- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsunYeni küpişkolarım geldi şimdi![]()
Çok mu büyük sence?Kokoşsu mu oluyorum Allahım yaşlanıyor muyumhayırlı olsun![]()
Hayırlı olişkooo![]()
Yoo gayet hem klasik hem spor kullanılır bence cok okeyÇok mu büyük sence?Kokoşsu mu oluyorum Allahım yaşlanıyor muyum![]()
Süper öyle diyorsan yoksa dedim garip mi dururYoo gayet hem klasik hem spor kullanılır bence cok okey
Yaşlanmak yok kız iptal et,hücrelerimiz gepegenç ❤![]()
Algıların açık baksana yani andasın,yoksa ufacık küpe sesini baska türlü nasıl duyacaksın...küpe sorunlu da olabilir tabi düşüp durmasi bundan,belki o aralar duymaktan kacindigin olaylari hep duydun veya sürekli ayni seyleri duyduğun bir donemin bıkkınlığıydı küpe isyanlardaydiSüper öyle diyorsan yoksa dedim garip mi dururAltı kaval üstü şeşhane
Acil kolajen yardımı
Bak ne oldu şimdi gümüş küpeme baktım kulağımda yok sonra kargoyu alırken merdivende bir ses duydum gibi olmuştu dedim kesin oydu hemen buldum bir kere hastanedeyiz kalabalık aynı küpe düşmüş belki de mesaj budur bu küpe sağlam değil kulağımda durmuyor
Bu değil tabii annem bulamazsın çok kalabalık bir de ordan oraya koştuk çok yer değiştirdik boşver sende önemli değil ya ne olacaksa dedi ben dedim bulurum ya hemen kolayca buldum saatler sonra hiçbir şey olmamış
Enerjiii
![]()
Ben de aldım şimdi sembolümüzü taşsız altınıAlgıların açık baksana yani andasın,yoksa ufacık küpe sesini baska türlü nasıl duyacaksın...küpe sorunlu da olabilir tabi düşüp durmasi bundan,belki o aralar duymaktan kacindigin olaylari hep duydun veya sürekli ayni seyleri duyduğun bir donemin bıkkınlığıydı küpe isyanlardaydicok kişisel bir durum yani...tamamen kendini gözlemleyerek farkindalik kazanacaksin...
Ben burda kac gun guzellik enerjisi diye dolandim durdum kupe alak dedim grupca
Annemin verdiği kolyenin ucu kalp ahanda topikin sembolü yani bana deniyor ki zaten o frekanstasin yirtinma kadın
Farkindalik şartoğlu şart![]()
Başlasın mı demek istedinizBen de aldım şimdi sembolümüzü taşsız altınıEnerjiler başkasının
![]()
yok ya asla büyük değil zaten resimdekinden daha küçük geliyor normal gayetdeÇok mu büyük sence?Kokoşsu mu oluyorum Allahım yaşlanıyor muyum![]()
Ay aşko düzelt. Demet Akalın ablam gibiyimBaşlasın mı demek istediniz
Google gibi düzelteyim![]()
Olmaz düzelt hemen enerciyiiii bozzAy aşko düzelt. Demet Akalın ablam gibiyimSeviyorum ama onu şarkıları tam danslık
Bir de başkasının demişim iptal iptal
Yoksa işaret mi bu
![]()
Normalde çok
Yaa zamanı dolmuşOlmaz düzelt hemen enerciyiiii bozz![]()
Bdvde çok takılıyor bence burası ona bir enerji veriyordur dengelemeşov
Bdv tam onlukBdvde çok takılıyor bence burası ona bir enerji veriyordur dengelemeşov![]()
Geçmiş olsunTeşekkür ediyorum. Okula gidemedi. Sağlık ocağına götürdüm ilaçlar verdi onlara başladık.