Güzellik rutinleri

Öyle dendiğini duymuştum ama yılda bir değiştiririm ben
Peki iki marka arasında mı değişiklik yapıyorsun canım? Dermoskin'i gözüme kestirdim. Özellikle Be Bright serisi iyi diye düşünüyorum. Dermoskin'ler bitince yine Purest'e geçebilirim değil mi?

Canım ben o yüzden şu Watsons kampanyalarını hiç kaçırmıyorum. Alıp dolaba atıyorum ürünleri. Ekonomistleri çok iyi dinliyorum, gerçekten de alamayacağız. Ne kadar alabilirsem o kadar kârdır diyorum. Şimdiye kadar aldıklarımın SKT hep 2025. Retinol bile alıp koydum dolaba. Seneye başlarım çünkü yağlı cildimden dolayı buldog köpekleri gibi yanaklarım olacak 3-4 seneye, şimdiden belli :D
Ozaman bana hiç kızmayın alabildigim kadar ürün alıp stoklayacagim🤣🤣

Konuştuğum bir iki dermatolog, sürekli aynı markayı kullanmanın bağışıklığa yol açtığını, senede bir markanın değiştirilmesinin daha iyi olacağını söylemişti. Ne derece doğrudur bilmiyorum. Bilgisi olanlar yorum yazsın lütfen. Markaları dönüşümlü olarak kullanmak daha iyiymiş. Bendeki tüm ürünler neredeyse Purest markasına ait. Şimdi kasım ayı indirimlerini bekliyorum, kullandığım içeriklerin aynılarını Dermoskin'den alayım diyorum. Elimdekiler bitince Dermoskin'e geçeyim diye düşündüm. Sizce iyi bir fikir midir bu hanımlar?
sadece ondan da değil + olarak şu da var belki başka markanın içeriği daha iyi gelecek belki öncekiyle şimdiki birbirine yardımcı olacak birinin yapmadığını diğeri daha çok yapacak aynı şampuan gibi tüm ürünlerde böyledir ;) o yüzden ben sabah ayrı marka akşam ayrı marka kullanırım ama şuan senin tek marka kullanmanın nedeni ilk kez kullandığın ürünler seni irite ediyor mu onu anlamak ve hangi ürünün daha iyi geldiğini analiz edebilmekti şimdi ürünleri tanıdın cildinin verdiği tepkiyi de anladın sende sabah ayrı akşam ayrı kullanabilirsin artık

Peki iki marka arasında mı değişiklik yapıyorsun canım? Dermoskin'i gözüme kestirdim. Özellikle Be Bright serisi iyi diye düşünüyorum. Dermoskin'ler bitince yine Purest'e geçebilirim değil mi?
o da çok iyi bioderma pigment de ikisinden de dene önce dermoskin al o bitince bioderma al derim ikiside uygun fiyatlı en iyilerden hemde karşılaştırmış olursun hangisiyle daha iyi anlaştığını görmüş olursun yıkama jeli tonik krem set olarak tavsiye ederim o setler birbirini tamamlayıcı

Ozaman bana hiç kızmayın alabildigim kadar ürün alıp stoklayacagim🤣🤣
sen önce cilt bariyerini onar cilt tipini en sağlıklı hale getirde kızlar senden aylar önce başladılar oturttular ürünün tipinden içeriğinden anlarlar anlaşıp anlaşamayacaklarını ona göre stok yaparlar sen daha tanıma alıştırma aşamasındasın bak sepya da birkaç ay aynı rutinde gitti cildi alışana kadar tekdüze sonra kendiside alıştı cildide değişti kendince şunu mu alsam bunu mu alsam diye doğru ürün tespiti yapabiliyor senin daha ph düzenlemen bariyer onarman lazım. birde bence cilt tipini doğru ifade edemiyorsun mesela kuru diyorsun yağlı da demiştin ilk... sonra karma dedin hepsi birbirinden o denli farklı ki ... bu yüzden senin doğru ürünleri bulman daha uzun sürecek gibi. mesela sana tavsiyem kuru olan bölgelerine ayrı yağlı olan bölgelerine ayrı ürün kullanman . bunu dedim de hepimizin devreler yanmaz inşallah sübhaneke dinimiz amin

