Güzellik rutinleri

Bnm gitme amacım sadece cilt tipimin ne olduğunu bilmek kullandığım ürünleri gösterecegim fikir alıp geleceğim eczanede ürünler çok pahalı zaten almaya kalkamam N nscckts
Kız fikir alma diyoruz işte. İllaki sana bir şey satmaya çalışacak. Zaten kafan yerinde değil, hep karışık. Sen sadece cilt tipini yetkili bir ağızdan öğren, gel diyoruz. Alamazsın ama kafan hepten çorba olacak. 47 ay sana o ürünler anlatılacak burada. 533. sayfasında olan topic 2400. sayfasında hâlâ sana ürün anlatıyor olacak.

Kız fikir alma diyoruz işte. İllaki sana bir şey satmaya çalışacak. Zaten kafan yerinde değil, hep karışık. Sen sadece cilt tipini yetkili bir ağızdan öğren, gel diyoruz.
canı ne istiyorsa yapsın ya aklında birşey kalmasın bence , ha eczacı oturur uğraşır onca işin gücün arasında seboyla ilgilenir mi bilmem dermatolog değil sonuçta. keşke aslında dermatoloğa gitse daha güzel olurdu

Dermatoloğa gitmemiş mi hiç? Gitsin valla çok doğru söyledin. Sonra dönüp Nisaaaaa sen ne önerdiysen hepsi doğruymuş der

Almam alamam zaten sadece cilt tipimi öğrencem istesem de yapamam merak etme cnm S sepyazeytin

Canım bana sadece cildimin nasıl bir cilt olduğunu söylesin başka bişi istemiyorum gerisine yardımcı oluyorsunuz zaten Allah razı olsun belli saatler arasında ilgileniyormus o saatler arası gideceğim N nscckts

yesa teşekkürler bende 8 tane kaptım spora giderken uğradım kız geldi bitmiş dedi baktı baktı üst rafa. Dur dedim kendi işini kendin yap Bir de bak ne göreyim bitane düşmüş bitane de açılmamış kutu var 3 narlı,bı avokado bi kolajen bi aloaverali kaptım sanırım. İlk kez fiddy yapıcam bha sür 20 dk sonra kıl sür 20 dk sonra yıka sonra yağ bazlı sonra su bazlı temizlik ve finishh

Ben bi colagen yazanı aldım

Bi de c vitamini

Fiddy yapacağım da heveslendim

Fiddy kelimesini cümle içinde kullandım ya şaka gibi hahahaha

Tabii asit alcam önce :)
Fiddy...yıllar önce az cok bakıp deli herhal bunlar ne uğraştırcı dediydim neyse işte bende yapcam,ayarlamaya bakıyom kendimi

Aşko sen başla tecrübelerini aktar gardaşına ben de başlarım sonra Hoş sen taşsın hiçbir şeye ihtiyacın yok maşallah

Ne taş ama cilalı taş devri taşı

Kuşum ben önce bı retinal ve sağlam bı cvit ve peptit ve belki bilemiyorum bı foreo bı masaj roller i deneyip önce sonra yapıcam tabi bu kış olmaz sanırım belki de olur bilmiyorum eğer fark yaratırsa devam ederim baktım çok az etkiledi hiç uğraşmam botoks dolgu.liliana o kadar üst segment ürünler kullanıyor ama botoks da yaptıriyoo

Çam terebertin alıp kullandığınız şampuana karıştırabilirsiniz yeni saç. Çıkartıp gürleştieiyor

Yaaaa ne demekkkkk

Ben de ilk defa yapacağım fiddy

Bizim burada narlı yoktu

O attigim 5 tane vardı

Ben de ikisini seçtim inşallah iyi seçimlerdir

Yorumu olan varsa yazabilir:)

Bizim burada hepsinden vardı hala ekleme yaparım olmadı

Fiddy...yıllar önce az cok bakıp deli herhal bunlar ne uğraştırcı dediydim neyse işte bende yapcam,ayarlamaya bakıyom kendimi

Ben de geçenlerde öğrendim

Bugün de cümle içinde kullandım hahahaha

Bi de asit alcam ama yanlış yazarım diye korkuyorum fiddy için salisidik asit insallaj vardır böyle bi asit haahahahah

Sizin yasınız geçti sanki o ka dar gerek var mi bu dediğiniz ürünlere ben de bakıyorum. Bu arada bayadir giremedim evdeyim ama çok yoğunum n

Ben de geçenlerde öğrendim

Bugün de cümle içinde kullandım hahahaha

Bi de asit alcam ama yanlış yazarım diye korkuyorum fiddy için salisidik asit insallaj vardır böyle bi asit haahahahah
Puahhahhahaja sidik değilmiş Hahhahahaha

Salisilik

Hahaha sidik yazdım inşallah ban yemem

Ben hepsinden kullandım hepsinden de memnun kaldım ama narlı olanı ilk kez bugün denedim en çok sevilen heralde narlisiymis

Biotin, xpecia ve perfectil hapları iyi geliyormuş benim çok olmasa da vardı dökülme biotin başladım iyi geldi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…