- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ben destek almayi dusunuyorum normal olmadigi icin ve moral olarakta kendimi uzuyorum sana sacma veya gereksiz gelebilir ama benim yasam kalitemi etkiliyor elinde olmayan bu takinti ve destek almak istiyorum zaten diye belirttim cok normal gorsem niye dert diye yaziyim ayrica herkes yorum yazmak zorunda degilki sizin derdiniz size buyuk benimki bana yapici yorumlara ihtiyacim oldugundan actim konuyusana yorumu yazan kişinin yorumundan bir öfke veya çatma görmedim ben. bence sen doğruları duyduğun için manasız bi alınganlığa girmişsin.
biz dün gece eşimin devre arkadaşının şehit haberini aldık bir diğeri suçsuz yere içerde 2 aylık ikiz bebekleri var halbuki.
şimdi sen söyle senin sağlıklı ve yanıbaşında ailen varken bu takıntıların çok mu normal?
Evet kendisi cok dalga gecerdi dogru tespitBabanızla aranız nasıl? Çocukluk ya da ergenlik döneminde ondan sevgi ya da övgü bekleyip karşılığını alamadığınız oldu mu?
Eğer babanızla görüşüyorsanız, ondan böyle bi beklentiniz olduğunu söyleyin. Baba beni hiş sevmiyo musun beğenmiyo musun diyin. Ya da ne bileyim saçlarınızı tarasın mesela yapmaz mı sizce? Ya da size karşı davranışlarını inceleyin. Sizi sevmiyo ya da beğenmiyo olabilir mi? Yoksa sadece bunu size ifade etmekte mi sıkıntı çekiyor?Evet kendisi cok dalga gecerdi dogru tespit
Eşarp tülbent şal vs.. kullanmadığım için adini da bilmek zorunda değilim .Eşarp mı ?
Nerden bikiyosunuz derdimin olup olmadigini bendeki kendine kusur bulmak sinariklik tarzi bisey degil ki takinti bu bildigin elinde olmadan kendini uzme durumu oturup aaa bi yerime kusur bulsam napsam diye dusunmuyorum sukrettigim cok sey var fakat elimde olmadan bu konuya surekli takip kendimi yipratiyorum ve psikolojik destek alacagim diyorumDerdiniz yok ya ondan öyle
Nerden bikiyosunuz derdimin olup olmadigini bendeki kendine kusur bulmak sinariklik tarzi bisey degil ki takinti bu bildigin elinde olmadan kendini uzme durumu oturup aaa bi yerime kusur bulsam napsam diye dusunmuyorum sukrettigim cok sey var fakat elimde olmadan bu konuya surekli takip kendimi yipratiyorum ve psikolojik destek alacagim diyorum
eşarp değil de ne pantolon mu kızEşarp mı ?
Bence bu bir sorun hem de çok ciddi bir sorun .çocukların varmış ,"kendini sevmeyen başkasını da sevemez diyorsun "bu düşüncelerden sıyrılıp çocuklarına nasıl bakabiliyorsun? Sanırım küçükler : ilgiye en ihtiyaç duydukları vakit ...Allah bir dert verir yoğun bakım önünde beklerken daginik saçlarını bile toplamak aklına gelmez (Allah korusun). Kendini sevmeyi öğren ve bu bi uzman yardımıyla olsun ..estetik de hastalık gibidır ..olumlu sonuç aldıkça yenilerini istersin .bence bir dur deOldum olasi guzellik takintim var hani sanki surami yaptirsam burama estetik mudahale olsa daha mi guzel olur vs.. Diye hep bi memnun olmama hali vardi kendimden
Evliyim 2 kizim var esimlede mutlu bi birlikteligim allah dert vermesin bu basit bi simariklik gibi geliyo bakinca..ama durum o kadar abarti bi takinti boyutuna geldi ki
Kendini sevmeyen insan baskasini nasil sevsin surekli kendime kusur buluyorum ha sukredilecek oyle cok manevi durum varki hani inancli biriyim seytan vesvese veriyo sacmalama elin ayagin tutuyo cocuklarin saglikli vs..diyorum ama guzel olmayi kendimi sevmeyide cok istiyorum
Kendimi sevmek icin guzel olmam sart degil diceksiniz ama ben kabullenemiyorum oldugum gibi sevemiyorum kendimi acayip sardim yani imkaanim olsa o kadar cok yaptirmak istedigim estetik mudahale varki iste botoks mus kas kaldirmaymis beni en mutlu etcek seyler hep kendimle oynamak
Yaa simdi okuyunca cok itici geliyor yazdiklarim e be kadin otur hayatin tadini cikar coluguna cocuguna duzenine dirligine sukret otur diyesi geliyo insanin ama vallaha aynaya baktikca sanki guzel olsam kendimi hayati cok sevcem cok pozitif olucam gibi geliyor belki sacma ama paylasmak istedim
Esim ise her halimle benden cok beni kabul etmis sirf ben cok istiyorum diye burnumu bile yaptirdi ama yetmedi simdide baska seyler istiyorum o ise beni sevdigini begendigini benim sacmaladigimi soyluyor nasil asicam bu durumu bilemiyorum yine tabi bin sukur allah bugunumuzu aratmasin huzurumuz daim olsun cocuklarimla esimle evimle sinamasin ama nolur azda guzel olsam demeden gecemiyorum
Kesinlikle katiliyorum.burada güzel oldugunuzu onaylatmak için kendi profil resminizi koymussunuz
bu tarz konu acanlar hep aynı seyı yapıyorlar
fotodaki siz misiniz?
aa evet benim
çok hoş bir bayansınız aslında:)))
bu cevabı almak için kendi fotonuzu koymussunuz siz de, burnunuzu yaptırmıssınız, yandan profil fotosu konumuş:))
konunuza gelince , bence hayatının bazı alanlarında eksiklik hisseden insanlar sizin gbi oluyor.
kendi ile uğrasıp , sürekli kendi halinden mutsuz , oram öyle olsa daha iyi, buram böyle olsa daha iyi derdine düşüyorlar.
mutsuz oldugunuz diğer alanı iyileştirirseniz eğer, gece şiş gözlerle kalkıp banyo aynasında kendinizi o saatte görünce bile bir gülümsemeniz olur halinize ve halinizden hoşut olursunuz.
Bakımlı olmak istemek ayrı şey, kendini beğenmemek , takıntı haline getirmek ayrı şeyler.
Bu arada saç sarı, burun yapma olunca illa güzellik olmuyor.
Güzellik de Allah vergisi, sonradan yapmaya çalışılınca çok yapay duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?