guzellik takintim kendimi sevememem

Takintinin boyle bir versiyonuna sahipsiniz belliki kimi temizlige kimi duzene tertibe ayni hizada olma ortada olma vs takilir kalir sizde buna takilmissiniz kendi kendinize buralara yazacak kadar skinti yapiyorsaniz tedaviyi deneyebilirsiniz burada bu konuya yardimci olabilecek kisi sanmam ciksin takintiniz sizi mutsuz etme asamasina gecmis belkide tek gorusme ile sonuclanabilecek bir boyuttur bir uzmandan yardim alin derim sonucta bicak altina yatsaniz her istediginiz yeri yaptiraaniz dahi bu sizi mutlu etmeyecek ondanda mutsuz olacaksiniz gibi duruyor veya yeni seyler yeni eksiklikler bulacaksiniz o yuzden uzmanla gorusun derim

Burnunuzu yaptırmış mutlu olamamış sınız , baska bir yerinizi yaptirsaniz yine olamazsınız .

Inancli birisi oldugunuzu söylüyorsunuz o zama Allahın yarattığını düzeltme cabasi neden.Büyük bir sorun olsa anlarım ama estetige karşıyım.

Estetik yaptırmak yerine kendinizi oldugunuz gibi kabullenip sevmenin yolunu arayin bir uzmandan destek alarak.

Zaten böyle diyelim diye var bu konu bence :))
Hic alakasi yok cevremden olumlu yorum zaten aliyorum kimin ne dusundugude umrumda degil ben kendimi sevemiyorum oz guven eksikligi var ve takintiliyim yani sorunum kendimle biri begenmis begenmemis guzel cirkin demis umrumda degilki ben oyle hissetmiyorum e yardimda alicam konuyla ilgili..sadece paylasmak istedigim ruh halimi burda onada pisman oldum vallaha

EY ALLAHIM YAA
VALLA SAKA GIBI SURDA RUH HALIM ICIMDEN GECEN NEYSE SUREKLI TAKIPTEYIM BIRDE BEN ICIMDEN GECENI YAZIYIM DEDIM GEPSI BU
SURDAN IKI KISI GUZEL DESE NE CIRKIN DESE NE ZATEN YUZUMUN COGU GIRUNMUYOR FOTODA KIZIMLAYIZ DIYE KOYDUM KI COGUNDA GORUNMUYOR YUZUM ARTI INSANLAR BENI CIRKIN BULUYOR DEMEDIM KI ILTIFATAYADA HAKARETE DE HIC IHTIYACIM YOK SADECE KENDIMI SEVMIYORUM BARISIK DEGILIM TAKINTILIYIM PSIKOLOJIK DESTEK ALICAM DEDIM DEMEZ OLAYDIM PASO KENDIMI ACIKLAMAKLA GECTI BOSA BIDE DARLANDIM BUNALDIM

o takıntı bende de var,bu takıntıyı çevre yaratıyor;güzeller hayata 10-0 başlıyorlar,genelde çabalamalarına gerek yok zaten kapılar ardına kadar kendiliğinden açılıyor...İnsanların sevgisini kazanmaları için de çabalamıyorlar...Mesela akrabalarımız ablam daha güzel diye hep onu sevmişlerdir,hep ondan daha başarılı daha kendini geliştirmiş biri olsam da onların gözünde ablam bir nuamaradır niye ?Güzel çünkü ,yani konu sahibi arkadaşın takıntısı normal bence...

Ben normalde kumral biriyim. Saçlarim acik kahve rengiydi. Sarı yaptim. Ayy kendini çok beģenen ben o sari saçi bir túrlü yakıştıramadim kendime. Hemen gittim. Koyu kumral yaptim. Sonuç mükemmeldi bana göre. Bence saç renginizi deģiştirin iyi geliyor.

Konu kimsenin bana iyi yada kotu bisey demesi degil insanlarin dusuncelerini onemsemiyorum sorunum kendimle kendimi sevmemem yoksa burdan biri aaa iyisin yaaa takma demesi hiccc bisey degistirmiyor insanlar zaten kotusun cirkinsin demiyor ben kendim kafaya takiyorum kesinlikle burdan biri dis gorunumume yorum yapsin diye acmadim konuyu
Takintim beni uzdugunden buandligimdan icimi dokmek icin actim bunuda surekli belirttim mesejlarda burdan birileri beni teselli etsin degil derdim kimsenin ne dedigini olumluda olsa takmiyorum zaten

madem kimsenin olumlu düşüncesi ni dahi takmiyor umursamiyorsaniz insanlarin yorulmasina gerek yok.yok guzelsiniz ihtiyaciniz yok gibi sozler yazmaya da lüzum yok.ne istiyorsaniz yaptirin o zaman.sonrada kimse sizi begenmesede (esiniz de dahil)ben boyle mutluyum kendimi begeniyorum deyin.kimseyi takmayin..

Su mesaja kadar ustunuze gereksiz gelindiğini düşünüyordum. Olumlu yorumlari takmiyorsaniz niye derdinize yardim istediniz ki? Cogu insan olumlu yorum yapip yanlış düşündüğünüzü bu estetik olayinin sonu olmadığını soylemek istemis. Terapiye gidin o zaman teselli veremiyormusuz ya yol bari gosterelim. Her kadında bu olay az ya da çok vardir bence.

Ben sadece icimi dokme amacli yazdim hani dolarsinda icini bosaltmak istersinya o kadar yani
Konu yanlis algilandi kimse guzelsin takma desin degil benim derdim insanlarin dusuncesi degil konu benim kendime bakis acim..bunun icinde yardim alicam

Ben sadece icimi dokme amacli yazdim hani dolarsinda icini bosaltmak istersinya o kadar yani
Konu yanlis algilandi kimse guzelsin takma desin degil benim derdim insanlarin dusuncesi degil konu benim kendime bakis acim..bunun icinde yardim alicam
O zaman not düş ilk yazdığın derdini döktüğün yoruma de ki bana iyi yada kötü güzel yada çirkin diye yorum yazmayın hatta hiç yorum yazmayın yaz tamm mı herkes görsün çıksın sayfandan çıkıp gitsin umursamıyorsun bari yorum yazan insanlara saygı duy ve konunu kapat ki daha msj yazmasın kimse sende rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…