Güzellik rutinleri

Böyle bir şey yazılmış ekran görüntüsü almışım bence bu mesaj sana yazılmış olabilir

Ilk defa kullandigim için sadece akşam kullanıyorum canım

Önce yağ bazlı temizlyeici
Sonra şu bazlı temizleyici
Sonra parmak ucuma alıyorum iki parmağını birbirine degdiriyorum yüzüm çok hafif nemli oluyor yüzüme sürüyorum başka bi şey yapmıyorum

Umarım doğrudur:)

Deneyimli kızlar yazarlar

Sabah da kullanmaya geçince
sabah şu bazlı temizleyici
sonra bu
sonra 20 dk bekle güneş kremi sur yapacafim
Peki bu serumu sürünce bekleyip yikiyormusun yoksa sabaha kadar kalıyor mu akşam sürünce

Ilk defa kullandigim için sadece akşam kullanıyorum canım

Önce yağ bazlı temizlyeici
Sonra şu bazlı temizleyici
Sonra parmak ucuma alıyorum iki parmağını birbirine degdiriyorum yüzüm çok hafif nemli oluyor yüzüme sürüyorum başka bi şey yapmıyorum

Umarım doğrudur:)

Deneyimli kızlar yazarlar

Sabah da kullanmaya geçince
sabah şu bazlı temizleyici
sonra bu
sonra 20 dk bekle güneş kremi sur yapacafim
Bu arada bu serumu normal oda sıcaklığında yada dolabımda saklayabilirmiyim buzdolabina koyulmaz kesinlikle dimi🤣

Daha yeni başladım ben coook yeni hem de

Psikolojik değilse yüzüm yumusacikti :)
Bugün cildimi temizleyip nemlendiricimi sürdüm oyuzden yarın akşam başlayacağım seruma inşallah iyi gelir umarim🤣sivilcelerim azalmisken çoğalmaz en fazla 3 damla kullanıyoruz dimi 😁

Bunu kullanınca ayriyeten bir nemlendiriciye ihtiyaç duyulmuyor ozaman dimi nisanin yazmasını sabırsızlikla bekliyorum deneyimli demişken bn 35 yaşıma kadar hiç asit kullanmadım oyuzden alışması lazım biraz evt nasıl kullanacağımı öğrenmem lazım🤣🤣
Bu asit değil niacinamade nem dengesi sağlar leke baskılar yüzünü yıkadıktan sonra kuru cilde süreceksin diye çok kez söylemiştim 😁

Peki bu serumu sürünce bekleyip yikiyormusun yoksa sabaha kadar kalıyor mu akşam sürünce
Sanki hiç burada bulunmamış hiç bunların konuşulduğuna tanık olmamış gibi konuşuyorsun ya 😁😁😁 düşün bakalım serumu geri yıkayacaksak sürmenin anlamı ne diye sebocum
Oda sıcaklığında dursun işte , benim hepsi odada dolapta değil mi? Farklı yerde muhafaza etmeye gerek var mı

Sanki hiç burada bulunmamış hiç bunların konuşulduğuna tanık olmamış gibi konuşuyorsun ya 😁😁😁 düşün bakalım serumu geri yıkayacaksak sürmenin anlamı ne diye sebocum
Oda sıcaklığında dursun işte , benim hepsi odada dolapta değil mi? Farklı yerde muhafaza etmeye gerek var mı
Tm cnm ❤️

. Unutuyorum cnm okuduklarımi kafam okadar dolu ki mazur görün 😅
Peki şimdilik sadece akşamları kullanayım dimi cildim Alışana kadar bu arada doanin arbutinde. Çok aklım kaldı onu alsam bunla uyuşurmu acaba sivilce lekelerimde nefret ediyorum gitsin istiyorum

Back
X