yaa çok tatlısınvalla ben hepsini okudum ama çok uzun sürede okudum. bazıları ekran görüntüsü aldım, bazen favorilere ekledim ama kaçırdığım mutlaka olmuştur. yani kusura bakmayın, yazılmış şeylerden de sorarsam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa çok tatlısınvalla ben hepsini okudum ama çok uzun sürede okudum. bazıları ekran görüntüsü aldım, bazen favorilere ekledim ama kaçırdığım mutlaka olmuştur. yani kusura bakmayın, yazılmış şeylerden de sorarsam![]()
Dikkat eksikliğin var mı ciddi ciddi? Mesela bende yer yön olayı yok 100
İnsallahhhh cnmmHayır ciddi ciddi kırmızı si mi yeşili mi anlamamıştim sorduğum iyi oldu alırım indirime girince bunu yada cosmedinkini ,Atart
Ah canım sebo seni filozof yapıyor derviş yapıyor ermiş yapıyoryemin ederim derin bir nefes aldımbana bu değil mi diye tek purestin yeşil peelingini sormuş ya bana , bana bana , bana sormuş birde hani dolabımda da olan sürekli resmini paylaştığım ,hepimizin 389 kez konuştuğu her sayfada adı geçen herkese yapmalısın dediğim peeling için bu değil mi dediğinde beni bir gülme tuttu gerçekten güldüm artık sinirimden gülüyorum
havaya konuşsam evren dile gelirdi kainat dile gelirdi artık solucan delikleri yön değiştirir ışıklar arası birleşir evrenler birleşir yol olurdu vallahi olurdu bu ,keşke havaya konuşsaydım
Yarım kalmış 100 kere bı yere gitsem yine karıştırabiliyorum neredeydi diye tabi resmi bı raporum yok görsel hafızam çok iyi ama bu olayın neden olduğunu bilmiyorum senin de unutkanlık değil de dikkat dağınıklığı sorununun olabileceğini düşünüyorumDikkat eksikliğin var mı ciddi ciddi? Mesela bende yer yön olayı yok 100
İnsallahhhh cnmm![]()
Ay benim de ne zamandır var çenemin altında iki tane başı yok şişkinlik var hafif bir de bikac tane beyaz beyaz yeğ bezesi, favorilerime ekledim buna benzer bı ürün daha görüp eklemiştim ama unuttummhttps://www.trendyol.com/mia-klinika/sivilce-ve-akne-karsiti-krem-p-167751697 sivilcem çıktı çenemde hormonal kistik 1 tane regl öncesi baş vermeyenden ,bir tanede yanağımda tahminimce çok yediğim tavuk budlarından kaynaklıfazla yağ alımından ,burada güneş çokve ahseni de tam öğlen servise indiriyorum diye direkt salisilik asit sürmek istemedim kuzenimde vardı sürdüm ,kızlar hemen geçirdi lokal uyguladım ama bundan sonra evimde bulundururum acil sos gibi çok sevdim
Bnde de yön yok her yere kendim gelip gidemiyorum yolları zar zor ezberliyorumDikkat eksikliğin var mı ciddi ciddi? Mesela bende yer yön olayı yok 100
İnsallahhhh cnmm![]()
kremin içeriğide çok güzel sen hangisini favorilemiştin ona da bakayım sonuçta kullanılan şeyler bittikçe alıyorum ona da şans veririmAy benim de ne zamandır var çenemin altında iki tane başı yok şişkinlik var hafif bir de bikac tane beyaz beyaz yeğ bezesi, favorilerime ekledim buna benzer bı ürün daha görüp eklemiştim ama unuttumm
Aynen kaydetmeyince öyle oluyorAh canım sebo seni filozof yapıyor derviş yapıyor ermiş yapıyorbende yarım yamalak dikkatsizce olduğunu düşünüyorum yani bı soru soruyor onun cevabını not almak yerine ( mesela ben hemen unutmayım diye alışveriş sitelerinden favorilerime eklerim koleksiyon olustirurum) yapmıyor kendi deyimiyle bonzai çekmiş gibi kafalar nasıl güzel başka bı gün o ürünün lafı geçtiğinde yepyeni Bir şey duymuş gibi oluyor
![]()
