Güzellik rutinleri

Ketoconazole iceren sampuanlarin faydasi arastirma ile kanitlanmis, izledigim dermatologa göre (dr dray yine:) ). Mesela; Nizoral ketoconazole anti-dandruff shampoo %2 ya da %1 iyi.

Günaydın kızlar

Evet dedim Doğdu güneşim :)

C vitaminimle sizi selamlıyorum hahhah
akşam ben de c vitamini ile masaj yaptım . saf olan bir c vitamini var . memnunum . ve 3. şişeyi kullanıyorum.
bir de hada labo tokyo diye bir şey var ya onu aldım . fakat içinde paraben varmış . aldıktan sonra farkettim. akşam onu da uyguladım. sonra sildim.

Bende dün fiddy yaptım ama ilk denemede tabiki wowww müthiş bı etki beklemiyordum olmadı da her hafta düzenli yaparsam olur ama o ışığı gördüm fiddycigimde
Sen kuru ciltlisin ya ondandır zaten çok yok siyah nokta falan benim karma ilk yaptığımda normale göre biraz daha yağlıydı nasıl gelmişti elime noktalar 3 yıl önce falandı şok olmuştum

Sen kuru ciltlisin ya ondandır zaten çok yok siyah nokta falan benim karma ilk yaptığımda normale göre biraz daha yağlıydı nasıl gelmişti elime noktalar 3 yıl önce falandı şok olmuştum
Ben yanlış yapmış olabilir miyim bilmiyorum burnumda var temizleyince bembeyaz ama ertesi gün yine siyah

Ben yanlış yapmış olabilir miyim bilmiyorum burnumda var temizleyince bembeyaz ama ertesi gün yine siyah
Yok canım yanlış değildir neden olsun. Yani insan yaşayan bir mekanizma sonuçta. Hava pis örneğin veya stres sebum arttırıyor şekerli beslenme vs. Yaşadığımız sürece olacak normal. Düzenli bakımla azalıyor zaten simsiyah değildir senin canki abartma bir iki tane de olur yani bebek gibisin maşallah

Bende 3. Fiddy den sonra burnumdakiler temizlenmişti. W Winston Smith’in dediği gibi zamanla tekrar oluşuyor ama inatçı olmuyorlar enzim peelingle ve çift aşamalı temizlik ile hemen geçiyor.

Bende 3. Fiddy den sonra burnumdakiler temizlenmişti. W Winston Smith’in dediği gibi zamanla tekrar oluşuyor ama inatçı olmuyorlar enzim peelingle ve çift aşamalı temizlik ile hemen geçiyor.
Aynen bende zaten ilk denemede parıldak olmazsın Atart dedim düzenli yaparım artık

Bugün okul yerine seminere geldim. Bitti şimdi ama kendimi tatlı ile ödüllendicem sonra bı kahve keyfi de yaparım dışarıda cumartesi de spor salonunun kahvaltı etkinliği var gidicem.az önce bı para yattı eşim diyor saldirirsin gene sitelere yok dedim düğün için ihtiyaç alırım ama dayanamadım bu mevsim giymelik çizgili krem bı kazak aldım cilt ürünü Almicam ama kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…