- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Umarım istediğin gibi olur. Bende morarma, ödem çok olmamıştı. Kolay iyileşmiştim ama ben hiç memnun kalmadım. Doktorum oldukça başarılıydı ama ben şu an kendisinden nefret edecek duruma geldim açıkçası. İlk ameliyatımdan sonra "ödemdir" diyerek beni bir sene boyunca eğri burunla bıraktı. Bir sene dolduğunda ödem olmadığını kabul etti, revizyon yaptı. Revizyonun üstünden 9,5 ay geçti ama burnum yine eğri. Çok güzel olduğunu iddia ediyor fakat kendisi dışındaki herkes burnumun eğri olduğunu söylüyor. Bir kişi bile burnun güzel demedi, düşün. Bunu kendisine söylediğimde sinirleniyor, dinlemiyor beni. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Nasıl düzelttireceğimi de bilmiyorum çünkü kendisi beni revizyona mecbur bıraktı ve revizyon fiyatları çok yüksek.Var bu arada yaptıracam okulda bı arkadaş ve müdür yardımcısının eşi de yaptırmış özelde. Ben şehir Hastanesi'nde kızımın geniz ameliyatını yapan doktordan randevu aldım çok yoğun 2024 e verdi ama orada çalışan enişte ve görümcemden rica edip daha erkene almasını isticem Şubat tatiline denk gelirse süper olur.yoksa burda yaptıranlarin doktorları da meşhur onların kapısını çalacağım.
55 yaşlarında olan bı kadın da burda bı profesore göz kapaklarını aldırmış çok ifadesi değişmiş ama o işlemi sevmedim keskin ifade vermiş gibi geldi maskulen
Anlayacağın, 2 yıl önce burnum düzgün olsun diye bir yola çıktım ama 2 yıldır hâlâ eğri bir burunla ortada kaldım. Umarım seninki istediğin gibi olur.