Haber vermesi gerekmezmiydi?

Ne kadar itici bir kadınsın ya.Ay regli olmoşşş gerginmiş.Bir sende sinir var ya sen çemkir çemkir çocuk bir de gittiği yeri haber vercekmiş oldu tabi

homeostas şu reglim ondan böyle laflarını bırak artık. Sadece sen regl olmuyorsun. Hepimiz oluyoruz. Ben her ay acillik oluyorum. Alt tarafı her ay belli miktarda döllenmeyen yumurtayı dışarı atıyorsun. Tamam, sinir olağan, gergin olman normal da kendi mantıksız kaprislerini reglin arkasına saklama. Kaprisli, bencil ve çocukça davranıyorsun. Üstelik düzelmek için de en ufak bir çaban, dizginlenme gayen yok.
Bak bu adam seni bırakır, nişandan, nikahtan dönmezseniz, evlenince boşanır. Şimdi ayrısınız, seviyordur, çeker. Aynı evin içine girip sürekli kapris, şımarıklık çeken adam 1 yılın sonunda seni boşar.
Ya kendini düzeltmeye çalış ya da terk edilmeye hazırlıklı ol. Sonun o çünkü.

ya ben de bu regl dönemi hallerini anlamıyorum. bence bazı kadınlar regli bahane ederek şımarıklık yapıyo gibi geliyo bana. ben regl olduğumda hiç böyle duygu değişimlerim olmaz, hiç trip atmam sırf regl oluyorum diye.. her zaman neysem o olurum. çok çok belki reglden dolayı bebek bezi bağlıymış gibi gezmem biraz sıkıntı verir bana ama gereksiz yere trip atacak boyutlarda olmam hiç, saçma geliyor yani bu regl meselesi.

ayrıca nişanlın o anda sana fayans resimleri atıyorsa bunun iki sebebi vardır ; birincisi fayans seçmeni istemek, ikincisi bu bahaneyle haber vermiş olmak. illa evden çıkar çıkmaz haber vermek zorunda değil. sanki kötü bi yere gitmiş.

bi de şunu sormak istiyorum sen ona haber vermeden bi yere gittiğinde dışarı çıktığında o sana kızıyor mu haber vermedin diye? o da olay çıkarıyo mu bu yüzden? bunu da göz önünde bulundurmak lazım tabi.

Regl ya bu altı üstü, doğum sancısı mı, taş mı düşüyor nedir?
Bütün kadınlar çekiyor bunu, lütfen buna sığınarak adamın kalbini kırmayın.
Biriktirir biriktirir hiç ummadığınız bir yerde patlar, telafisi bile olmaz.
Bazen aşk insanı bir kere bulur, siz de sizi seveni bu kadar kolay kaybetmek istemiyorsanız çeki düzen verin.
Samimi söylüyorum, ben olsam bugün sizi bırakırdım. Başlarım fayansına da banyosuna da yeter diye bir hönkürür sonra da o telefonu kapatır daha da açmazdım. O kadar yani...
Adam yine sabırlı.

Nisanlin burada konu acip bu yasattigin durumu anlatabilmis olsa durma arlana bakmadan kac derdim ona sanirim. Gercekten dusuncesiz ve bos gereksiz triplerdesin iliskinizi yipratiyorsun umarim farkina varirsin.

Erkekler bu tripleri fazla çekmez benden söylemesi

Ben senin fake olduğuna inanıyorum.
Değilsen dünyada son kadın olsan nişanlının yerinde bakmam sana, ki sahte olduğunu düşünüyorum.

Nişanlın evcimen bir adam belli ki . Ama adamın her hareketine sinirlenmen ve kavga çıkarman hiç normal değil ve adamda haklı olarak isyan sinyalleri başlamış .Çekmek zorunda değilim diyerek .

Bu dunyada tek siz varmissiniz ve sadece siz regl oluyormus gibi davranmissiniz.mutlaka gergin sinirli ve alingan durumlar oluyor da nasil diyeyim sizinki baya bir absurt olmus.abarti olmus.o nisanliyi tebrik etmek lazim, sabri icin.

adet doneminin gelmesini bekleme doktoruna danis vitamin ve magnezyum takviyesi al bir hafta oncesinden, o hafta ise yedigine ictigine dikkat et, papatya melissa tarzi seyler ic. Ve herhangi birseye sinirlenmeye basladiginda hemen kendine gel ve bunun hormonlarin yuzunden oldugunu dusun ve kendini sakinlestir.
akilli telefonuna Clue uygulamasini veya benzer baska bir menstruel dongu yardimcisini indirmelisin. Bu uygulamalara bir kac ay bilgilerini girdikten sonra ortalama verilere dayanarak bir sonraki ay ne zaman yumurtlayacagini adet donemi oncesini falan hep haber veriyor. Adet oldugunda hergun bilgilerini gir duzenli olarak bu her sabah sana hormonlarinla bas etmen gerekecegini hatirlatacaktir.

Ayrica su tartismada nisanli hakli adami biktirmissin sanirim dikkat et kendine

Açıkçası çekilecek birisi değilsiniz. Her konunuzu okuyorum her seferinde beyefendinin sabrına şaşırıyorum net bağlama büyüsü yaptırmışsınız

benim böyle nişanlım olsaydı öpüp başıma koyardım, benim eski hödük hiçbir yere giderken haber vermezdi..

regl olmadığın zamanlarda nasıl davranıyosun peki?

Siz gerçekten sorunlusunuz , nişanlında fazlasıyla sabırlı adam başka bi yere mi gitmiş sanki eviniz için fayans bakmış Bizde regl oluyoruz etrafımızdakilere saldırmıyoruz. Varsa sorunun kendi içinde hallet insanları kırmak, aşağılamak tarzınız sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…