Güzellik rutinleri

Screenshot_20220731_193722.webp

hep kullandığın ürünler halbuki ya çok ilginç...

nemlendiricini mi değiştirmiştin sadece yeni nemlendirici kullanıyordun ya ... güneş kreminle içeriği uymuyor olabilir
Centella olani 2defa kullanmistim iste. Yeni dedigim oydu. Onu bu sabah kullandim. Aksama azulene cica olani kullanayim dedim. Svr yeni sadece 😂

Centella olani 2defa kullanmistim iste. Yeni dedigim oydu. Onu bu sabah kullandim. Aksama azulene cica olani kullanayim dedim. Svr yeni sadece 😂
svr gece kullan güneş kremine gerek kalmaz
cicalar centellalar güneş kremine uymayabilir güneş kremin yağlı cilde uygun cicalar daha nem veren şeyler ya ondan soyuluyor olabilir

senin cildinin bir günde kuruması enteresan ama ya... bence asıl sorun o belkide kuruduğu için o soyuluyordur sen ürün dürdükçe o kese görevi görüyordur cildine belki

keşke yakından görme şansım olsaydı

Kızlar bugün 3de Watsonsdayim aklınıza birşey gelirse yazin😁
Ben aslında yukarıda rossman ve watsonsta sevdiğim şeyleri yazmıştım. Revolution skincare e kesinlikle bakmalısınız. Derminx, cosmed, pure beauty, nip and fab, frudia, target by pro watsons.Bence yağ bazlı cosmed, cosmed Day to Day süperr.revolotiondan niacinamid serum çok güzel mesela gratis ten jeuvenile niacinamid de olabilir ikisi de %10 Niacinamid. Ancak başlangıç için bir tık fazla olabilir %5 falan daha iyi olabilir. Uygun fiyatlı olarak doa kozmetik %5 güzel. Ben kullandım. Sadece İnternete satılıyor ama. Asit olayına girecekseniz nip and fab gerçekten çok iyi bir fiyat performans ürünü. Kırışıklık karşıtı serum istiyorsanız revolotion matrixl olabilir, snp peptoronic serisi olabilir. Pure beauty de tatlış bir marka. Genç kız markası gibi biraz ama güzel. Frudia narlı serisi meşhurdur. Serum unda 2.şişemdeyim yapısı çok güzel ve çok güzel nemlendirdi yor. Nar ekstresi de var güzel antioksidan. O serinin nemlendiricisi de güzeldir. 1 tane bitirdim 1 tane de yedekte. Ginseng kullanmak isterseniz derminx ginseng kapsül güzel ben kullandım. Derminx in hyaluronic ampulleri de var ondan da kullandım gayet de güzel nem veriyor. Frudia lip balmı çok güzel nemlendiriyor 2 tane bitirdim 1 tane de kardeşime anladım o da ben de bayıldık. Gözaltı morlupun varsa revolution kafeinşi göz serumunu alabilirsin. Nemlendirici olarak da cosmedr bakmayı düşünmez misin mesela nemlendiricide kafan karışık ya

Cosmed nemlendiricilerden kullanan var mı skinkeyr kankiler sebbocuğum hazır temizkeyicilerden cosmden gidiyor nemlendirici yi de oradan alabilir bence hem de dermokozmetik bir rutin olur daha da güvenir.

çok teşekkür ederim :KK23:

sanırım bende tahammül kalmadı ondan eskisi gibi aktif değilim orada :KK70: kişiler bana yazıyor mesela nisaa ne dersen onu yapıcam ne olur kilo vereyim diye başlıyor herşey güzelken hooppp kaçamaklar .... kızıyorum bende çünkü gerçekten zaman ayırıyorum ve strese giriyorum az kilo verirse motivasyonu düşerse vs diye :KK70: sonra yine başlıyor yine pes ediyor kısır döngüye giriyor benimde moralim bozuluyor :KK70: çok içselleştiriyorum sorunum bu aslında ... ondan dolayı da uzaklaştım
Ya siz çok tatlısınız yayım dediniz şaşırdım aslında yay bu kadar içselleştirmez başkalarının sorunlarını sallamaz o kadar :KK70: Ben de aslında yay olacakmışım ama erken doğduğum için terazi oldum ama haritamda bayağı yay etkisi var. Bu arada çok da anlamıyorum astrolojiden ama minnak olan bilgimle bile muhabbetini etmeyi seviyorum :KK70:

