Güzellik rutinleri

Tonik için ve kil maskesi oneriniz var mi.

Birde sivilce sondurmek için acil ne sürülür yanagimda ki baya agriyor
ben günlük tonik kullanmıyorum sevmediğimden.fiddy yöntemi için bha toniğim var sadece the purest marka.cosmed markasında vardı acil sivilce söndüren ürün.watsonslara bakın.indirimin son günüdür bugün.sivilce için ürünler kullanarak kurtulursunuz.ilk 1 ay kusar sonra düzelir.svr serum kullanıyor arkadaşlar.cildi çift aşamalı temizlemek de engelliyor sivilceyi.minik tüplerde sivilce kurutan ürünler var.her kozmetik mağazasında oluyor.

kil maskesi claderm alıyoruz fiddy yöntemi için.10 13 tl arası bir şey.onun dışında kullanmıyorum artık.gereksizmiş.the purest ya da cosmed markalarının enzim peeling i 5 basar kil maskelerine.fiddy i de sonbahara başlayacağım haftada 1.yazın bha kullanmak zorunda olduğumuzdan bu yöntemde yapılmıyor.

ben günlük tonik kullanmıyorum sevmediğimden.fiddy yöntemi için bha toniğim var sadece the purest marka.cosmed markasında vardı acil sivilce söndüren ürün.watsonslara bakın.indirimin son günüdür bugün.sivilce için ürünler kullanarak kurtulursunuz.ilk 1 ay kusar sonra düzelir.svr serum kullanıyor arkadaşlar.cildi çift aşamalı temizlemek de engelliyor sivilceyi.minik tüplerde sivilce kurutan ürünler var.her kozmetik mağazasında oluyor.
Teşekkür ederim benim hic sivilcem çıkmamıştır ergenlik donemleri dahil o yuzden bilemedim oralara gitmem imkansiz ama bakayim bi yarin aslinda cift asamali temizlikte yapiyorum ama kusuyordur belki dediginiz gibi

Teşekkür ederim benim hic sivilcem çıkmamıştır ergenlik donemleri dahil o yuzden bilemedim oralara gitmem imkansiz ama bakayim bi yarin aslinda cift asamali temizlikte yapiyorum ama kusuyordur belki dediginiz gibi
sonbahara giriyoruz yazın son ayı en berbat aydır hava aşırı sıcak olduğundan cilt kurur nemsiz kalır ve dengelemek için sebum üretmeye başlar bu da her yazın son ayı cildimizin daha kalınlaşmasına sivilcelenmesine kabuklanmasına matlaşmasına yağ dengesizliğine sebep olur belkide sivilcelenmenizin sebebi geçiş ayında olduğumuz içindir
sadece sivilce üstüne kil maskesi sürüp 15 dk bekleyip yıkayabilirsiniz eczanede sivilce kurutan acil soslar var ondan alıp lokal uygulayabilirsiniz sadece sivilce üstüne lokal olarak kulak pamuğuyla salisilik asit uygulayabilirsiniz sivilce bantları var yapıştırıyorsunuz çıkardığınızda hem içini boşaltıyor hemde sivilceyi kapattığıından görsel olarakda güzel duruyor ten renginde, hemde oynamanızı engelliyor ondan da alabilirsiniz

nisa olmasa çift aşamalı temizlikten falan haberim yoktu :rolleyes:
japonya ve güney kore metodlarını türkiye yeni keşfetti aslında uzun süredir varda biz ülke olarak yeni aydınlandık :D

sonbahara giriyoruz yazın son ayı en berbat aydır hava aşırı sıcak olduğundan cilt kurur nemsiz kalır ve dengelemek için sebum üretmeye başlar bu da her yazın son ayı cildimizin daha kalınlaşmasına sivilcelenmesine kabuklanmasına matlaşmasına yağ dengesizliğine sebep olur belkide sivilcelenmenizin sebebi geçiş ayında olduğumuz içindir
sadece sivilce üstüne kil maskesi sürüp 15 dk bekleyip yıkayabilirsiniz eczanede sivilce kurutan acil soslar var ondan alıp lokal uygulayabilirsiniz sadece sivilce üstüne lokal olarak kulak pamuğuyla salisilik asit uygulayabilirsiniz sivilce bantları var yapıştırıyorsunuz çıkardığınızda hem içini boşaltıyor hemde sivilceyi kapattığıından görsel olarakda güzel duruyor ten renginde, hemde oynamanızı engelliyor ondan da alabilirsiniz
Anladim cok guzel bilgiler vermisiniz cocuklarla en fazla markete gidebilirim ben bi kil maskesi bakayim en iyisi yarinda eczaneye ugrayim :) Tesekkur ederim. O zaman bol nemlendirme lazim degil mi.

S sebbo yvesde kampanya varsa madem yıkama jeli+yağlı cilt için nemlendirici vs alabilirsin yağ bazlı temizleyici de alabilirsin onun sende sivilce yapacağını sanmam eğer iyi durularsan sonrası yıkama jelini unutmazsan bir sorun yaşamazsın yvesinde yağ bazlı temizleyicisi güzeldir .
Tm cnm bunlar arasında kalmıştım ozaman yağ bazlı temizleyici ve nemlendirici alayım cnm tşk aldigim da resim atarim😁

Eklentiler

• IMG_20220820_132049.webp
    IMG_20220820_132049.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20220820_121344.webp
    IMG_20220820_121344.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 34
Nisa nemlendiriciyide bu markadan alabilirsin diyor iki cilt ürünu alırsan yüzde 50 indirim var yoksa tek onu alır çıkarım derdi m başka 🤣
o zaman onu da bu markadan al.ben aldım geçenki indirimlerde.hediye de vermişlerdi.onu da sor.üye değilsen üye ol oraya.tester ürün de iste mutlaka bedava.

o zaman onu da bu markadan al.ben aldım geçenki indirimlerde.hediye de vermişlerdi.onu da sor.üye değilsen üye ol oraya.tester ürün de iste mutlaka bedava.
Bn yeni kayıt oldum iki ürün verdiler hediye ne olduklarini söylediler ama unuttum bunlar hangi ürünler cnm bilirsin sen😁

Eklentiler

• IMG_20220820_135550.webp
    IMG_20220820_135550.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 57
Peki kizlar ben göz makyajımı nasıl çıkaracağım

Not: bugün 2 temizleyici alan yesa haahha

Merhaba bende bi rutin oluşturmak istiyorm yardımcı olur musunuz kızlar hamileliklerimden yüzüm de yogun lekelenmeler kaldı bıyık göz çevrem özellikle. Dermapen yaptırdım işe yaramadı. C vit. Serum kullanıyrm retinole başlamak istiyorm gece retinol gündüz c vit öğrenmeye çalısıyorm konuyu görünce sormak istedim

Back
X