Güzellik rutinleri

Yaa Tülay geri dönnn. Tülay seni çok seviyorum aşkkımmm. Aslında ben de hem başlamak istiyorum hem emin olamıyorum herkes gibi 😂Ben manyağım başlasam düzgün yaparım yani ama işte sınıntı olacaksa belki çoğu kişi benim gibi manyak olmadığı için o kadar zararını görmeyebilir ben patlarım Allah korusun 😂Melis hanımı beğenerek takip ediyorum ama ben de. Bir de yüz bantları meşhur oldu şimdi bantlarla egzersiz olayı da var. Aslında erkenden başlasam işe yararsa bir Nebahat Çehre yetişir mi sanmam o kadar da gaza gelmeyeiym bence 😂Bir ara gua sha ile masaj yapıyorum annem orijinal yeşim taşı roller turkeyden aldığım gua shamı düşürüp kırdı kalpler kırık dostlar 😅 Yenisini alayım demişti de neyse boşver demiştim ya dur şimdi hatırladım alsın 😂😂😂
Yüz bantlarindan ben de aldim ama henüz 3 gündür falan kullaniyorum geceleri. Kaş arasina ve göz kenarina kisa bir bant yapistiriyorum. Simdilik iyi gibi. Uzun vadede sonuc alirsam yazacagim. Bu arada dermatologlar kirisikliklar cok daha derinden kaynaklandigi icin yüzeysel bir cözümün ise yaramayacagini düsünüp önermemisler, ama youtube ta cok fazla olumlu yorum vardi, ucuz da olunca aliverdim dayanamayip:110:

Bant var, Led ışıklı terapiler var, gua sahalar, face rollerlar, dermarollerlar, mikro akım veren aletler, göz çevresi in ayrı masaj aletleri,temizleme aletleri daha bilmediğim onlarca şey bir girsen çıkamazsın gerçekten aşırı da kaptırmamak gerek 😅
O gua shalar işe yarıyor mu gerçekten ya?

Dikkat eksikliğinin ayrı bir ilacı var denediniz mi hiç?
Baska bir ADD ilaci mi? Ritalin en yan etkisiz ilac, ondaki yan etki bile beni rahatsiz etti. Basta beni cok mutlu ediyor, heyecanlandiriyor, bir kac saat sonra da sinirlerimi bozuyor. Evde bir sürü ritalin var ama ben kahveyi tercih ediyorum bir de gingkoyu :) Bir de günlük vitamin aliyorum. Bu arada bana cocukken teshis konmadi yani o kadar ciddi degil. 28 yaslarimdayken psikologum beni yönlendirdi sende ADD var bence psikiyatriye git dedi. Ama o zamanlar acayip leyla olmustum, valizlerimi baska sehirde falan unutuyordum, cüzdanimi kaybediyordum, evdeki kontratimin son gününe geldigimi son anda farketmistim, bu sebeple bir gece calistigim yerin ofisinde sabahlamak zorunda kaldim hatta. Öyle teshis kondu, yoksa derslerimde, isimde falan hic sorun yasamadim. 🙃

Baska bir ADD ilaci mi? Ritalin en yan etkisiz ilac, ondaki yan etki bile beni rahatsiz etti. Basta beni cok mutlu ediyor, heyecanlandiriyor, bir kac saat sonra da sinirlerimi bozuyor. Evde bir sürü ritalin var ama ben kahveyi tercih ediyorum bir de gingkoyu :) Bir de günlük vitamin aliyorum. Bu arada bana cocukken teshis konmadi yani o kadar ciddi degil. 28 yaslarimdayken psikologum beni yönlendirdi sende ADD var bence psikiyatriye git dedi. Ama o zamanlar acayip leyla olmustum, valizlerimi baska sehirde falan unutuyordum, cüzdanimi kaybediyordum, evdeki kontratimin son gününe geldigimi son anda farketmistim, bu sebeple bir gece calistigim yerin ofisinde sabahlamak zorunda kaldim hatta. Öyle teshis kondu, yoksa derslerimde, isimde falan hic sorun yasamadim. 🙃
Ritalin en bilineni en az yan etkili olanı. Belki etki etmemiştir diye düşündüm 😊Çocukken ortaya cikmadiysa ve ders basarisinda sorun olmadıysa başka bir sorun olmasın.. Add doğuştan gelen bir hastalık çünkü. Ya da belki de aileniz farketmetmemistir. Ayrıca bahsettiğiniz olaylar çok ciddi durumlar bana kalırsa. Havuç suyu ve balık yağı da iyi geliyor bilginiz olsun. Çok geçmiş olsun 🤗

Ay benim deli gibi alışveriş yapasım var ya. Bir oje bile alsam kargo ile geldiği zaman aşırı mutlu oluyorum ama sonra o mutluluk hemen geçiyor. Sizce alışveriş hastalığına falan yakalanmış olabilir miyim? Hı? :işsiz: Bari bi' yüz yıkama jeli alsam da rahatlasam mı? Hı?Yoksa SVR alıp mutluluğumu mu katlasam? Hı?

