guzellik takintim kendimi sevememem

Naptın be ya :) şimdi gidip burnunu kirdiracak yine bide boya masrafı

Kesinlikle katiliyorum zaten bebimkide anlik istekten ibaret sonra esim konusup moral verip kendine getiriyo beni genel anlamda baska seylere sarmam lazim sanirim
Cocugunuz var nasil bu kadar bos vakit buluyorsunuz cok merak ettim uc yasinda oglum var aksama kadar nasil zaman geciyor anlamiyorum etkinlikler boyamalar yemegidir corbasidir meyvesidir derken aksam oluyor zaten. Bence artik kendinizi bir kenara birakin cocugunuzun gelisimi ile ilgilenin fatgrafinizdaki pozdan belli on planda sizsiniz yazik anne olmak icin bekleseydiniz biraz daha keske..

Oooo supersiniz yaa allah bereket versin en azindan benim derdim kebdinle ve takinti bu diyorum tedavi olunmasi gereken yanlis bisey oldugunu savunuyorum insanlara laf sokuyup diye satasiyim diyerek tatmin olmuyorum herseye eyvallah herkesin kendi yorumudur abartida olsa
Ama en son anneligine kadar gelmis laf..bence tanimadiginiz insanlar hakkinda 3 satirlik yazi okuyup yargilama yapmayin sizde bi anneymissiniz cok yazik..cok ayip..nerden biliceksin ki nasil annelik yaptigimi takintili bi yonunun var olmasi seni kotu bi annemi yapiyor bi fotodan bile bunu cikardigin icin kotu niyetinden kutlarim seni

Ya olabilir kendini eksik hissedebilir dünyada herkesin psikolojisi aynı olmak zorunda mı? Sorun varda yazmış ki yazdığınız gibi bile olsa gene bir sorun var demektir
Anneliği sorgulamak bize mi kalmış

Valla ben kendimi aşırı beğenirim ,çevremde öyle . Ama bunu kimsenin gözüne sokmam ve söylendiği vakit de mütevazi davranırım. Bir arkadaş yazmış yukarda "ruhunu besle ,beden toprak olup çürüyecek " diye ...altına imzamı atıyorum .aynen de oyle .. bazı çok güzel kadınların gerçekten gerizekalı olduğuna inanıyorum .ruh aç, bedeni besliyorlar sonra da eşine ,sevgilisine yada çevresine dünyayı zindan ediyorlar. Güzel olup bide cahil olsaydım, ülkemin selameti için kendimi en yüksek binanın tepesinden boşluğa bırakırdım (hiç umut yoksa )

Ya olabilir kendini eksik hissedebilir dünyada herkesin psikolojisi aynı olmak zorunda mı? Sorun varda yazmış ki yazdığınız gibi bile olsa gene bir sorun var demektir
Anneliği sorgulamak bize mi kalmış
Bana cok samimi gelmedi acikcasi konu sahibinin yazdigi seyler isin asli degil gibi geldi bana.. annelige gelincede cocuguda cok etkilenecek bu durumdan zaten kendiside yazmis kendi mutlu olmayanin kimseye faydasi olmaz diye ben soyleyince mi sorun oldu.

neden dıye sordugunuzda cevabınızın ne oldugunu merak edıyorum ben .boyle durumların uzmanlar cocukluktan
gelen sorunlar oldugunu acıklıyorlar fakat benım merakım bunu neden yapmak ıstedıgınız.acıklamalarınız kadınsal
olarak olabılecek seyler.esınız var sızınle cocucugunuz var buda olamaz begenılıyorsunuz anladıgım kadarıylada
o zaman soru acık neden nedır ama sızın gercek nedenınız.kım sızı kımınle karsılastırmıs olabılırkı bu kadar kendınızleugrasıyorsunuz ?

estetikmiş burnu
kocası yaptırmıs uzulmesın dıye
yazmıs konusunda:)

Aman ha estetik manyaklığına bulaşmayın ne hale geliyor insanlar....insanlıktan çıkıyorlar....geri dönüşü de olmuyor maalesef

Kusursuz bir güzellik mi istediginiz ?
Cirkin degilsiniz.
Ama öz güven eksikligi katizmayi etkiler tabi. Karizmatiklik her zaman ön plandadir.

Kendinizde begendiginiz seylere odaklanin. Bir de sizi hep güzel kizim vs diye mi sevdiler. Lise de falan popüler miydiniz ?
Belki yas aldikca bunlari yitirmekten korkuyorsunuz. Gelen cizgiler yerine yeni diller yetenekler falan ekleyin. Insan naparsa yapsin yas kendini gösterir. Bir de zaten topragin altinda cürüyecegiz yani. Nedir bu güzellik akimi

Amin inşallah. .durum vahim ,gidişat kötü ..güzellik başa bela ama akıllı olup avantaja çevirenleri de takdir etmiyor değilim .helal olsun ..malesef tecavüz yadsınamaz bir gerçek bunlari hadım etmiyorlar ama insallah kendiliginden kokunden kopar veya felc gelir de kuslari hic otmez bu haberler psikolojimi bozuyor artık .kendi adıma ve bütün hemcinslerim adına çok uzgunum kadının eşya gibi alınıp satıldığı ,kullanıldığı ve söz hakkı verilmediği toplumlarda erkek ırkının tövbe estagfirullah (gerisi banlanma sebebi ama anlamışsınızdır ) ne diyeyim ...güzel yarınlara insallah . Özgür kadın çok güzeldir bu arada ..cinsel obje gibi görenlerin şeyi kopsun GIRGIRINA

Görüldüğü üzere zaten burnunuz estetikli... daha nerenizi yaptırmak istiyorsunuz?

Konu heryerime estetik yaptircam degil arkadalsar konu herkes bana guzelsin desin bende seviniyim de degil cevrem zaten bana cirkin oldugumu filan soylemiyor kimin ne dedigini zerre takan biride degilim onemli olan kendiyle barisik kendini sven ozguveni kuvvetli bi birey olmak..ve ben bu yonden eksigim bunun icinde psikolojik destek alicam yanlis dusundugumu biliyorum ama yaptigim simarikliktan ote ciddi bi takinti ..hani bazi dusunceleri kafanizdan atmak istedikce hep ayni seyleri dusunurken bulursunuzya kendinizi elinizde olmadan...benim bu tarz bisey kendimle barisamamam
Konu nerelere gitti tek ilgi ceken estetik yaptirsam daha mi guzel olur diye dusunuyorum yazmisim bi tek bu satir uzerinden yürümus tatmin tayfasi..bi yerime bi islem yaptircak durumda zaten degilim sadece bazen aklima geliyo diyorum neyse ben bi cok arkadas gibi konu actigina pisman olarak kapatiyorum konuyu..sanirim iyi ifade edemedim kendimi ne anneligim kaldi ne milletin lafiyla havaya girmek icin konu actigim kaldi..
KONUMUN KAPATILMASINI ISTIYORUM sinirim bari yipranmasin
Haa bide her konuda muhalefet okuo konu sahibine laf sokup bundan zevk alan tayfa var her konuda muhakkak goruyorum konu sahibi kimse ona bi saydirma ve kaybolma durumu..millet buraya ne psikolojiyle yaziyor bilmiyoruz senin soyledigin sey onu nasil etkiler takar mi uzulurmu bilmiyoruz burda yazdigi bi konuyla tum kisiligini karakterini benligini incitmek ne maksat nasil bi niyettir anlamak zor..o tayfayada allah baska tatminler nasip etsin saglicakla kalin

Cok takintiliysan eger sac rengini degistir. Cunku hic guzel degil ve kaslarinla cok uyumsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…