guzellik takintim kendimi sevememem

Fotoğraflarınıza baktım gayet güzel bir kadınsınız. Boş vaktiniz fazlaysa belki ondan bu kadar takıntı yapmışsınızdır.

Ben destek almayi dusunuyorum normal olmadigi icin ve moral olarakta kendimi uzuyorum sana sacma veya gereksiz gelebilir ama benim yasam kalitemi etkiliyor elinde olmayan bu takinti ve destek almak istiyorum zaten diye belirttim cok normal gorsem niye dert diye yaziyim ayrica herkes yorum yazmak zorunda degilki sizin derdiniz size buyuk benimki bana yapici yorumlara ihtiyacim oldugundan actim konuyu

Evet kendisi cok dalga gecerdi dogru tespit
Eğer babanızla görüşüyorsanız, ondan böyle bi beklentiniz olduğunu söyleyin. Baba beni hiş sevmiyo musun beğenmiyo musun diyin. Ya da ne bileyim saçlarınızı tarasın mesela yapmaz mı sizce? Ya da size karşı davranışlarını inceleyin. Sizi sevmiyo ya da beğenmiyo olabilir mi? Yoksa sadece bunu size ifade etmekte mi sıkıntı çekiyor?
Bence sizin zayıf noktanız babanızla geçirdiğiniz ergenlik. Babanızın size olan duygularını anladığınız zaman sizin sorununuz ortadan kalkacaktır.

Estetik yaptırınca guzel olmuyorsunuz. O yüzün ifadesinden midir nedir estetikle cok haşır neşir olmadigim halde operasyon gecirdigini anliyorum. Özellikle burun yaptiranlar çok belli oluyor, hep aynı kalıp burunlar...
Güzelsen güzelsindir değilse para vererek satın almaya çalışmayın, anlamsız çunku. Para veren herkes sahip olabilir o guzellige, guzellikse tabi.

Benimde goguslerim biraz daha buyuk olsun istiyordum. Zamanında takmıstım ama kisa surdu. Vazgectim buradaki estetik konularinda biraz vakit gecirince, sogudum. Yapaylar, gercek degiller.

ben de küçükken sizi çirkin bulan ya da dalga geçen birilerinin olduğunu düşündüm..
bilinçaltınıza yerleşmiş ve takıntı haline dönüşmüş olabilir
profesyonel bir destek, eşinizin ilgi ve sevgisiyle aşabileceğinize inanıyorum

bende de kilo takıntısı var, yaşamayan anlamaz bunu.
insanlar bu tarz takıntıları olan kadınları genelde "boş" insanlar olarak nitelendiriyorlar ama toplumun her kesiminde, her yaştan ve sosyo ekonomik düzeyden kadının bu tarz takıntıları olabiliyor.
kimisi kılıyla tüyüyle bozuyor kafayı, kimi kilosuyla, kimi güzelliğiyle.
tedavisi yok gibi, ama psikolojik destekle en azından durumu takıntı haline getirmemeyi başarabiliyorsunuz. dikkatinizi başka şeylere yönlendirmeye çalışın, yoksa gerçekten hasta edersiniz kendinizi.

Kesinlikle yardım almalısın sorunlarını kendinle ve eşinle aşamıyosun anlaşılan uzmanlar yardımcı olucaktır

Derdiniz yok ya ondan öyle
Nerden bikiyosunuz derdimin olup olmadigini bendeki kendine kusur bulmak sinariklik tarzi bisey degil ki takinti bu bildigin elinde olmadan kendini uzme durumu oturup aaa bi yerime kusur bulsam napsam diye dusunmuyorum sukrettigim cok sey var fakat elimde olmadan bu konuya surekli takip kendimi yipratiyorum ve psikolojik destek alacagim diyorum

Hıhıı öyledir. Profil fotonuza bakıp " ya gayet güzelsiniz aslında " vs vs yazılarının gelmesi amacınız değildir.

Bence de destek alın

Zihninizi meşgul edecek farklı bir alan bulun ve ona odaklanın. Uzman yardımı alin. Daha ciddi boyutlara ulaşabilir bu durum.

fotoğrafını koyduğuna göre güzel olduğunu söylememizi istiyorsun anlaşılan. güzelsin güzelsin.
ama laf olsun diye demiyorum gerçekten güzel bi kadınsın. burnun estetik mi bilmiyorum ama çok hoş ve kibar duruyor.

Sunu bi soyleyim:
Insanlar zaten cirkinsin demiyor veya cevrem cirkin oldugumu dusunmuyor hani burda demissiniz 'guzelsin' desinler diye foto koyup boyle bu beklentim var gibi algilanmis
Benim sorunum kendimle kendimi sevmeyip guzel bulmamam
Burdan bana guzel veya cirkin denmesi hic onemli degil baskalarinin ne dedigine takilmiyorum ben sadece kendimi sevemiyorum destek almaya gelice zaten alicam

Bence bu bir sorun hem de çok ciddi bir sorun .çocukların varmış ,"kendini sevmeyen başkasını da sevemez diyorsun "bu düşüncelerden sıyrılıp çocuklarına nasıl bakabiliyorsun? Sanırım küçükler : ilgiye en ihtiyaç duydukları vakit ...Allah bir dert verir yoğun bakım önünde beklerken daginik saçlarını bile toplamak aklına gelmez (Allah korusun). Kendini sevmeyi öğren ve bu bi uzman yardımıyla olsun ..estetik de hastalık gibidır ..olumlu sonuç aldıkça yenilerini istersin .bence bir dur de

Allah geçici olan şeyi kafana bukadar taktığını görüp
seni sınarsa ne yapacaksın..
Bir çizik yeter şuanda para döktüğün memnun olmadığın yüzün için biliyorsun değil mi
Kendini yüzünü bukadar sevme, neyi çok seversen Rab onunla sınar seni....
sana verilen dünyaya gönderilen emanetine olması gerektiği gibi sahip çık yeter, ki senden istenen de budur, olanı değiştirmen değilll
hayatta çok çoooook daha önemli şeyler var.
inşallah gözlerinin açılması elim bir olay sonucu olmaz
ne diyeyim...

Kesinlikle katiliyorum.

Kendini çirkin görmem eksik hissetmen her erdemi güzelliğe bağlamam sorun
Aksi kendini aşırı güzel görüp profil resmini onaylatakmak için koyman şayet niyetin oysa oda sorun
Her halükarda psikolojik bir problem var demektir yardım öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…