- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Naptın be ya :) şimdi gidip burnunu kirdiracak yine bide boya masrafıburada güzel oldugunuzu onaylatmak için kendi profil resminizi koymussunuz
bu tarz konu acanlar hep aynı seyı yapıyorlar
fotodaki siz misiniz?
aa evet benim
çok hoş bir bayansınız aslında:)))
bu cevabı almak için kendi fotonuzu koymussunuz siz de, burnunuzu yaptırmıssınız, yandan profil fotosu konumuş:))
konunuza gelince , bence hayatının bazı alanlarında eksiklik hisseden insanlar sizin gbi oluyor.
kendi ile uğrasıp , sürekli kendi halinden mutsuz , oram öyle olsa daha iyi, buram böyle olsa daha iyi derdine düşüyorlar.
mutsuz oldugunuz diğer alanı iyileştirirseniz eğer, gece şiş gözlerle kalkıp banyo aynasında kendinizi o saatte görünce bile bir gülümsemeniz olur halinize ve halinizden hoşut olursunuz.
Bakımlı olmak istemek ayrı şey, kendini beğenmemek , takıntı haline getirmek ayrı şeyler.
Bu arada saç sarı, burun yapma olunca illa güzellik olmuyor.
Güzellik de Allah vergisi, sonradan yapmaya çalışılınca çok yapay duruyor.
Cocugunuz var nasil bu kadar bos vakit buluyorsunuz cok merak ettim uc yasinda oglum var aksama kadar nasil zaman geciyor anlamiyorum etkinlikler boyamalar yemegidir corbasidir meyvesidir derken aksam oluyor zaten. Bence artik kendinizi bir kenara birakin cocugunuzun gelisimi ile ilgilenin fatgrafinizdaki pozdan belli on planda sizsiniz yazik anne olmak icin bekleseydiniz biraz daha keske..Kesinlikle katiliyorum zaten bebimkide anlik istekten ibaret sonra esim konusup moral verip kendine getiriyo beni genel anlamda baska seylere sarmam lazim sanirim
Ya olabilir kendini eksik hissedebilir dünyada herkesin psikolojisi aynı olmak zorunda mı? Sorun varda yazmış ki yazdığınız gibi bile olsa gene bir sorun var demektirCocugunuz var nasil bu kadar bos vakit buluyorsunuz cok merak ettim uc yasinda oglum var aksama kadar nasil zaman geciyor anlamiyorum etkinlikler boyamalar yemegidir corbasidir meyvesidir derken aksam oluyor zaten. Bence artik kendinizi bir kenara birakin cocugunuzun gelisimi ile ilgilenin fatgrafinizdaki pozdan belli on planda sizsiniz yazik anne olmak icin bekleseydiniz biraz daha keske..
Valla ben kendimi aşırı beğenirim ,çevremde öyle . Ama bunu kimsenin gözüne sokmam ve söylendiği vakit de mütevazi davranırım. Bir arkadaş yazmış yukarda "ruhunu besle ,beden toprak olup çürüyecek " diye ...altına imzamı atıyorum .aynen de oyle .. bazı çok güzel kadınların gerçekten gerizekalı olduğuna inanıyorum .ruh aç, bedeni besliyorlar sonra da eşine ,sevgilisine yada çevresine dünyayı zindan ediyorlar. Güzel olup bide cahil olsaydım, ülkemin selameti için kendimi en yüksek binanın tepesinden boşluğa bırakırdım (hiç umut yoksaya bide dürüst olmak lazım genelde kimse kendini beğenmezki ama tabi bi şunuda anlatmak isterim çok yakın bi arkdaşım var 100 kg mavi gözlü 1,47 boyunda ve devamlı çok güzelim der her lafın arasına sıkıştırır bir gün yahu dedim nası güzelim güzelim diyip duruyorsun ben çirkinim çirkişnim diye gezerken (5 vakit namzanı kılar) sende çok güzelsin baksana rabbim nası güzel yaratmış ağzın burnun kaşın gözün çirkinim dersen günaha girersin demişti valla ben o gün bugündür 110 kg bi bayanım ama oda benim pis boğazlığımdan ama güzelim arkadaşş :) yaradandan ötürü
Valla ben kendimi aşırı beğenirim ,çevremde öyle . Ama bunu kimsenin gözüne sokmam ve söylendiği vakit de mütevazi davranırım. Bir arkadaş yazmış yukarda "ruhunu besle ,beden toprak olup çürüyecek " diye ...altına imzamı atıyorum .aynen de oyle .. bazı çok güzel kadınların gerçekten gerizekalı olduğuna inanıyorum .ruh aç, bedeni besliyorlar sonra da eşine ,sevgilisine yada çevresine dünyayı zindan ediyorlar. Güzel olup bide cahil olsaydım, ülkemin selameti için kendimi en yüksek binanın tepesinden boşluğa bırakırdım (hiç umut yoksa)[/QUO
güldürdün beniya çok doğru tespit istisnalar hariç fazla güzel bayanalrın çoğu kendini yetiştiremeiş oluyor çünkü güzelliklerinden ötürü hep 1-0 önde başlıyorlar hayata önce aile arsındagüzeliğiyle dikkat çeken sonra okulda güzelliğiyle popüler olan sonra iş görüşmesinde güzelliğiyle işe giren sonra güzelliğiyle zengin koca bulan çok oluyor kıskanırımda bu durumu şahsen ama dediğin gibi nice fiziken pek beğenilmeyen arkadaşalrımın kocalrı köle güzelliğiyle havasında geçinmeyen kızlarında 20 li yaşlarda 2 koca eksittiklerini bilirim rabbim herkese önce ruh sonra yüz güzelliği nasip etsin (en son ankarada tecavüze uğrayan 37 yaşındaki öğretmen ayşe armana röpörtaj vermişti keşke bu kadar güzel olmasaydım diye
Bana cok samimi gelmedi acikcasi konu sahibinin yazdigi seyler isin asli degil gibi geldi bana.. annelige gelincede cocuguda cok etkilenecek bu durumdan zaten kendiside yazmis kendi mutlu olmayanin kimseye faydasi olmaz diye ben soyleyince mi sorun oldu.Ya olabilir kendini eksik hissedebilir dünyada herkesin psikolojisi aynı olmak zorunda mı? Sorun varda yazmış ki yazdığınız gibi bile olsa gene bir sorun var demektir
Anneliği sorgulamak bize mi kalmış
Ne olduğunu biliyorum esarp in kullanip kullanmadigınız degildi sorunEşarp tülbent şal vs.. kullanmadığım için adini da bilmek zorunda değilim .
