Teşekkür ederim Nisa hanım, heyecanlıyım enzim peeling için inşallah iyi gelirçok yoğundum canım daha yeni müsait olabildim
enzim peelingi asla bastırmayacaksın yüz yıkama jeliyle yıkar gibi kullanacaksın sen enzim peelingi rozalı olduğun için , hiç bekletme direkt elde köpürt yıka geç o yetecektir
kil maskesi asla kullanmaman gerek
Sephora’nin kagit maskelerinden biri. Denklemim dogru olabilir yani.c vitamini çok sakat iş ya, ben o yüzden cesaret edemiyorum eğer cildine en uygun olan anlaşabildiğini bulabilirsen muhteşem yoksa böyle uçuk sivilce dolduruyor yüzü irritasyon yapmaya müsait içerik. belki o marka o türev size dokunmuş olabilir hangi c vitaminiydi o
rica ederimTeşekkür ederim Nisa hanım, heyecanlıyım enzim peeling için inşallah iyi gelirzaten çooook nadir yapıyordum kil, daha da yapmam
Ben de epilasyonumu o günlere denk getiriyorum, bakalım inş işe yarar. Saçımı da o tarihe göre kestim, 3 numaraben takip ediyorum kızımında ilk saç kesimini takvime göre kestim bence ayın hareketlerine göre olduğu için işe yarar, dolunayda bilimsel olarak vücudumuz kan akışımız bile farklılaşıyor buna bağlı değişiklikler oluyor onu baz alarak ay döngüsüne göre kesim boya işleri öneriyor mantıklı yani , ben kesinlikle uyguluyorum işe yarıyor bende
bazı ürünleri deneme yanılma yoluyla daha iyi anlayabiliyoruz ama bence c de en iyiler svr c ,purest ,bioderma ,caudalie,luv it bunlar iyiler hemen c hakkında galerimdeki resimleri atayımSephora’nin kagit maskelerinden biri. Denklemim dogru olabilir yani.
Uygun olani nasil tespit edebilirim? Daha once yazildi mi hatirlamiyorum ama. Undercover takipteyim biliyorsunuz.
Zahmet olacak, tesekkur ederim ilginiz icin.bazı ürünleri deneme yanılma yoluyla daha iyi anlayabiliyoruz ama bence c de en iyiler svr c ,purest ,bioderma ,caudalie,luv it bunlar iyiler hemen c hakkında galerimdeki resimleri atayım
Rica ederimZahmet olacak, tesekkur ederim ilginiz icin.
Tesekkur ederim sirasiyla deneyeyim bakayim.Rica ederim
Ben de bir şeye başvururum kesinlikle. Bunu çoğu kişi anlamıyor, eleştiriyor beni. Sürekli kendinle ilgilenme, uğraşma, zamana karşı koyamazsın bunu kabullenmelisin diye eleştirenler çok. Ne yapayım, ben böyleyim. Tamam, Ajda Pekkan olmaya niyetim yok elbette ama neden yaşlı, bakımlı bir kokoş olmayayım ki?O çizgiler bende de hafif var ama ben çok gülüp mimik yapan biriyimpeptit retinal vs evet azaltır görüntüyü ama tamamen Yok etmez beni ilerleyen süreçte rahatsız ederse kendimi türk hekimlerine emanet ederim yetooo
Medik 8 ve svr c kullandım. Svr %20 idi sanırım başlangıç için yüksek olabilir belki. Benim cildim porçöz den başkasına tepki vermediği için sevmiştim.
Medik 8 ve svr c kullandım. Svr %20 idi sanırım başlangıç için yüksek olabilir belki. Benim cildim porçöz den başkasına tepki vermediği için sevmiştim.
Şu an cyrene c kullanıyorum. İçerisinde ferulic asit ve hyaralunoik asitte var hassas ciltlere de uyabilir.
Kozmikbakım mı acaba? Ben yıllardır takip ediyorum o kadını. Cidden işe yarıyor o takvim. Aslında saç kesilmemesi gereken günleri de söylüyor, o da bayağı iyi bir bilgi. Çünkü bazı günlerde saç esimi yapılırsa saç dökülmesi ve saç beyazlaması hızlanıyor gerçekten. Aslan burcu günlerinde kesim yapmak gerek.Ya ne kadar bilimsel bilemiyorum ama kozmik bakım diye bi sayfa var. Ay hareketlerine göre saç kesimi epilasyon vb takvimler veriyor. Etrafımda yapanlar var, fayda bulduklarını söylediler. 3 ay üstüste kesim yapıyorsun falan. Bilemiyorum ama denemekten zarar da gelmez, ekstra olarak. @adyas
niye acele ettin ya bir 5-10 sene bekleseydin 2 aydır burada ömrümüz törpülenmiş ne diyeceğimizi şaşırmışız sonunda cilt testi he mitüm topic sakinlerini bir masaja falan da göndermek lazım hatta tatile zira gerçekten yorulduk
Yoran sen, beynimizi yiyen sen, çıkın çıkın gidin diyen yine sen. E tatil ısmarlamak da senin borcun olmasın mı Sebbooogidin anacim çıkin çıkın gidin tek yol en iyisi bu kimse daha fazla yorulmamis olur
Bnm gitme amacım sadece cilt tipimin ne olduğunu bilmek kullandığım ürünleri gösterecegim fikir alıp geleceğim eczanede ürünler çok pahalı zaten almaya kalkamamondan şüpheliyim eczacının ürettiği eczanelerde satılan ,içeriği muhteşem bir kremi eczacısı aslaaaaa bilmiyor ona giderse yine sıkıntı
Bir Bali tatili yapalım görlsYoran sen, beynimizi yiyen sen, çıkın çıkın gidin diyen yine sen. E tatil ısmarlamak da senin borcun olmasın mı Sebbooo
Güzel bir otelde spa da kabülüm.Bir Bali tatili yapalım görlsSkinkeyr partileri eşliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?