- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ne çok zenginim ne de çok güzelim,sadece her ayın beş günü böyle geçiyo geri kalan 25 günün hatrına katlanıyo sanırım yada bilmiyorumEski konularını da bilen biri olarak bişe sorabilir miyim homeostas, karun kadar zengin misiniz yoksa dünyanın 8ci harikası olacak kadar güzel mi? İkisinden biri değilsen bu adam sana neden katlanıyor cidden çözemedimçekilir çile değilsin valla
Bende gerginleştiğimin farkındayım ama her zaman haber veren insan bugün hiçbişey söylemedi resim attıda öğrendim nereye gittiğini
Bende memnun değilim bu durumdan arkadaşlar duygularımı çok yoğun yaşıyorum,ama benim hassas dönemde olduğumu biliyo iki gündür gergin olduğumuda biliyo,o benim düşmanım değilmiş kötü davranmamı haketmiyomuş haber verseydin böyle olmazdı dedim bende
Canım ya sendemi bana kızdın:) Gerçekten beni çok sinir etti sen böyle soğuk olursan benden sıcaklık bekleme dedi oda bana kötü davranıyoAhh ahh... şu sevdiğin ve seni seven adamı kırmadan önce keşke atıp telefonunu kırsan da nişanlınla sinirin geçince konuşsan. En azından cana geleceğine mala gelmiş olur :)
Bilmiyorum psikolojikmi değilmi ama size inandıramıyorum diğer günler ne kadar melek biri olduğumuiyide dakka başı rapor mu bekliyorsunuz.. nereye gitti ne yaptı diye..
birde cidden her regl döneminizde illa bir tartışma çıkarıyorsunuz kendinizi şartlamış gibi.. psikolojik bir durum olmasın bu ?
bütün kadınlar regl oluyor niye bu kadar büyütüyorsunuz ..
Keşke bende öyle olabilseydim canımKiz doğru soyle adama büyü mu yaptıniz :)
Bu kadar kaprisi nazi anlayissiz olmayı ben bile cekmezdim.
Dikkat et bir gun o sana defol git der geri donusu olmaz.
Bide regl oluyoruz bizde stresli oluyoruz ama hic boyle kapris yapmiyoruz.
Bilmiyorum psikolojikmi değilmi ama size inandıramıyorum diğer günler ne kadar melek biri olduğumu
Canım ya sendemi bana kızdın:) Gerçekten beni çok sinir etti sen böyle soğuk olursan benden sıcaklık bekleme dedi oda bana kötü davranıyo
Keşke bende öyle olabilseydim canım
Nisanlisi cok ezikEski konularını da bilen biri olarak bişe sorabilir miyim homeostas, karun kadar zengin misiniz yoksa dünyanın 8ci harikası olacak kadar güzel mi? İkisinden biri değilsen bu adam sana neden katlanıyor cidden çözemedimçekilir çile değilsin valla
Sen niye üstüme yürüyosun hayırdırNisanlisi cok ezik
Ego tatmini icin daha dogru bi secim olamazdi
Ya çok güzelsin ya da iyi bi işin ve maaşın var yoksa bu kadar kapris (önceki konuların da dahil) çekilcek gibi değil.. en ufak bi şeyi problem haline getirmekte usta olmuşsun.. nişanlında da var sıkıntılar yok maaşını bana verceksin bende durcak ben kredi kartı vericem sana falan filan... zor bi evlilik gibi görünüyor umarım yanılırım da mutlu olursunuz ama benim sizden yana hiç umudum kalmadıİyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?