Güzellik rutinleri

çok yoğundum canım daha yeni müsait olabildim

enzim peelingi asla bastırmayacaksın yüz yıkama jeliyle yıkar gibi kullanacaksın sen enzim peelingi rozalı olduğun için , hiç bekletme direkt elde köpürt yıka geç o yetecektir

kil maskesi asla kullanmaman gerek
Teşekkür ederim Nisa hanım, heyecanlıyım enzim peeling için inşallah iyi gelir 🌺 zaten çooook nadir yapıyordum kil, daha da yapmam 🤗

c vitamini çok sakat iş ya, ben o yüzden cesaret edemiyorum eğer cildine en uygun olan anlaşabildiğini bulabilirsen muhteşem yoksa böyle uçuk sivilce dolduruyor yüzü irritasyon yapmaya müsait içerik. belki o marka o türev size dokunmuş olabilir hangi c vitaminiydi o
Sephora’nin kagit maskelerinden biri. Denklemim dogru olabilir yani.

Uygun olani nasil tespit edebilirim? Daha once yazildi mi hatirlamiyorum ama. Undercover takipteyim biliyorsunuz. 😁

Teşekkür ederim Nisa hanım, heyecanlıyım enzim peeling için inşallah iyi gelir 🌺 zaten çooook nadir yapıyordum kil, daha da yapmam 🤗
rica ederim :KK200: inşallah iyi gelir ben duştan sonra çıkmaya yakın omuzlar boyun gögüs dekolteyide kapsayacak şekilde yapıyorum ama banyo buharı bile rozayı tetiklediğinden bunu önermeye korkuyorum inşallah iyi gelir

ben takip ediyorum kızımında ilk saç kesimini takvime göre kestim bence ayın hareketlerine göre olduğu için işe yarar, dolunayda bilimsel olarak vücudumuz kan akışımız bile farklılaşıyor buna bağlı değişiklikler oluyor onu baz alarak ay döngüsüne göre kesim boya işleri öneriyor mantıklı yani , ben kesinlikle uyguluyorum işe yarıyor bende
Ben de epilasyonumu o günlere denk getiriyorum, bakalım inş işe yarar. Saçımı da o tarihe göre kestim, 3 numara 🙈 şimdi yağ falan sürüyorum.

Sephora’nin kagit maskelerinden biri. Denklemim dogru olabilir yani.

Uygun olani nasil tespit edebilirim? Daha once yazildi mi hatirlamiyorum ama. Undercover takipteyim biliyorsunuz. 😁
bazı ürünleri deneme yanılma yoluyla daha iyi anlayabiliyoruz ama bence c de en iyiler svr c ,purest ,bioderma ,caudalie,luv it bunlar iyiler hemen c hakkında galerimdeki resimleri atayım

bazı ürünleri deneme yanılma yoluyla daha iyi anlayabiliyoruz ama bence c de en iyiler svr c ,purest ,bioderma ,caudalie,luv it bunlar iyiler hemen c hakkında galerimdeki resimleri atayım
Zahmet olacak, tesekkur ederim ilginiz icin. 🌸

Screenshot_20220722_213008.webp
Screenshot_20220609_173852.webp

O çizgiler bende de hafif var ama ben çok gülüp mimik yapan biriyim 😂 peptit retinal vs evet azaltır görüntüyü ama tamamen Yok etmez beni ilerleyen süreçte rahatsız ederse kendimi türk hekimlerine emanet ederim yetooo😀😀
Ben de bir şeye başvururum kesinlikle. Bunu çoğu kişi anlamıyor, eleştiriyor beni. Sürekli kendinle ilgilenme, uğraşma, zamana karşı koyamazsın bunu kabullenmelisin diye eleştirenler çok. Ne yapayım, ben böyleyim. Tamam, Ajda Pekkan olmaya niyetim yok elbette ama neden yaşlı, bakımlı bir kokoş olmayayım ki? :confused:

Geçen gün metroda bir teyze gördüm, dedim ki aha kendimi şu an 65 yaşlarındayken görüyorum. Kadın süperdi. Saçlar kısa (önle uzun), önde bir tutam mavi saç. Şort giymiş, spor ayakkabılar... Ojeler mavi. Sade ama bakımlı bir yüz. Aha dedim bu ben! :KK53:

Medik 8 ve svr c kullandım. Svr %20 idi sanırım başlangıç için yüksek olabilir belki. Benim cildim porçöz den başkasına tepki vermediği için sevmiştim.
Şu an cyrene c kullanıyorum. İçerisinde ferulic asit ve hyaralunoik asitte var hassas ciltlere de uyabilir.
:D yaaa çok tatlısın

aa evet cyrene de var o da çok iyi

Ya ne kadar bilimsel bilemiyorum ama kozmik bakım diye bi sayfa var. Ay hareketlerine göre saç kesimi epilasyon vb takvimler veriyor. Etrafımda yapanlar var, fayda bulduklarını söylediler. 3 ay üstüste kesim yapıyorsun falan. Bilemiyorum ama denemekten zarar da gelmez, ekstra olarak. @adyas
Kozmikbakım mı acaba? Ben yıllardır takip ediyorum o kadını. Cidden işe yarıyor o takvim. Aslında saç kesilmemesi gereken günleri de söylüyor, o da bayağı iyi bir bilgi. Çünkü bazı günlerde saç esimi yapılırsa saç dökülmesi ve saç beyazlaması hızlanıyor gerçekten. Aslan burcu günlerinde kesim yapmak gerek.
Özellikle de epilasyon takvimine göre tüy alımı yapınca gerçekten efsane sonuç veriyor. :KK76:

niye acele ettin ya bir 5-10 sene bekleseydin 2 aydır burada ömrümüz törpülenmiş ne diyeceğimizi şaşırmışız sonunda cilt testi he mi :D tüm topic sakinlerini bir masaja falan da göndermek lazım hatta tatile zira gerçekten yorulduk :D
🤣🤣 gidin anacim çıkin çıkın gidin tek yol en iyisi bu kimse daha fazla yorulmamis olur 🤣

ondan şüpheliyim eczacının ürettiği eczanelerde satılan ,içeriği muhteşem bir kremi eczacısı aslaaaaa bilmiyor ona giderse yine sıkıntı
Bnm gitme amacım sadece cilt tipimin ne olduğunu bilmek kullandığım ürünleri gösterecegim fikir alıp geleceğim eczanede ürünler çok pahalı zaten almaya kalkamam 😃 N nscckts

Bnm gitme amacım sadece cilt tipimin ne olduğunu bilmek kullandığım ürünleri gösterecegim fikir alıp geleceğim eczanede ürünler çok pahalı zaten almaya kalkamam 😃 N nscckts
Eczacı bunlar olmaz kötü derse ne olacak. Yeni bir mi başlayacağız hep birlikte 😀

Back
X