Güzellik rutinleri

kuru ciltler için frudianın pembeli tonik ve kremi var o güzel... birde dudak nemlendiricisi balm
Toniği kullanmadım ama serum ve nemlendirici efsane gerçekten. Bence karmaya da olur tabii size ağır gelmiş olabilir şanslısınız aslında hiç yaşlanmayacak kırışmayacaksınız yağlı cilt avantajı.

Canım param ikisini almaya yetmeyecek şuan zaten cosmed bulamıyorum delirecegim yüzümde güneş kremi nasıl çıkarabilirim onu dermisin🤣oyuzden önce nemlendirici mi alıyım diyorum yada bu attığım resimlerden beğendiğin yüz yıkama jeli varsa söyle kuzum onuda yarın alirim enazindan aklımı kacircam valla 😂
ben sana ne alman gerektiğini söylüyorum-arkadaşlar ayrı ayrı söylüyor ama sanki bu muhabbetleri ilk kez yapıyormuşuz gibi konuşuyorsun ya ona deliricem :D :D ısrarla söylenenlerin dışında resimler göndermeye hadi seçin demeye devam ediyorsun kızlar yine de sabırla şu olur bu olur diyorlar ve sen geri evdekini kullanıcam diyorsun :D 1 nisan da değil ki şaka yapıyor diyeyim hani doktora gidecektin ? geri ondan da mı vazgeçtin ?

Toniği kullanmadım ama serum ve nemlendirici efsane gerçekten. Bence karmaya da olur tabii size ağır gelmiş olabilir şanslısınız aslında hiç yaşlanmayacak kırışmayacaksınız yağlı cilt avantajı.
eğer yağlı ama nemsiz ciltse yine kırışıyor ya... benim şansım neme doygun oluşum ... yüce rabbim bir yerden alıp diğer yerden veriyor basmış yüzüme yağı basmış yağı dünyanın yağ rezervi çıkar yüzümden

Randevu bulamıyorum vazgeçtim cnm
Wtcde online konsültasyon alınabiliyor ben almadım ama düşünüyorum belki müsait olursam iyileşince. Hem de alsında ücretsize denk geliyor çünkü ürün alırken indiriyorlar meblağı. Macde makyaj yaptırıp o para ile ürün almak gibi.

Kizlar cildi böyle parıl parıl ayna gibi gösteren ürün var mı ya? İşyerinde bir kızın cildi ayna gibi maşallah ben de istiyorum😂😂
bakımla olur o :) maalesef öyle bir ürünle sihir henüz icat edilmedi e o kızlara sorun bakalım ne yapıyorlarmış :)

nsc
ben sana ne alman gerektiğini söylüyorum-arkadaşlar ayrı ayrı söylüyor ama sanki bu muhabbetleri ilk kez yapıyormuşuz gibi konuşuyorsun ya ona deliricem :KK70: :KK70: ısrarla söylenenlerin dışında resimler göndermeye hadi seçin demeye devam ediyorsun kızlar yine de sabırla şu olur bu olur diyorlar ve sen geri evdekini kullanıcam diyorsun :KK70: 1 nisan da değil ki şaka yapıyor diyeyim hani doktora gidecektin ? geri ondan da mı vazgeçtin ?
Bir daha yazıyorum canım randevu bulamıyorum yok oyuzden vazgeçtim bn size bugün Watsonsda olan tüm ürünleri yolladım gratiste dahil cosmed malesefki yok bulamadım bir yerde bn dedim nemlendiricimi alayım enazindan oyuzden atıyorum öneri istiyorum başka temizleyici almak bana maddi manevi yuk şuan anlatabildimmi cnm

bakımla olur o :) maalesef öyle bir ürünle sihir henüz icat edilmedi e o kızlara sorun bakalım ne yapıyorlarmış :)
Nasil bir bakim peki? Tanisikligimiz olmadigi icin soramiyorim😂 profosyonel cilt bakimindan bahsediyorsaniz onu da kimisi tavsiye etmiyor ya bilemedim ki sizin begendiginiz mutlaka al diyebileceginiz urunler var mi acaba

