- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim,benim için dünyanın en değerli insanı kendisi ama ben onu hissettiremiyorum ne yazıkki bazen öfkem ağır basıyo bana haber vermesi daha mutlu ederdiOnun size duydugu aska, sevgiye cok guvenip, asiri simarmissiniz gibi geldi. Ne kadar hos, siz yokken bile sizinle ilgili birseyler yapmaya calisiyor. Eve fayans bakiyor, size mesaj atip geleceginiz icin birseyler yaptigini gosteriyor. Sizde buna karsilik, ona sanki cok yanlis birsey yapiyormus gibi tepki veriyorsunuz.
Sizi uyarmis. Bunu dikkate alin derim. Bir kac ay sonra nikaha su kadar kala terk edildim diye konular acmamanizi umarim.
Teşekkür ederim anlayışın için,keşke şu üç beş gün boyunca uyusamda kavgasız geçsin diyorum sakinleşme yöntemini denicem çok sağol canımAslında ben seni anlıyorum canim. Gercekten bende ilk senemizde boyle senin gibi fevri davrandigim olurdu.
Ama zamanla aştim bunu hatta oyle bir anda kestim attim bu ruh halimi.
Inan boyle daha mutlu ve huzurlu oluyor insan. Ne sen nede karsi taraf yipranmiyor.
Iliski saglikli oluyor.
Boyle durumlarda ilk başta bir an dur gözünü kapat bir nefes al icinden bir say 10 a kadar dur bekle sakinles sonra cevap ver.
Kafanda da olayi kurup durma.
Bende ona çok aşığım normal zamanda kendi halinde dünyanın en mutlu insanlarıyız ama şu zamanda gerçekten farklı bişey oluyor,yalnız şu dediğiniz beni düşündürdü evlenince tabiri caizse elimde kozum kalmıcak o zaman herşey tersine dönücek belkideben ezik falan olduğunu düşünmüyorum bal gibi aşık adam.. başka türlü niye katlansın..
sizde nişanlınızın aşkını söndürmeyin.. öfke kontrolü için destek alın madem kontrol edemiyorsunuz..
İyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim,benim için dünyanın en değerli insanı kendisi ama ben onu hissettiremiyorum ne yazıkki bazen öfkem ağır basıyo bana haber vermesi daha mutlu ederdi
Kusura bakmayın ama.baştan sona haksizsiniz nisanliniz size iyi dayanıyor yazık valla bence yol yakınken dönsün bizde sizin donemlerinizi yaşıyoruz her kadın yaşıyor keşke tek dert o olsa siz hayatta zorluk gormemissiniz simarikliktan başka birşey degilİyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
bence apartmissin bu gereksiz tripler nisanlini senden sogutur soylemesi bence whatsapptan guzel bir mesaj at gonlunu al adan sonucta bir fikir almaya gitmis kalkip fayanslari almamisİyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
Bende ona çok aşığım normal zamanda kendi halinde dünyanın en mutlu insanlarıyız ama şu zamanda gerçekten farklı bişey oluyor,yalnız şu dediğiniz beni düşündürdü evlenince tabiri caizse elimde kozum kalmıcak o zaman herşey tersine dönücek belkide
+1nişanlınız olgun davranmış
bir kere aranızdaki saygı duvarını kendınız ındırıyorsunuz
yarın birgun evlenince kavgalarda hakaret edıyor dıye uzulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?