gve'nin yeni gelin evine davetlisiniz....

gve

Meriç Ege
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
2.113
3.364
208
istanbul

merhaba arkadaşlar. Kirada oturuyorum taşınmam gerekli. Şuan gördüğünüz eşyalarım var. Fakat bu tuttuğum ev daha küçük. Gümüşlüleri anneme vereceğim. Mutfakta duran yemek odasısının masasını yeni evde mutfaga koyamam. Bu yüzden onuda 2. odaya koymayı düşünüyorum.Bu sebepten mavi yada kahverengi koltuğun sadece 1 tanesini yeni eve götüreceğim.Diğerini annemin deposuna kaldıracağım.Sizce hangi kanepeyi yeni eve götüreyim. Bu tuttuğum ev çok aydınlık. Kaplarıda beyaz.

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun küçük odadaya keşke iki kanepe degilde minik köşe takımları var onlardan alsaydınız birde o odadaki perde düz olsaydı çok daha güzel olurdu güle güle oturun

Allah mutlulukla oturmayi nasip etsin insallah. Kendi evinizi de paylasirsiniz burda insallah. Ben begendim, sicacik bir yuva. Daha ne olsun

hayırlı uğurlu olsun küçük odadaya keşke iki kanepe degilde minik köşe takımları var onlardan alsaydınız birde o odadaki perde düz olsaydı çok daha güzel olurdu güle güle oturun
bu koltuklar marangozda yaptırıldı. oda çok küçük oduğu için dedğiniz köşe koltuklar olmuyor çünkü balkon çıkışı var yanyana duvar yok odada :) ben daha büyük ev alırsam bu koltuklara uygun berjer yaptırcam modern olanlardan onlar aklımda :) evet mumluklar olmamış doğru diyordun onları başka bir yere koymak lazım. niye aldıysam onalrı yahu :)he birde ben o odaya maddi durum düzelince turkuaz perde alıcam :)

Evin çok güzel, yavaş tamamlarsın eksiklerini sıkma canını. Ben de öyle yapmıştım.
Gözüme çarpan eksikleri söyleyeyim, yatak odasındaki şifonyerlerin üstüne şık masa lambası alabilirsin, ben koçtaştan çok uyguna almıştım. Küçük odandaki koltukları beğendim, turkuaz perde çok tamamlayıcı olur. O odaya küçükbi kitaplık alabilirsin kitap okumayı seviyorsan. Salonundaki renklere bayıldım, güle güle otur canım

Guzel dileklerin icin çok saol canim.yatagin ustunde iki adet lamba var ama masa lambasi harika durur almak lazim.kucuk odaya kitaplik harika bi fikir değer lendircem

herşey cok güzel görünüyor çiçek gibi,mutfağınıza ayrıca bayıldım
güzel günlerde sağlıkla oturun

hayırla neşeyle sağlıkla otur bacımm inşallahhh.bende kiracıyım 4.aya girecek evliliğim..hiç lükse kaçıp eşimi zora sokmadım .çok hesaplı görüntüde makul eşyalar aldım ve sadelikten yana olduğum için tek bir saksı bile benim evimde gözümü yorar...yerinde olsam incik cinciğe dünyanın parasını verip oyalanmam çünkü kiracısın.kendi evin olsa dilediğini yap özgürsün ama şimdi bana herşey fuzili geliyor...modalife tan 3lü takım artı eşime çalışma odası yaptım kitaplığı kanepesi büro masası ve koltuğu herşeyiyle ben ilgilendim ve evlendik...çok şükür düğünden kalan tek kuruş borcumuz yok ev tam takırda .....şuan oturduğum evi de ben buldum çok lüks bir evdeyim sıfır eşyada olsa ev çok güzel görünür bi ara paylaşıcam sizlerle......

yorumunuz icin cok tesekkurler. Siz sanslisiniz benim dügunden baya borcumuz kaldi. bende sadelik severim bu fotolardaki fazlalık kullanmadigim bir oda var orayi susliycem.benim eşyalarin hepsi özel yapim.fakat gayet uyguna kendim tasarlayarak yaptirdim:)

çarşamba günü emin evime yazılcam kısmetse yeni evin dekorasyonu çok farklı olcak :) çoook heycanlıyım :)

canım çok güzel eşyaların sağlıkla oturun . En kısa zamanda da kendi evinizde oturmak nasip olsun inş...

güle güle kullanın arkadaşım çok güzel bir eviniz olmuş

bilemiyorum kiii ben resim paylaşmayınca nasıl oluyor bilemiyorum arkadaşım

Reactions: gve
herşey çok şirin rabbim huzurla oturmayı nasip etsin inşALLAH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…