Cosmed nemlendiricilerden kullanan var mı skinkeyr kankiler sebbocuğum hazır temizkeyicilerden cosmden gidiyor nemlendirici yi de oradan alabilir bence hem de dermokozmetik bir rutin olur daha da güvenir.
Olabilir cnm fiyatına bakıp karar vericem mantıklı

Ben aslında yukarıda rossman ve watsonsta sevdiğim şeyleri yazmıştım. Revolution skincare e kesinlikle bakmalısınız. Derminx, cosmed, pure beauty, nip and fab, frudia, target by pro watsons.Bence yağ bazlı cosmed, cosmed Day to Day süperr.revolotiondan niacinamid serum çok güzel mesela gratis ten jeuvenile niacinamid de olabilir ikisi de %10 Niacinamid. Ancak başlangıç için bir tık fazla olabilir %5 falan daha iyi olabilir. Uygun fiyatlı olarak doa kozmetik %5 güzel. Ben kullandım. Sadece İnternete satılıyor ama. Asit olayına girecekseniz nip and fab gerçekten çok iyi bir fiyat performans ürünü. Kırışıklık karşıtı serum istiyorsanız revolotion matrixl olabilir, snp peptoronic serisi olabilir. Pure beauty de tatlış bir marka. Genç kız markası gibi biraz ama güzel. Frudia narlı serisi meşhurdur. Serum unda 2.şişemdeyim yapısı çok güzel ve çok güzel nemlendirdi yor. Nar ekstresi de var güzel antioksidan. O serinin nemlendiricisi de güzeldir. 1 tane bitirdim 1 tane de yedekte. Ginseng kullanmak isterseniz derminx ginseng kapsül güzel ben kullandım. Derminx in hyaluronic ampulleri de var ondan da kullandım gayet de güzel nem veriyor. Frudia lip balmı çok güzel nemlendiriyor 2 tane bitirdim 1 tane de kardeşime anladım o da ben de bayıldık. Gözaltı morlupun varsa revolution kafeinşi göz serumunu alabilirsin. Nemlendirici olarak da cosmedr bakmayı düşünmez misin mesela nemlendiricide kafan karışık ya
Güneş kremimle anlaşırmi bu cosmed sizce bn ikiside burdan almak gibi bir çılgınlık yaparsam 🤣

Eklentiler

• IMG_20220806_120751.webp
    IMG_20220806_120751.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 32
Güneş kremimle anlaşırmi bu cosmed sizce bn ikiside burdan almak gibi bir çılgınlık yaparsam 🤣
Cosmedin hangi ürünüyle onu kaçırmışım ben. Bu arada bu güneş kremini ben kullanmadım. Hep aklımda olan bir ğürndğ ama almadım henüz. Bir de toparlanma olayı kişiden kişiye göre de değişiyor. Tamamen aynı rutini yapsak bile ben de yapmaz size yapabilir. Anlaşır mıdan kastınız topaklanma falan durumu değil mi?

svr gece kullan güneş kremine gerek kalmaz
cicalar centellalar güneş kremine uymayabilir güneş kremin yağlı cilde uygun cicalar daha nem veren şeyler ya ondan soyuluyor olabilir

senin cildinin bir günde kuruması enteresan ama ya... bence asıl sorun o belkide kuruduğu için o soyuluyordur sen ürün dürdükçe o kese görevi görüyordur cildine belki

keşke yakından görme şansım olsaydı
Svr i aksama ekleyim ozaman

Sabah su ile yikama
Snail essence mi eklesem buraya ?
hyaluronic acid serum
Nemlendirici
Günes kremi

Aksam da
Yag bazli temizleme
Su bazli temizleme
Svr
hyaluronic acid serum yine
Nemlendirici?

Kızlar cosmed yokmuş bu watsonsda iki tane ürün önerdiler hangisi güzel onu alayım yada
16597898624715887855128593602114.jpg
16597899044008764293652064703504.jpg
siz birşey diyin😁kizlar cosmed yok bu Watsonsda gidebileceğim yer sadece burası bunları önerdi nediyorsunuz yada sizin öneriniz ne

Bu marka nasıl kızlar
IMG_20220806_160321.jpg
IMG_20220806_160249.jpg
binlar

Eklentiler

• 16597905669142846534454222875901.webp
    16597905669142846534454222875901.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Back
X