Ay şu göz çevresi serum bir türlü bitmiyor ki Jeuvenile'ye geçeyim ya. 4,5 aydır kullanıyorum, daha yarıya geldi üf!
purest niacinimade ile şuan aran nemi hala fazla geliyor mu yoksa alıştı mı

purest niacinimade ile şuan aran nemi hala fazla geliyor mu yoksa alıştı mı
Canım o yapış yapış olan, sanki Temmuz ayının sonlarında Antalya'da plaj kenarındaymışım gibi yapış yapış yapan Revolition'un %10 niacinamide içerikli serumuydu. Purest'ten ben %5 almıştım, onda sorun yok devam ediyorum. Rutinimin vazgeçilmezi o. Revolition %10 olduğu için fazla yoğun geldi, onu ben dekolteme uyguluyorum haftada 2 kez. Purest %5 olanla aşk yaşıyorum. SVR olanla da aşk yaşıyorum ama ilk sıradaki aşkım SVR, sonra Purest :confused:

sen önce cilt bariyerini onar cilt tipini en sağlıklı hale getirde kızlar senden aylar önce başladılar oturttular ürünün tipinden içeriğinden anlarlar anlaşıp anlaşamayacaklarını ona göre stok yaparlar sen daha tanıma alıştırma aşamasındasın bak sepya da birkaç ay aynı rutinde gitti cildi alışana kadar tekdüze sonra kendiside alıştı cildide değişti kendince şunu mu alsam bunu mu alsam diye doğru ürün tespiti yapabiliyor senin daha ph düzenlemen bariyer onarman lazım. birde bence cilt tipini doğru ifade edemiyorsun mesela kuru diyorsun yağlı da demiştin ilk... sonra karma dedin hepsi birbirinden o denli farklı ki ... bu yüzden senin doğru ürünleri bulman daha uzun sürecek gibi. mesela sana tavsiyem kuru olan bölgelerine ayrı yağlı olan bölgelerine ayrı ürün kullanman . bunu dedim de hepimizin devreler yanmaz inşallah sübhaneke dinimiz amin
Ben sana söyleyeyim, yağlı bölgeye ayrı, kuru bölgeye ayrı yapmaz o. Karıştırır Allah ne verdiyse, ben çözdüm Sebbo'yu :KK53: Ben tam 3 ay sadece niacinamide ile gittim. Başka hiçbir şey yoktu rutinimde. 4 aydan sonra ise bir çizelge yaptım, peptit koydum 2 güne, 2 güne de arbutin. Fakat ben yıllardır meraklıyım böyle şeyleri okumaya, uygulamaya. Cildim AHA BHA'ya alışkındır. Kışın hep kullanırım. Benim dikkat etmediğim şey cilt tipime göre ürün kullanmamam. Bir de güneş kremini 2 saatte bir yenilemeyi şehir efsanesi sanıyordum. :KK53: İyi ki A Aylakkadin burada birleştirdi bizi de bir şeyler öğrendik.

Bir de ben Watsons'ta Purest'i araştırmaya gittiğimde oradaki cilt bakım uzmanı bana birkaç ürün önerdi, onlar senin dediklerinle aynıydı :KK48: Şimdi Watsons'a gittiğimde o kız bana diyor ki cilt tonun açıldı, parlıyorsun resmen :KK48:

Canım o yapış yapış olan, sanki Temmuz ayının sonlarında Antalya'da plaj kenarındaymışım gibi yapış yapış yapan Revolition'un %10 niacinamide içerikli serumuydu. Purest'ten ben %5 almıştım, onda sorun yok devam ediyorum. Rutinimin vazgeçilmezi o. Revolition %10 olduğu için fazla yoğun geldi, onu ben dekolteme uyguluyorum haftada 2 kez. Purest %5 olanla aşk yaşıyorum. SVR olanla da aşk yaşıyorum ama ilk sıradaki aşkım SVR, sonra Purest :confused:

Ben sana söyleyeyim, yağlı bölgeye ayrı, kuru bölgeye ayrı yapmaz o. Karıltırır Allah ne verdiyse, ben çözdüm Sebbo'yu :KK53: Ben tam 3 ay sadece niacinamide ile gittim. Başka hiçbir şey yoktu rutinimde. 4 aydan sonra ise bir çizelge yaptım, peptit koydum 2 güne, 2 güne de arbutin. Fakat ben yıllardır meraklıyım böyle şeyleri okumaya, uygulamaya. Cildim AHA BHA'ya alışkındır. Kışın hep kullanırım. Benim dikkat etmediğim şey cilt tipime göre ürün kullanmamam. Bir de güneş kremini 2 saatte bir yenilemeyi şehir efsanesi sanıyordum. :KK53: İyi ki A Aylakkadin burada birleştirdi bizi de bir şeyler öğrendik.

