gve'nin yeni gelin evine davetlisiniz....

Allah sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Herşey zamanla oturur.Zaten bugün içine sinen şeyi en lüksünü en güzelini alsan,bir süre sonra gözün alışıyor ondan da bıkıyorsun.Veya bıkmasan yeni çeşit yeni modeller çıkıyor onlara hevesleniyorsun.Zevklerde dğişebiliyor.
Bu arada mumluklar bence olmuş.Herşeyin birebir aynı renk olması önemli değil.Bazen zıt kontras renklerle patlatılabilir dekor.Ton olarak açıklı koyulu tonlarda kullanılabiliyor zaten.

ya telefondan resım atamıyorum başka yerede baslık yazamıyorum bana yardımcı olurmusunuz

Heves kaçma konusunda haklısınız. Ben bu avangart tarzi oturma grubu ve yemek odasi istiyor dum. Ama esimin durumu buna yetti. Sağlık olsun napalım :)

Sağlıkla otur eksikler zamanla düzelir inan .aaa. şurda şu eksikmiş . aaa. burda bu eksikmiş kendin diyeceksin zamanla...

Son düzenleme:
Reactions: gve
Cok sicak kutu gibi bir ev..gule gule oturun ins..boyle evleri gorunce cok ozeniyorum..ben de kiraciyim eski evim ustelik..boyle olunca da bisey yapasim gelmiyo..

Bence çook güzeel oturma odan gayet rahat :)Salonun yatak odan hepsi klasik uyumlu renkleride öyle maşallah..Ben kulpları beğendim niye değişiyon kalsın

Cok sicak kutu gibi bir ev..gule gule oturun ins..boyle evleri gorunce cok ozeniyorum..ben de kiraciyim eski evim ustelik..boyle olunca da bisey yapasim gelmiyo..
Bende kiraciyim otutdugum ev en az 30 yıllık yeni degil yani. Ben kendi ellerimle boyasini tadilatini yaptım. Allah kendi evimizi nasip eder işallah.

Mutlu günlerde kullanın herşey çok hoş :)

salondaki çiçeklere bir örnek porselen -beyaz- saksı olsa süper olur.. neden sehpalar krem? beyaza boyasan ne güzel olur.. mutlu mesut olmanı dilerim evinde eşinle beraber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…