ben sana ne alman gerektiğini söylüyorum-arkadaşlar ayrı ayrı söylüyor ama sanki bu muhabbetleri ilk kez yapıyormuşuz gibi konuşuyorsun ya ona deliricem :KK70: :KK70: ısrarla söylenenlerin dışında resimler göndermeye hadi seçin demeye devam ediyorsun kızlar yine de sabırla şu olur bu olur diyorlar ve sen geri evdekini kullanıcam diyorsun :KK70: 1 nisan da değil ki şaka yapıyor diyeyim hani doktora gidecektin ? geri ondan da mı vazgeçtin ?
Ben açıkçası kendisi üzüldüm dediği için stres olduğu için kendimce bir şeyler yazıyorum ama ben de senin kadar bilgili değilim daha doğrusu sadece kendi kullandığım kendi deneyimim var ama öyle kimseye tavsiye verme olayım hiç yok. Bence celenes temizleyicilerden birini al sebbocuğum en mantıklı o duruyor bu durumda. AA bak watsonsta şey de olur gene yukarıda yazmıştım normalde markanın fanı değilim çok da beni heyecanladırmıyor ama Hyram'da görünce alıp sevdim ben Simple miceller yüz temizleme jeli. Markanın en iyi ürünü bence. Düz güzel hasas parfümsüz kışa uygun ama güzel de temizliyor gayet ph iyi. Ay gene kendimi tutamadım ya hala ürün yazıyorum :KK70:

, bugün gördüğüm ürünler bunlar başka yok gratiste de Watsonsdada
IMG_20220806_171658.webp

Eklentiler

• IMG_20220806_160249.webp
    IMG_20220806_160249.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20220806_160321.webp
    IMG_20220806_160321.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 20
  • 16597898624715887855128593602114.webp
    16597898624715887855128593602114.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 17
  • 16597899044008764293652064703504.webp
    16597899044008764293652064703504.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20220806_162441.webp
    IMG_20220806_162441.webp
    34 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20220806_162726.webp
    IMG_20220806_162726.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20220806_162900.webp
    IMG_20220806_162900.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20220806_162944.webp
    IMG_20220806_162944.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20220806_171455.webp
    IMG_20220806_171455.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20220806_171607.webp
    IMG_20220806_171607.webp
    35 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20220806_171638.webp
    IMG_20220806_171638.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 27
Ben açıkçası kendisi üzüldüm dediği için stres olduğu için kendimce bir şeyler yazıyorum ama ben de senin kadar bilgili değilim daha doğrusu sadece kendi kullandığım kendi deneyimim var ama öyle kimseye tavsiye verme olayım hiç yok. Bence celenes temizleyicilerden birini al sebbocuğum en mantıklı o duruyor bu durumda. AA bak watsonsta şey de olur gene yukarıda yazmıştım normalde markanın fanı değilim çok da beni heyecanladırmıyor ama Hyram'da görünce alıp sevdim ben Simple miceller yüz temizleme jeli. Markanın en iyi ürünü bence. Düz güzel hasas parfümsüz kışa uygun ama güzel de temizliyor gayet ph iyi. Ay gene kendimi tutamadım ya hala ürün yazıyorum :KK70:
topic resmen sebboya hizmet ediyor :D ,hepimiz ayrı ayrı kendisine gerek kendimiz tecrübelerimizle gerek gönderdiği resimlerden en uygun olanı yazdık madem söylediğimizi almayacak neden soruyor anlamıyorum. kesinlikle yazdıklarının hepsi doğru ... şu hizmeti varya yemin ederim hiçbiryerde bulamaz . 3 hafta hergün günde 5 kere gerçekten aynı şeyleri yazıyoruz tamda ihtiyacı olan ürünleri yazmışsın biri olmasa diğeri olur kullana kullana bulacak doğrusunu birgün gelenes alır birgün simple sonuçta zaten kullanacak yıkamak için dener bakar

