Haber vermesi gerekmezmiydi?

Ne çok zenginim ne de çok güzelim,sadece her ayın beş günü böyle geçiyo geri kalan 25 günün hatrına katlanıyo sanırım yada bilmiyorum

Sen en iyisi psikolojik destek al gidişatın hiç iyi görünmüyor, Bir gün yapayalnız kalırsın, Kimse senin yoğun yaşadığın duygularının altında ezilmek için sıraya girmez

Ahh ahh... şu sevdiğin ve seni seven adamı kırmadan önce keşke atıp telefonunu kırsan da nişanlınla sinirin geçince konuşsan. En azından cana geleceğine mala gelmiş olur :)

Bende gerginleştiğimin farkındayım ama her zaman haber veren insan bugün hiçbişey söylemedi resim attıda öğrendim nereye gittiğini

iyide dakka başı rapor mu bekliyorsunuz.. nereye gitti ne yaptı diye..
birde cidden her regl döneminizde illa bir tartışma çıkarıyorsunuz kendinizi şartlamış gibi.. psikolojik bir durum olmasın bu ?
bütün kadınlar regl oluyor niye bu kadar büyütüyorsunuz ..

duygularını yoğun yaşamak değil ama bu.. dünyayı kendi etrafında dönüyor sanmak..
kusura bakma biraz sert oldu belki ama cidden evlendikten sonra çok sorun yaşarsın böyle kendine hakim olmayı öğrenmen gerek..

Ahh ahh... şu sevdiğin ve seni seven adamı kırmadan önce keşke atıp telefonunu kırsan da nişanlınla sinirin geçince konuşsan. En azından cana geleceğine mala gelmiş olur :)
Canım ya sendemi bana kızdın:) Gerçekten beni çok sinir etti sen böyle soğuk olursan benden sıcaklık bekleme dedi oda bana kötü davranıyo

Kiz doğru soyle adama büyü mu yaptıniz :)
Bu kadar kaprisi nazi anlayissiz olmayı ben bile cekmezdim.
Dikkat et bir gun o sana defol git der geri donusu olmaz.
Bide regl oluyoruz bizde stresli oluyoruz ama hic boyle kapris yapmiyoruz.

Bence siz sorunlusunuz. Bu ilk konu değil.

Regl oldunuz diye tırnaklarınızı çıkarmak zorunda değilsiniz. Adam haklı çekmek zorunda değil, canını seviyorsa da çekmesin zaten.

Bilmiyorum psikolojikmi değilmi ama size inandıramıyorum diğer günler ne kadar melek biri olduğumu

Bilmiyorum psikolojikmi değilmi ama size inandıramıyorum diğer günler ne kadar melek biri olduğumu

bakın anlamadığınız bir şey var
diğer günler melek gibi olmanın evlendikten sonra bir önemi kalmayacak.. bir süre sonra ilişkiniz yıpranmaya başlayacak..
adam şimdi senin bu hallerine katlanıyor çünkü ortada bir kavuşma doyma durumu yok.. ve bunu aşklada yapıyor olabilir ama birlikte yaşamaya başladığınızda katlanmak istemeyecek..

Adam ne zaman ayrılacak çok merak ediyorum. Ya ayrılacak, ya aldatacak,ya intihar edecek. Mazoşistliğe varan seviyede sabırlı bir insan ama bunun bile sonu geliyor gibi görünüyor. Lütfen "Ben ayın 5 günü böyleyim" diye kestirip atmayın, sizin hormonal sinirinizin suçlusu o değil ki ceremesini o çeksin. Kendinizi yavaş yavaş dizginleyin, bu şekilde çok yıpratıcı, kırıcı ve bezdirici oluyor, bu muameleyi kimse hak etmiyor, özellikle de sevdiğiniz kişi.

Canım ya sendemi bana kızdın:) Gerçekten beni çok sinir etti sen böyle soğuk olursan benden sıcaklık bekleme dedi oda bana kötü davranıyo

Şuan mesele senin haklı olup olmaman değil işte canım :) uslübun çok yanlış çok kırıcı. Bu kadar çabuk gemileri yakmamalısın karşındakini değersiz hissettirirsin. Nişanlının hassas döneminde sana karşı anlayışlı olmasını bekliyorsun ama sen onun en ufak hatasında silip atıyorsun hani nerde adalet?

Keşke bende öyle olabilseydim canım

Aslında ben seni anlıyorum canim. Gercekten bende ilk senemizde boyle senin gibi fevri davrandigim olurdu.
Ama zamanla aştim bunu hatta oyle bir anda kestim attim bu ruh halimi.
Inan boyle daha mutlu ve huzurlu oluyor insan. Ne sen nede karsi taraf yipranmiyor.
Iliski saglikli oluyor.
Boyle durumlarda ilk başta bir an dur gözünü kapat bir nefes al icinden bir say 10 a kadar dur bekle sakinles sonra cevap ver.
Kafanda da olayi kurup durma.

Nisanlisi cok ezik
Ego tatmini icin daha dogru bi secim olamazdi

Onun size duydugu aska, sevgiye cok guvenip, asiri simarmissiniz gibi geldi. Ne kadar hos, siz yokken bile sizinle ilgili birseyler yapmaya calisiyor. Eve fayans bakiyor, size mesaj atip geleceginiz icin birseyler yaptigini gosteriyor. Sizde buna karsilik, ona sanki cok yanlis birsey yapiyormus gibi tepki veriyorsunuz.

Sizi uyarmis. Bunu dikkate alin derim. Bir kac ay sonra nikaha su kadar kala terk edildim diye konular acmamanizi umarim.

Ya çok güzelsin ya da iyi bi işin ve maaşın var yoksa bu kadar kapris (önceki konuların da dahil) çekilcek gibi değil.. en ufak bi şeyi problem haline getirmekte usta olmuşsun.. nişanlında da var sıkıntılar yok maaşını bana verceksin bende durcak ben kredi kartı vericem sana falan filan... zor bi evlilik gibi görünüyor umarım yanılırım da mutlu olursunuz ama benim sizden yana hiç umudum kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…