Haber vermesi gerekmezmiydi?

Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim,benim için dünyanın en değerli insanı kendisi ama ben onu hissettiremiyorum ne yazıkki bazen öfkem ağır basıyo bana haber vermesi daha mutlu ederdi

ben ezik falan olduğunu düşünmüyorum bal gibi aşık adam.. başka türlü niye katlansın..

sizde nişanlınızın aşkını söndürmeyin.. öfke kontrolü için destek alın madem kontrol edemiyorsunuz..

Teşekkür ederim anlayışın için,keşke şu üç beş gün boyunca uyusamda kavgasız geçsin diyorum sakinleşme yöntemini denicem çok sağol canım

Buradaki konuları okutup sözlüme kıymetimi bil demek geldi içimden.

Tamam regl döneminde sinirli olunur kaprisli olunur ama fazla abartmissiniz. Kendinizi biraz frenlemeye çalışın.

Defol gitte çok ağır olmuş. Birbirinize saygınızı yitirirsiniz böyle konuşmaya devam ederseniz.

Bende ona çok aşığım normal zamanda kendi halinde dünyanın en mutlu insanlarıyız ama şu zamanda gerçekten farklı bişey oluyor,yalnız şu dediğiniz beni düşündürdü evlenince tabiri caizse elimde kozum kalmıcak o zaman herşey tersine dönücek belkide

Sen regl döneminde böyleysen, hamile falan kaldığında Nasıl olacak davranışların merak ettim doğrusu. Vahhh nişanlının haline.....

Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim,benim için dünyanın en değerli insanı kendisi ama ben onu hissettiremiyorum ne yazıkki bazen öfkem ağır basıyo bana haber vermesi daha mutlu ederdi

Iliskinizdeki kurallari bilemem. Herkes her gittigi yeri haber verecek dendiyse, ve bu yapilmadiysa belki de ofkelenmekte haklisiniz. Ama ne olursa, ofkenizi bu kadar hoyratca yansitmamalisiniz. O sizin kismetse esiniz olacak. Gecmise baktiginizda ofkeniz yuzunden ona yaptiginiz duzinelerce yanlisiniz olmasin.

Ozur dilemelisiniz diye dusunuyorum

Kusura bakmayın ama.baştan sona haksizsiniz nisanliniz size iyi dayanıyor yazık valla bence yol yakınken dönsün bizde sizin donemlerinizi yaşıyoruz her kadın yaşıyor keşke tek dert o olsa siz hayatta zorluk gormemissiniz simarikliktan başka birşey degil

klişe gibi gelebilir ama saygı çok önemli. defol git gibi ifadeler kullanmayın bence birbirinize karşı.ufak olayda böyle başlar sonra artarak devam eder bu kelimeler.önünüzde uzun yıllar olacak.kızsanız bile biraz içinizde yaşayın derim.bence de hiç önemli bir mevzu değil.

Hem suçlu hem güçlü. Defol git ne demek? Bir de onun peşinden hala tribe devam.

bence apartmissin bu gereksiz tripler nisanlini senden sogutur soylemesi bence whatsapptan guzel bir mesaj at gonlunu al adan sonucta bir fikir almaya gitmis kalkip fayanslari almamis

bir dahaki ay kendinizi kontrol etmeye çalışın..
bilmiyorum en azından çare arayın çünkü bu bir sorun.. dediğim gibi bütün kadınlar regl oluyor ama kimse ortalığı kasıp kavurmuyor.. ve bana bir şekilde kendinizi buna inandırmışsınız gibi geliyor psikolojik olduğunu düşünüyorum bu kadar sinir stres mantıklı değil çünkü..
şartlıyorsunuz kendinizi her regl dönemi geldiğinde böyle olucak diye.. tamamen bilinçaltı.. bunuda niye yazıyorum 2 sene her regl dönemi migren ağrısı yaşadım kafamı yastığa gömesim gelirdi ses ışık vs tahammül edilecek gibi değildi yani..
gittim doktora bakıldı edildi migren oduğuna karar verildi bana bir ilaç verdi başladığını anladığın anda al diye.. bir sonraki regl de baktım başlıycak hemen içtim.. bu dediğim 4-5 ay kadar önce oldu .. o bir tek ilaç .. bir daha regl dönemimde migrenim falan tutmadı..

nişanlınız olgun davranmış
bir kere aranızdaki saygı duvarını kendınız ındırıyorsunuz
yarın birgun evlenince kavgalarda hakaret edıyor dıye uzulursunuz
+1

Saygı duvarını indirmek tabiri çok doğru
Çıtayı yükseltip açlaltmak bize bağlı. Bir sert geçen tartışmanızda 'salak' derseniz bir sonraki tartışmanızda 'salak' yaftası yediğiniz zaman cevap verme hakkınız olmaz. 'Defol git' bence saygıyı al aşağı eden bir tabir. Ben karşımdaki gerçekten alenen aşağılık bir iş yapmadığı müddetçe kimseye 'defol git' diyemem mesela. Hele bir tanıdığıma, hele nişanlıma

Saçma olduğunu madem biliyorsun burada bize sorana kadar aç telefon nisanlindan özür dile. .zaten yapman gereken bu.defol git denir mi yahu??
Buna saygısızlık derim ben. .
Dikkat et nişanlınin tahammül sınırlarıni aşmasın..!

Gerekiyordu veya gerekmiyordu, çok da mühim değil.
Mühim olan bu adam sizin her ay gelen "hallerinizi" çekmek zorunda mı? Nereye kadar çekmeli?
Tamam hormonlar, duygular karışık dönem ama abartmanın da lüzumu yok, nedir yani her ay olan rutin şeyi erkeklerin korkulu rüyası haline getirmek!
Naz da bir yere kadar...
Adam saygısını bozmamış ne güzel izah da etmiş ama anlayana tabii..

Okadar ufak meseleler ki daha yolun başındasiniz okadar abartiya gerek yok okadar çok kafaya takılacak sorunlar oluyo ki bunlar yanında çıtır çerez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…