Bir de ben Watsons'ta Purest'i araştırmaya gittiğimde oradaki cilt bakım uzmanı bana birkaç ürün önerdi, onlar senin dediklerinle aynıydı :KK48: Şimdi Watson'a gittiğimde o kız bana diyor ki cilt tonun açıldı, parlıyorsun resmen :KK48:
ya çok sevindim istediğin gibi gözle görülür fark olmasına resmen emek verdin , kışın çok sert havalarda dene birde 10 u bakalım ... nem ihtiyacın kalmaz belki

ya çok sevindim istediğin gibi gözle görülür fark olmasına resmen emek verdin , kışın çok sert havalarda dene birde 10 u bakalım ... nem ihtiyacın kalmaz belki
Bizim nemlendirici masrafımız da yok, bu yönden şanslıyız :KK48: Ben çok memnun kaldım beybi, bunlar hep senin sayende ve burada okuduklarım sayesinde oldu, binlerce teşekkürler hepinize. Fakat ben inatla kullandım. Başta sivilcelerim oldu, olsun dedim çünkü niacinamide o sivilceleri hemen geçirdi.
Ben şu an hiç makyaj yapmıyorum, zaten yağlı ciltler hiç sevmez makyajı. Zemin sağlam olsun, ışıl ışıl olayım benim derdim o. Aralık ayı gibi %10 iyi olur, cildimi tanıyorum. Darısı cildini tanımayanların başına :D

dermoskini daha çok seveceksin bence, sen ürünleri kullanıp aldığın neticelere bakınca artık hangi ürünün sana daha iyi geleceğini de anlıyorum resmen hepinizi cildinizden tanıdım :KK70:
Emeğin büyük reis :D
Aslında sen kendi cildinin sevdiği ürünleri bana önerdin, hepsini ben de sevdim. Seni yormam ben :D

Şimdi bu cilt emekçisi Nisa bu videoları paylaşıyor ya, altına "beğen" butonuna basıp geçmeyin ne olur. Mesela ben bu videoyu kaç kez izledim bilmiyorum ama hemen yeni sekmede açıp orada durduruyorum. Sonra kanala giriyorum, başka bilgiler de ediniyorum. Bu iş biraz merak, biraz heves, biraz da kendini sevme işi.

Yav bu Korelilerde estetik var mı gerçekten? Ben ırklarından dolayı hepsi öyle cam gibi sanıyordum. Hepsinin burnu aynı, göz altları zaten favorim... Hepsi de birbirinin kopyası zaten. Bizim millet kaba saba geliyor bana. Hepsi kıllı tüylü erkekler. :KK70: Benim burnum mesela Fatih Sultan Mehmet'ten halliceydi falan :KK70:
Haha yine favori konum, koreliler :) Estetik cok ucuz orada, o yüzden yaygin, ya da yaygin oldugu icin ucuz bilemiyorum. Gözaltini dolduruyorlar, sürekli günes kremi kullaniyorlar bence o yüzden. Ama tabi asyalilarin ciltleri (ve saclari) beyazlardan daha dayanikli -bilimsel olarak da kanitlanmisti diye hatirliyorum daha genc gösterdikleri-, yani isin genetik kismi da var.

Estetik olanlara bizdeki gibi bakmiyorlar, yani estetik olunca olumsuz bir algi olusturmuyor halkta. Göz kapagi ameliyati cok yaygin, zaten onu anliyorsunuz cünkü normalde göz kapaklari görünmüyor. Güzellik yarismasina katilan kadinlarin hepsi estetikli mesela.

Bu kil maskesi nasıl arkadaşlar kullanıp memnun olan varmı alayım mi

Eklentiler

• IMG_20221001_134834.webp
    IMG_20221001_134834.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 31
Back
X