nsc

Bir daha yazıyorum canım randevu bulamıyorum yok oyuzden vazgeçtim bn size bugün Watsonsda olan tüm ürünleri yolladım gratiste dahil cosmed malesefki yok bulamadım bir yerde bn dedim nemlendiricimi alayım enazindan oyuzden atıyorum öneri istiyorum başka temizleyici almak bana maddi manevi yuk şuan anlatabildimmi cnm
Pardon ben başka temizleyici alamayacağınızı görmeden yazmışım o zaman yavaş yavaş alın ürünleri öyle başlayın. Nemlendirici olarak gene celenes nasıl olur deneyebilirsin. Hada lobo nemlendiricilere de bakabilrisin
Bir de yukarıda bayağı 3 4 kez yazdım sanki kendi marka gibi ama asla değil keşke olsa :KK70: Gratiste de satılan maruderm nemlendiricilere bakın 2si de gayet güzel ben 2sini de aldım daha açmadım ama deneyimim yok ama içerikler çok iyi ve 200 ml kocaman ekonomik olarak da size uygun. Gene aynı markanın kocaman temizleyiciler var o da aşırı uyguna geliyor.

Peki cnm attigim nemlendiricilere baktinmi hangisi güzel

Nasil bir bakim peki? Tanisikligimiz olmadigi icin soramiyorim😂 profosyonel cilt bakimindan bahsediyorsaniz onu da kimisi tavsiye etmiyor ya bilemedim ki sizin begendiginiz mutlaka al diyebileceginiz urunler var mi acaba
profosyonel cilt bakımdan anlaşılan cilt temizliği için merkezlerse onları hiç tavsiye etmem

cildinize uygun yıkama jeliyle yıkar serum veya nemlendirici sürer güneş kremi kullanırsanız

akşamda güzelce arındırır nemlendirici sürerseniz en güzel bakım inanın bende bunları yapıyorum ... bunu düzenli yaparsanız güzel de beslenir yeterli su içerseniz içten de beslenir daha ne olsun :)

Merhabalar. Konuyu duzenli takip etmeye calisiyorum. Oncelikle Allah sabir versin N nscckts ben sistim acikcasi. :KK70:

Sormak istedigim bir sey var; topaklanma yapmiyorsa silikonlu urun kullanilabilir mi? Missha kullaniyorum ve iceriginde en az 3 farkli silikon malzemesi var.
merhaba :KK200: silikon alt sıralarda yer alıyorsa yani listenin sonlarına doğru yer alıyorsa ve topaklanma yapmıyorsa kullanabilirsiniz missha iyidir... eğer ilk sıralardaysa hiç tavsiye etmem ama ...

topic resmen sebboya hizmet ediyor :KK70: ,hepimiz ayrı ayrı kendisine gerek kendimiz tecrübelerimizle gerek gönderdiği resimlerden en uygun olanı yazdık madem söylediğimizi almayacak neden soruyor anlamıyorum. kesinlikle yazdıklarının hepsi doğru ... şu hizmeti varya yemin ederim hiçbiryerde bulamaz . 3 hafta hergün günde 5 kere gerçekten aynı şeyleri yazıyoruz tamda ihtiyacı olan ürünleri yazmışsın biri olmasa diğeri olur kullana kullana bulacak doğrusunu birgün gelenes alır birgün simple sonuçta zaten kullanacak yıkamak için dener bakar
Bir de telaşlı olunca korktum hiçbir ürün benim markam değil ben de para verip alıyorum hediye değil bir şey değil ama gene de beğenmezse çok da bütçe ayıramıyormuş ki haklı hiçbir şey uygun değil ama biz belirlemiyoruz bunu keşke daha uygun olsa ben de isterim valla. Param boşa gitti durumu olursa ya da icldi şuan hassas iyice hasadlaşırsa bana olan ona olmayabilir.

Pardon ben başka temizleyici alamayacağınızı görmeden yazmışım o zaman yavaş yavaş alın ürünleri öyle başlayın. Nemlendirici olarak gene celenes nasıl olur deneyebilirsin. Hada lobo nemlendiricilere de bakabilrisin
Bir de yukarıda bayağı 3 4 kez yazdım sanki kendi marka gibi ama asla değil keşke olsa :KK70: Gratiste de satılan maruderm nemlendiricilere bakın 2si de gayet güzel ben 2sini de aldım daha açmadım ama deneyimim yok ama içerikler çok iyi ve 200 ml kocaman ekonomik olarak da size uygun. Gene aynı markanın kocaman temizleyiciler var o da aşırı uyguna geliyor.
Dediğin bumu cnm acil yazarmisin

Eklentiler

• 16597968322766516874712063397295.webp
    16597968322766516874712063397295.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 26
Back
X