Ay konu sahibinin basinda eşarp mı var miş resmindeeşarp değil de ne pantolon mu kız
estetikmiş burnufotoğrafını koyduğuna göre güzel olduğunu söylememizi istiyorsun anlaşılan. güzelsin güzelsin.
ama laf olsun diye demiyorum gerçekten güzel bi kadınsın. burnun estetik mi bilmiyorum ama çok hoş ve kibar duruyor.
Aman ha estetik manyaklığına bulaşmayın ne hale geliyor insanlar....insanlıktan çıkıyorlar....geri dönüşü de olmuyor maalesefOldum olasi guzellik takintim var hani sanki surami yaptirsam burama estetik mudahale olsa daha mi guzel olur vs.. Diye hep bi memnun olmama hali vardi kendimden
Evliyim 2 kizim var esimlede mutlu bi birlikteligim allah dert vermesin bu basit bi simariklik gibi geliyo bakinca..ama durum o kadar abarti bi takinti boyutuna geldi ki
Kendini sevmeyen insan baskasini nasil sevsin surekli kendime kusur buluyorum ha sukredilecek oyle cok manevi durum varki hani inancli biriyim seytan vesvese veriyo sacmalama elin ayagin tutuyo cocuklarin saglikli vs..diyorum ama guzel olmayi kendimi sevmeyide cok istiyorum
Kendimi sevmek icin guzel olmam sart degil diceksiniz ama ben kabullenemiyorum oldugum gibi sevemiyorum kendimi acayip sardim yani imkaanim olsa o kadar cok yaptirmak istedigim estetik mudahale varki iste botoks mus kas kaldirmaymis beni en mutlu etcek seyler hep kendimle oynamak
Yaa simdi okuyunca cok itici geliyor yazdiklarim e be kadin otur hayatin tadini cikar coluguna cocuguna duzenine dirligine sukret otur diyesi geliyo insanin ama vallaha aynaya baktikca sanki guzel olsam kendimi hayati cok sevcem cok pozitif olucam gibi geliyor belki sacma ama paylasmak istedim
Esim ise her halimle benden cok beni kabul etmis sirf ben cok istiyorum diye burnumu bile yaptirdi ama yetmedi simdide baska seyler istiyorum o ise beni sevdigini begendigini benim sacmaladigimi soyluyor nasil asicam bu durumu bilemiyorum yine tabi bin sukur allah bugunumuzu aratmasin huzurumuz daim olsun cocuklarimla esimle evimle sinamasin ama nolur azda guzel olsam demeden gecemiyorum
Benim yazım konu sahibine değildi dikkatli baksaydınz başka bi uyeyi alintilayp yazdım.Ne olduğunu biliyorum esarp in kullanip kullanmadigınız degildi sorun
konu sahibi esarp mi takiyor cunku resimde yoktu da ondan oyle esarp mi diye sordum
Cok takintiliysan eger sac rengini degistir. Cunku hic guzel degil ve kaslarinla cok uyumsuz.Konu heryerime estetik yaptircam degil arkadalsar konu herkes bana guzelsin desin bende seviniyim de degil cevrem zaten bana cirkin oldugumu filan soylemiyor kimin ne dedigini zerre takan biride degilim onemli olan kendiyle barisik kendini sven ozguveni kuvvetli bi birey olmak..ve ben bu yonden eksigim bunun icinde psikolojik destek alicam yanlis dusundugumu biliyorum ama yaptigim simarikliktan ote ciddi bi takinti ..hani bazi dusunceleri kafanizdan atmak istedikce hep ayni seyleri dusunurken bulursunuzya kendinizi elinizde olmadan...benim bu tarz bisey kendimle barisamamam
Konu nerelere gitti tek ilgi ceken estetik yaptirsam daha mi guzel olur diye dusunuyorum yazmisim bi tek bu satir uzerinden yürümus tatmin tayfasi..bi yerime bi islem yaptircak durumda zaten degilim sadece bazen aklima geliyo diyorum neyse ben bi cok arkadas gibi konu actigina pisman olarak kapatiyorum konuyu..sanirim iyi ifade edemedim kendimi ne anneligim kaldi ne milletin lafiyla havaya girmek icin konu actigim kaldi..
KONUMUN KAPATILMASINI ISTIYORUM sinirim bari yipranmasin
Haa bide her konuda muhalefet okuo konu sahibine laf sokup bundan zevk alan tayfa var her konuda muhakkak goruyorum konu sahibi kimse ona bi saydirma ve kaybolma durumu..millet buraya ne psikolojiyle yaziyor bilmiyoruz senin soyledigin sey onu nasil etkiler takar mi uzulurmu bilmiyoruz burda yazdigi bi konuyla tum kisiligini karakterini benligini incitmek ne maksat nasil bi niyettir anlamak zor..o tayfayada allah baska tatminler nasip etsin saglicakla kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?