ben de arbutin yok.o yüzden bilemeyeceğim sebbo.Haftanın iki günü kullandığım arbutin sivilce yapıyor sanki onu sürünce belli bir süre yüzüm kızarıyor sonra sabaha bir sivilceyle uyanıyorum bugün annem de dediki yüzüne ne sürdüysen kızarmışsin sivilce yapıyor sana dedi arbutin sivilce yapar mı kızlar normal mi yoksa hafta bire mi indirsem diye düşünüyorum arbutini N nsccktsKova hatunu H Heytttt be S Skinkeyrlover B bensimo
Hassasiyet de sivilce de yapabilir tabii. Bazen de bariyer bozulunca sadece suyla yıkasan da kaldırmıyor cilt. Seramit, yeşil çay, centella ve hyaloronic asit gibi ürünlerle cildini yoğun bir bakıma mı alsan acaba?Haftanın iki günü kullandığım arbutin sivilce yapıyor sanki onu sürünce belli bir süre yüzüm kızarıyor sonra sabaha bir sivilceyle uyanıyorum bugün annem de dediki yüzüne ne sürdüysen kızarmışsin sivilce yapıyor sana dedi arbutin sivilce yapar mı kızlar normal mi yoksa hafta bire mi indirsem diye düşünüyorum arbutini N nsccktsKova hatunu H Heytttt be S Skinkeyrlover B bensimo
Sanırım yapmam gerekecek Nisa da yazınca ona göre planlama yapicam iki üç haftadır takip ediyordum cildimi iyice emin olana kadar yazmadım buraya cuma günü de cildimi atmıştım görmüşündúr arbutin bisiler yapıyor bnceHassasiyet de sivilce de yapabilir tabii. Bazen de bariyer bozulunca sadece suyla yıkasan da kaldırmıyor cilt. Seramit, yeşil çay, centella ve hyaloronic asit gibi ürünlerle cildini yoğun bir bakıma mı alsan acaba?
doa markasınınHassasiyet de sivilce de yapabilir tabii. Bazen de bariyer bozulunca sadece suyla yıkasan da kaldırmıyor cilt. Seramit, yeşil çay, centella ve hyaloronic asit gibi ürünlerle cildini yoğun bir bakıma mı alsan acaba?
I dont know sebboHaftanın iki günü kullandığım arbutin sivilce yapıyor sanki onu sürünce belli bir süre yüzüm kızarıyor sonra sabaha bir sivilceyle uyanıyorum bugün annem de dediki yüzüne ne sürdüysen kızarmışsin sivilce yapıyor sana dedi arbutin sivilce yapar mı kızlar normal mi yoksa hafta bire mi indirsem diye düşünüyorum arbutini N nsccktsKova hatunu H Heytttt be S Skinkeyrlover B bensimo
Denemedim bir şey diyemem olabilir ama asıl centella ve seramit bunlara bak derim.Klairs markasının misti var mesela çok güzel ama yüksek fiyatlı. Dr ceuracle kombuçya esansı var hem güzel neökendiriyor hem bariyer o onarıyor ama o da yüksek fiyatlı. Kullanmadım ama doa centella seviliyor ona bakabilirsin.doa markasının
hyaloronic asit serumunu mu alsam acaba bilemedim nisam yazınca bakicam çaresine S Skinkeyrlover
Yada böyle olduğu gibi bırakıp kullanmaya devam edip nisanın önerdiği şeyleri de katarsam düzelir diyorum yada onarıci krem kuşum bna çok yüksek fiyatlılari önermeyi alamıyorumDenemedim bir şey diyemem olabilir ama asıl centella ve seramit bunlara bak derim.Klairs markasının misti var mesela çok güzel ama yüksek fiyatlı. Dr ceuracle kombuçya esansı var hem güzel neökendiriyor hem bariyer o onarıyor ama o da yüksek fiyatlı. Kullanmadım ama doa centella seviliyor ona bakabilirsin.
Bnde artık yeter diyorum güzel ürünler kullanmama rağmen sorun olunca deliriyorum olmadı böyle devam edip nisanın son önerdiklerini de alıp rutine katarsam düzelir diyorum belki nisa ne derse o bakicazI dont know sebboben hala centella takılıyorum haftanın 3 günü
Haftaya peptiti minciklmayi düşünüyorum artık yiterrr yaa
Sivilce neyse de kızarıklık olmamasi lazım sanki ...bariyerinj güçlendir,bu cok önemli
Ben buraya bittimmmmm, karnıma ağrı girdi yeminlekendi deyimiyle bonzai çekmiş gibi kafalar nasıl güzel başka bı gün o ürünün lafı geçtiğinde yepyeni Bir şey duymuş gibi oluyor