olduğunu söylesin başka bişi istemiyorum gerisine yardımcı oluyorsunuz zaten Allah razı olsun belli saatler arasında ilgileniyormus o saatler arası gideceğim N nsccktscanı ne istiyorsa yapsın ya aklında birşey kalmasın bence , ha eczacı oturur uğraşır onca işin gücün arasında seboyla ilgilenir mi bilmem dermatolog değil sonuçta. keşke aslında dermatoloğa gitse daha güzel olurdu
Fiddy...yıllar önce az cok bakıp deli herhal bunlar ne uğraştırcı dediydimBen bi colagen yazanı aldım
Bi de c vitamini
Fiddy yapacağım da heveslendim
Fiddy kelimesini cümle içinde kullandım ya şaka gibi hahahaha
Tabii asit alcam önce :)
Aşko sen başla tecrübelerini aktar gardaşına ben de başlarım sonraHoş sen taşsın hiçbir şeye ihtiyacın yok maşallah
Çam terebertin alıp kullandığınız şampuana karıştırabilirsiniz yeni saç. Çıkartıp gürleştieiyorkızlar benim 3senedir şiddetli saç dökülmem var kel olmaya az kaldıdr çok kez gittim 3ay çinko kullandım işe yaramadı sonra 4aylık demir takviyesi başlandı şimdi kullanıyorum ama hala hiç durma yok takviye bi saç yağı almıstım oda yok..saçlarım çok güzeldi severdim şimdi varmı böyle olup düzelen
yesa teşekkürler bende 8 tane kaptım spora giderken uğradım kız geldi bitmiş dedi baktı baktı üst rafa. Dur dedim kendi işini kendin yap Bir de bak ne göreyim bitane düşmüş bitane de açılmamış kutu var 3 narlı,bı avokado bi kolajen bi aloaverali kaptım sanırım. İlk kez fiddy yapıcam bha sür 20 dk sonra kıl sür 20 dk sonra yıka sonra yağ bazlı sonra su bazlı temizlik ve finishh
Fiddy...yıllar önce az cok bakıp deli herhal bunlar ne uğraştırcı dediydimneyse işte bende yapcam,ayarlamaya bakıyom kendimi
Sizin yasınız geçti sanki o ka dar gerek var mi bu dediğiniz ürünlere ben de bakıyorum. Bu arada bayadir giremedim evdeyim ama çok yoğunum nNe taş ama cilalı taş devri taşı
Kuşum ben önce bı retinal ve sağlam bı cvit ve peptit ve belki bilemiyorum bı foreo bı masaj roller i deneyip önce sonra yapıcam tabi bu kış olmaz sanırım belki de olur bilmiyorumeğer fark yaratırsa devam ederim baktım çok az etkiledi hiç uğraşmam botoks dolgu.liliana o kadar üst segment ürünler kullanıyor ama botoks da yaptıriyoo
Puahhahhahaja sidik değilmiş HahhahahahaBen de geçenlerde öğrendim
Bugün de cümle içinde kullandım hahahaha
Bi de asit alcam ama yanlış yazarım diye korkuyorum fiddy için salisidik asit insallaj vardır böyle bi asit haahahahah
Ben hepsinden kullandım hepsinden de memnun kaldım ama narlı olanı ilk kez bugün denedim en çok sevilen heralde narlisiymisYaaaa ne demekkkkk
Ben de ilk defa yapacağım fiddy
Bizim burada narlı yoktu
O attigim 5 tane vardı
Ben de ikisini seçtim inşallah iyi seçimlerdir
Yorumu olan varsa yazabilir:)
Bizim burada hepsinden vardı hala ekleme yaparım olmadı
Yok çok genç sayılmam 84 kutumSizin yasınız geçti sanki o ka dar gerek var mi bu dediğiniz ürünlere ben de bakıyorum. Bu arada bayadir giremedim evdeyim ama çok yoğunum n
Biotin, xpecia ve perfectil hapları iyi geliyormuş benim çok olmasa da vardı dökülme biotin başladım iyi geldi gibikızlar benim 3senedir şiddetli saç dökülmem var kel olmaya az kaldıdr çok kez gittim 3ay çinko kullandım işe yaramadı sonra 4aylık demir takviyesi başlandı şimdi kullanıyorum ama hala hiç durma yok takviye bi saç yağı almıstım oda yok..saçlarım çok güzeldi severdim şimdi varmı böyle olup düzelen
Anladım ben de retinol başlamak istiyorum hafif bir şey. Takip ederim sizi artıkYok çok genç sayılmam 84 kutumyavaştan başlamak gerek
Ay koptum, çok tatlısın yavPuahhahhahaja sidik değilmiş Hahhahahaha
Salisilik
Hahaha sidik yazdım inşallah ban yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?