Ay benim deli gibi alışveriş yapasım var ya. Bir oje bile alsam kargo ile geldiği zaman aşırı mutlu oluyorum ama sonra o mutluluk hemen geçiyor. Sizce alışveriş hastalığına falan yakalanmış olabilir miyim? Hı? :işsiz: Bari bi' yüz yıkama jeli alsam da rahatlasam mı? Hı?Yoksa SVR alıp mutluluğumu mu katlasam? Hı?
Bende de bağımlılık olduğunu düşünüyorum ya. Kargo beklemediğim zamanlar ayrı bi mutsuz oluyorum sanki. Bi şeyi alana kadar almazsam ölcekmişim gibi geliyo, sonra da pişman oluyorum ne gerek vardı diye. :KK42:

Bende de bağımlılık olduğunu düşünüyorum ya. Kargo beklemediğim zamanlar ayrı bi mutsuz oluyorum sanki. Bi şeyi alana kadar almazsam ölcekmişim gibi geliyo, sonra da pişman oluyorum ne gerek vardı diye. :KK42:
Anaaaa, cidden mi? Durumumuz çok mu vahim acaba? o_O Kargo beklemek sanki aşırı bir mutluluk hormonu salgılatıyor, sonra kargo geldiğinde de ne gerek vardı, niye aldım ki diyorum. Doktorluk mu olduk acaba biz? :KK70:

O gua shalar işe yarıyor mu gerçekten ya?
Ben çok uzun süre kullanamadım haliyle kırılınca 😅Bu da tartışmalı aslında. Masaj yaptığın için kolajeni uyardığını söylüyorlar. Shiseido öyle bir araştırma yayınlamıştı hatta anti age için en etkili şeylerden biri. Hatta dermatolog Alev Eken de şakayla karışık yüzünüze çimdik bile atsanız kolajeni uyarılır demişti. Lenfatik drenajdan dolayı faydalı ama çok abartılı mucizevi gibi gösterildi öyle değil deniyor genelde. İşte yaparken genel bir skinkeyr cankiyim çok bakımlıyım hali oluyor tabii de. 😂

Kampanya duyurucusu geldiiiiiii:

1664870707532.webp

YYok
nasıl tarif edeceğimi bilemedim ama yemin ederim senin burnunun ikizine sahip arkadaşım yaptırdı ucuna ,o çıkıntı varya rahatsız olduğun kemik, o daha düz görünmeye başladı yani rahatsız olduğu görüntü epey düzleşti. burun ucu kaldırma gibi düşünme bu başka oluyor burunda seninki gibi minnoş hafif kemikli olanı daha estetik görünsün diye ucuna yapıyorlar topluyor onu. berbat anlattım ama sen beni kesin anlarsın
Anladım çok iyi anlattın 🥰 kulağa hoş geliyor canım ama kısa süreli hep tekrarı olmak zorunda olan uygulamalar bunlar..bı de benim geniz eti de var burnum sürekli tıkalı yaz kış o yüzden rast gelirse denk gelirse ameliyat isterim. Dolguyu botoksu tüm diger nimetleri de yaptırmadan ölmek istemem 🙈🙈😂

Hepsini yap gitsin Zaman varken imkan varken mutluluk getiren her şey çıkıp çıkıp gelsin 🤩🤩

Benim de gözüm hep kremlerde serumlarda toniklerde 😂 hepsi benim olsun istiyorum 😂😂

Hepsini yap gitsin Zaman varken imkan varken mutluluk getiren her şey çıkıp çıkıp gelsin 🤩🤩
Haklısınız valla, herkes kendi imkanları doğrultusunda kendini mutlu edecek şeyleri yapmalı. Ben her sene farklı bişeye sararım, bu sene de cilt bakımına merak saldım ama bu geçicek gibi değil, inşallah da geçmez. Bişeyi yüzüme sürüp te işe yaradığını görünce mutlu oluyorum 😍

Kızlar bir sorum var. Azeleik asiti (Azelderm %20) nemlendiriciden önce mi sonra mı sürmek lazım?
Cnm azelderm ben de kullandim. Hic care olmadi sivilcelere. Sonra bulundugum ilde guzellik merkezi sahibi dermatolog olan bir doktora gittim. Bir krem verdi ertesi gun sondu sivilceler. 10 gun sonra kontrole gel dedi. Suan cok iyi yuzum. Istersen krem trendyolda da var. Ozelden yaz ismini verebilirim

Back
X