- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Takintinin boyle bir versiyonuna sahipsiniz belliki kimi temizlige kimi duzene tertibe ayni hizada olma ortada olma vs takilir kalir sizde buna takilmissiniz kendi kendinize buralara yazacak kadar skinti yapiyorsaniz tedaviyi deneyebilirsiniz burada bu konuya yardimci olabilecek kisi sanmam ciksin takintiniz sizi mutsuz etme asamasina gecmis belkide tek gorusme ile sonuclanabilecek bir boyuttur bir uzmandan yardim alin derim sonucta bicak altina yatsaniz her istediginiz yeri yaptiraaniz dahi bu sizi mutlu etmeyecek ondanda mutsuz olacaksiniz gibi duruyor veya yeni seyler yeni eksiklikler bulacaksiniz o yuzden uzmanla gorusun derimKonu heryerime estetik yaptircam degil arkadalsar konu herkes bana guzelsin desin bende seviniyim de degil cevrem zaten bana cirkin oldugumu filan soylemiyor kimin ne dedigini zerre takan biride degilim onemli olan kendiyle barisik kendini sven ozguveni kuvvetli bi birey olmak..ve ben bu yonden eksigim bunun icinde psikolojik destek alicam yanlis dusundugumu biliyorum ama yaptigim simarikliktan ote ciddi bi takinti ..hani bazi dusunceleri kafanizdan atmak istedikce hep ayni seyleri dusunurken bulursunuzya kendinizi elinizde olmadan...benim bu tarz bisey kendimle barisamamam
Konu nerelere gitti tek ilgi ceken estetik yaptirsam daha mi guzel olur diye dusunuyorum yazmisim bi tek bu satir uzerinden yürümus tatmin tayfasi..bi yerime bi islem yaptircak durumda zaten degilim sadece bazen aklima geliyo diyorum neyse ben bi cok arkadas gibi konu actigina pisman olarak kapatiyorum konuyu..sanirim iyi ifade edemedim kendimi ne anneligim kaldi ne milletin lafiyla havaya girmek icin konu actigim kaldi..
KONUMUN KAPATILMASINI ISTIYORUM sinirim bari yipranmasin
Haa bide her konuda muhalefet okuo konu sahibine laf sokup bundan zevk alan tayfa var her konuda muhakkak goruyorum konu sahibi kimse ona bi saydirma ve kaybolma durumu..millet buraya ne psikolojiyle yaziyor bilmiyoruz senin soyledigin sey onu nasil etkiler takar mi uzulurmu bilmiyoruz burda yazdigi bi konuyla tum kisiligini karakterini benligini incitmek ne maksat nasil bi niyettir anlamak zor..o tayfayada allah baska tatminler nasip etsin saglicakla kalin
:) olabilir hatta iyide olur kizil yada siyah dusunuyorum zatenCok takintiliysan eger sac rengini degistir. Cunku hic guzel degil ve kaslarinla cok uyumsuz.
Evet dikkatsizligime veriniz .konu sahibi değilmiş simdi farkettim .kalp kalp kalp gülücükBenim yazım konu sahibine değildi dikkatli baksaydınz başka bi uyeyi alintilayp yazdım.
Zaten böyle diyelim diye var bu konu bence :))sen şaşırmıssın bacım yardım al resimdeki senden gayet güzelsin oldu ki herşeyin sağlam elin kolun bacağın gözün bence otur oturduğun yere ve şükret
Hic alakasi yok cevremden olumlu yorum zaten aliyorum kimin ne dusundugude umrumda degil ben kendimi sevemiyorum oz guven eksikligi var ve takintiliyim yani sorunum kendimle biri begenmis begenmemis guzel cirkin demis umrumda degilki ben oyle hissetmiyorum e yardimda alicam konuyla ilgili..sadece paylasmak istedigim ruh halimi burda onada pisman oldum vallahaZaten böyle diyelim diye var bu konu bence :))
estetikmiş burnu
kocası yaptırmıs uzulmesın dıye
yazmıs konusunda:)
yo konu sahibinin değil yorum yapan arkadaşlardan birini söylüyorduk bizAy konu sahibinin basinda eşarp mı var miş resminde
Allam sana geliyorum göremiyorum
bencdede :)Zaten böyle diyelim diye var bu konu bence :))
Su mesaja kadar ustunuze gereksiz gelindiğini düşünüyordum. Olumlu yorumlari takmiyorsaniz niye derdinize yardim istediniz ki? Cogu insan olumlu yorum yapip yanlış düşündüğünüzü bu estetik olayinin sonu olmadığını soylemek istemis. Terapiye gidin o zaman teselli veremiyormusuz ya yol bari gosterelim. Her kadında bu olay az ya da çok vardir bence.Konu kimsenin bana iyi yada kotu bisey demesi degil insanlarin dusuncelerini onemsemiyorum sorunum kendimle kendimi sevmemem yoksa burdan biri aaa iyisin yaaa takma demesi hiccc bisey degistirmiyor insanlar zaten kotusun cirkinsin demiyor ben kendim kafaya takiyorum kesinlikle burdan biri dis gorunumume yorum yapsin diye acmadim konuyu
Takintim beni uzdugunden buandligimdan icimi dokmek icin actim bunuda surekli belirttim mesejlarda burdan birileri beni teselli etsin degil derdim kimsenin ne dedigini olumluda olsa takmiyorum zaten
O zaman not düş ilk yazdığın derdini döktüğün yoruma de ki bana iyi yada kötü güzel yada çirkin diye yorum yazmayın hatta hiç yorum yazmayın yaz tamm mı herkes görsün çıksın sayfandan çıkıp gitsin umursamıyorsun bari yorum yazan insanlara saygı duy ve konunu kapat ki daha msj yazmasın kimse sende rahatlaBen sadece icimi dokme amacli yazdim hani dolarsinda icini bosaltmak istersinya o kadar yani
Konu yanlis algilandi kimse guzelsin takma desin degil benim derdim insanlarin dusuncesi degil konu benim kendime bakis acim..bunun icinde yardim alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?