Ketoconazole iceren sampuanlarin faydasi arastirma ile kanitlanmis, izledigim dermatologa göre (dr dray yine:) ). Mesela; Nizoral ketoconazole anti-dandruff shampoo %2 ya da %1 iyi.kızlar benim 3senedir şiddetli saç dökülmem var kel olmaya az kaldıdr çok kez gittim 3ay çinko kullandım işe yaramadı sonra 4aylık demir takviyesi başlandı şimdi kullanıyorum ama hala hiç durma yok takviye bi saç yağı almıstım oda yok..saçlarım çok güzeldi severdim şimdi varmı böyle olup düzelen
Günaydın sabah cilt bakımımi yaptım işe geldim bnde az sonra hastaneye gideceğimGünaydın kızlar
Evet dedim Doğdu güneşim :)
C vitaminimle sizi selamlıyorum hahhah
Bitane hellolar da benden,çocuğu okula göndermişim kahve keyfisiiiGünaydın kızlar
afiyet olsun. ben de çocukları hazırladım . kahvalıt. beslenme zorunluluğumuz da var .her gün ter atıyorumBitane hellolar da benden,çocuğu okula göndermişim kahve keyfisiii
akşam ben de c vitamini ile masaj yaptım . saf olan bir c vitamini var . memnunum . ve 3. şişeyi kullanıyorum.Günaydın kızlar
Fiddy için bende bunu kullanıyorumKızlar bunu alacagım sanırım fıddy ıcın
Fiddy için bende bunu kullanıyorum
Sen kuru ciltlisin ya ondandır zaten çok yok siyah nokta falan benim karma ilk yaptığımda normale göre biraz daha yağlıydı nasıl gelmişti elime noktalar 3 yıl önce falandı şok olmuştumBende dün fiddy yaptım ama ilk denemede tabiki wowww müthiş bı etki beklemiyordum olmadı daher hafta düzenli yaparsam olur ama o ışığı gördüm fiddycigimde
Ben yanlış yapmış olabilir miyim bilmiyorumSen kuru ciltlisin ya ondandır zaten çok yok siyah nokta falan benim karma ilk yaptığımda normale göre biraz daha yağlıydı nasıl gelmişti elime noktalar 3 yıl önce falandı şok olmuştum
Yok canım yanlış değildir neden olsun. Yani insan yaşayan bir mekanizma sonuçta. Hava pis örneğin veya stres sebum arttırıyor şekerli beslenme vs. Yaşadığımız sürece olacak normal. Düzenli bakımla azalıyor zaten simsiyah değildir senin canki abartma bir iki tane de olur yani bebek gibisin maşallahBen yanlış yapmış olabilir miyim bilmiyorumburnumda var temizleyince bembeyaz ama ertesi gün yine siyah
Afiyet olsunGitti dün yakılan kaloriler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?